Absolventii Facultatii de Medicina Generala doresc suplimentarea locurilor si posturilor in Rezidentiat!

Examenul de Rezidentiat este un concurs pentru specializarea dorita, nici un absolvent al Facultatii de Medicina Generala nu ar trebui sa ramana somer sau sa fie alungat din tara, mai ales in conditiile in care Romania are deficit de medici! Rugam insistent Ministerul Sanatatii sa aduca un plus de locuri si posturi pentru concurentii Examenului de Rezidentiat din 19 noiembrie 2017, pentru care Ministerul Sanatatii a declarat ca se investesc mii de euro per srudent pe timpul celor 6 ani de studii, de aici contradictia Ministerului: investesti in mii de studenti, pentru ca la sfarsitul studiilor cateva sute sa ramana someri. Toate ca toate, Romania are nevoie de medici!


Nadejda Birladeanu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Nadejda Birladeanu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...