Cerem retragerea Romaniei din Organizatia Mondiala a Sanatatii!

Contactați autorul petiției

MOTIVE TOP TEN DUPA J. ROGUSKY

2024-05-14 20:09:15

05897a44-b2a9-4b4c-8da6-cacc54263426_969x1254.jpg


Carmen Otelea

ATENTIE! STOP SEMNARII TRATATULUI PANDEMIC!

2024-05-14 19:59:08

TRIMITETI ACEST MESAJ CATRE MINISTRUL SANATATII!

NU VREM SEMNAREA TRATATULUI PANDEMIC!

 

Catre ,

 

 

DOMNUL MINISTRU AL SANATATII ,

PROF. DR. ALEXANDRU RAFILA

 

 

 

 

Stimate Domnule Ministru,

 

Stim ca in aceasta perioada se fac negocieri intense pentru semnarea unui tratat pandemic intre Organizatia Mondiala a sanatatii si tarile membre ale acestei organizatii.

 

Acest tratat a fost conceput cu intentia de a stabili un ansamblu de masuri si strategii in contextul unor evenimente cu risc pandemic international.

 

Va rog sa nu semnati acest tratat cu OMS deoarece am constatat foarte multe inadvertente si nereguli si constat ca este un tratat care permite multe abuzuri din partea OMS.

 

Analizand amendamentele propuse la Reglementarile internationale de sanatate (International Health Regulation ) am constatat multe aspecte care nu concorda cu drepturile tarilor la suveranitate, cu libera circulatie, cu libertatea de exprimare, precum si aspecte care tradeaza intentia OMS de a impune politici sanitare, de a cenzura informatii precum se poate constata din urmatoarele articole extrase din draftul tratatului pandemic:

 

-CAP I, art 1 (f): crearea unei baze de date de secvente genetice ale agentilor patogeni public accesibila -pentru anumite sectoare care vor beneficia de aceste date -acest fapt sugereaza un mare risc de a scapa de sub control aceste date genetice cu posibilitatea de a se recrea oricand aceste secvente devenind posibile arme biologice

- CAP I , art 1 (k) termenul national este considerat superpozabil cu termenul de organizatie economica regionala ale carei state membre i-au acordat putere de decizie in anumite situatii -cum ar fi cea de urgenta medicala cu afectare internationala -acest fapt sugereaza o atitudine de subminare a suveranitatii nationale

-CAP I art 5 -abordarea One Health -semnifica un acord cvadripartit intre OMS, WOAH (World organisation for Animal Health), FAO (Food and Agriculture Organisation) and UNEP (United Nation Environment Programme) -aceste organizatii internationale nu reprezinta interese statale ci interese private

-CAP I art 8- monitorizarea pregatirii si evaluari periodice- si art 9 -se refera la multiple masuri birocratice precum -Universal Health and Preparedness Review (Analiza pentru sanatatea universala si pregatire), IHR Monitoring and Evaluating Framework (Cadrul de monitorizare si evaluare a Regulamentelor internationale de sanatate ) - care vor fi mari consumatoare de resurse atat umane cat si financiare

- Art 12 Accesul si impartirea beneficiului – se refera la baza de date privind patogenii circulanti , secventierea genetica si transmiterea de date catre OMS si alte organisme interesate, intr-o baza digitala . Pe baza acestei secventieri se vor realiza produse medicale cu actiune tintita asupra acelui tip specific de patogen- cu mare risc de pierdere/scurgere de date biologice importante

-Art 12 -OMS va incheia contracte cu producatorii privind accesul lor la baza de date de patogeni in vederea realizarii de produse biologice (vaccinuri). Aceste contracte vor crea oportunitati pentru firmele contractante sa foloseasca produsele biologice si in cercetare cu psobilitatea efectuarii unor cercetari de tip “gain of function”. Nu se specifica clar ca Nu se vor face astfel de cercetari.

-statele semnatare ale tratatului se obliga sa infiinteze birouri numite national IHR authority care vor avea contact direct cu OMS si vor fi implicate in transpunerea deciziilor OMS in tarile membre precum si in mod deosebit in masurile de prevenire si raspuns la viitoarele pandemii si vor fi raspunzatoare de elaborarea de masuri legislative locale care sa se sincronizeze cu politica OMS.

- OMS desi afirmativ se declara militant pentru transparenta si echitate, a sustinut o serie de intalniri de negociere privind tratatul pandemic in mod secret iar drafturile nu au fost in intregime postate public in transparenta

- Contractele cu peste 50 de platforme digitale si institutii media nu fac decat sa intareasca perceptia ca OMS va cenzura toate informatiile care nu sunt conforme cu politica sanitara promovata ce aceasta institutie corporatista (cum s-a intamplat in pandemie)

-OMS are conventii si contracte cu numeroase institutii private care au interese in acest tratat universal. Printre aceste institutii aflandu- se urmatoarele: Organizatia Natiunilor Unite, GAVI, Agentia internationala de energie atomica (IEAA), Comitetul international de medicina militara, Fondul international pentru dezvoltarea agriculturii, Liga statelor arabe, Organizatia panamericana de sanatate, organizatia internationala de proprietate intelectuala, Organizatia internationala de meteorologie, Organizatia internationala de sanatate a animalelor, Comitetul International al Crucii Rosii, Ordinul de Malta, Fondul monetar international, Centrul european pentru controlul bolilor si multe altele.

- lipsa de transparenta a OMS se evidentiaza si in faptul ca membrii OMS din tarile membre nu sunt cunoscuti , nu sunt evidentiati nici macar pe paginile destinate tarilor respective , OMS preferand sa posteze drapelul tarii si un numar de telefon si o adresa. Dorind sa ii contactam, nu am avut cui sa ne adresam.

Toate aceste informatii explica clar motivele pentru care va solicit sa nu semnati acest tratat nici curand nici la o data viitoare .

 

 

Cu respect

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Carmen Otelea

Trimiteti scrisoare deschisa catre OMS sa respecte legea -traducere in romana

2024-04-16 19:35:33

Traducere a scrisorii deschise:

Domnule Dr Tedros, Director general al Organizatiei Mondiale a Sanatatii.

Domnilor Vice -presedinti Dr. Asirisi Dr. Broomfiled afiliati Grupului de lucru la egulamentele de sanatate internationale

Domnilor Vice-presedinti DR. Matsoso si Mr. Driece afiliati grupului de negociere interguvernamentala

Domnilor delegati nationali din grupurile de negociere

 

Grupul de lucru privind amendamentele la regulementele internationale de sanatate (2005) precum si grupul de negociere interguvernamentala negociind Acordul pandemic, au fost mandatati sa transmita forma finala a amendamentelor vizate din Regulamentul international de sanatate (2005) ca si Acordul Pandemic la al 77 lea Congres International de Sanatate care va avea loc in data de 24 mai 2024.

Procesul de adoptare a amendamentelor modificate a fost realizat in mare graba in context postcovid in ciuda evidentei ca exista un risc limitat pentru a aparea o noua pandemie care sa survina in termen scurt-mediu.Cu alte cuvinte, este timp pentru a se lua aceste masuri pe indelete, fara graba, corect.

 

Astfel, datorita vitezei cu care aceste procese de negociere s-au produs, ambele procese de negociere risca sa aduca in prim plan politici ilegitime prin violarea obiectivelor si principiilor de echitate si deliberare care sunt proclamate ca fiind sigure, protejate in procesul de legiferare a pandemiei sub auspiciile OMS.

In consecinta termenul limita pentru adoptarea amendamentelor la Congresul Anual International de Sanatate din 24 mai 2024, trebuie eliminat si extins pentru a asigura transparenta procesului de adoptare, pentru a clarifica relatia dintre amendamente la regulamentele de sanatate si tratatul pandemic si a asigura un final echitabil si democratic.

Adoptarea amendamentelor la Regulamentele Internationale de sanatate cu ocazia Congresului annual international de sanatate nu respecta legalitatea.

Actual, Grupul de lucru privind amendamentele si-a propus sa finalizeze draftul de amendamente modificate cu ocazia ultimei intalniri in 22-26 aprilie 2024 pentru a le prezenta la Congres. Acest mod de actiune este ilegal deoarece , conform articolului 55( 2) care specifica faptul ca amendamentele care sunt supuse modificarii vor trebui communicate tarilor membre cu 4 luni inainte de Congresul International annual pentru a putea fi studiate si apoi votate.

Termenul limita la care Directorul general al OMS trebuia sa anunte statele de amendamentele modificate a fost 27 ianuarie 2024-termen nerespectat.

Pana acum Directorul general nu a comunicat statelor nici o modificare de amendamente.Ratificarea amendamentelor se face legal atat de statele membre cat si de OMS.Statele membre nu pot ratifica un document pe care trebuiau sa il primeasca cu 4 luni mai devreme de congres.

Statele membre au nevoie de 4 luni pentru a reflecta la amendamentele propuse, la transpunerea lor in politica locala precum si la implicatiile care rezulta din aceste noi politici sanitare. Statele trebuie sa obtina aprobarea politica si parlamentara inainte de a adopta noile reglementari.

Echitatea este statuata de OMS in centrul pregatirii pandemice dar multe tari cu venituri mici sau medii nu au avut o prezenta stabila la negocieri sau nu au avut reprezentanti sau experti la Geneva in timpul negocierilor. Acest fapt aduce inechitate in abilitatea tarilor de a participa la negocieri.

In timp ce unii sustin ca ratificarea tratatului pandemic ar fi o urgenta din cauza riscului de aparitie de noi pandemii, exista evidente pe care le-au recunoscut si OMS precum si partenerii strategici precum banca mondiala si grupul G20 care demonstreaza ca riscul de cresteri naturale nu are panta ascendenta ci de fapt este in scadere.

Le solicitam celor 2 grupuri de negociere sa urmeze principiile Natiunilor Unite si ghidurile pentru negocierile internationale in spiritul bunei credinte, cu mentinerea unei atmosfere constructive.

Prin urmare, adoptarea rezolutiei privind amendamentele cu ocazia Congesului annual nu este legala iar adoptarea Tratatului pandemic trebuie amanata deoarece ambele sunt interconectate.

Puteti semna la linkul atasat.

Distribuiti .

 

https://openletter-who.com/


Carmen Otelea

Atentie! SE apropie un moment decisiv!

2024-04-03 20:13:20
[ Oricât de surprinzător ar părea, există o realitate și mai mare și mai amenințătoare decât conflictul fratricid Ucraina/Rusia cu ecourile sale ale unui război mondial în devenire, și totuși este puțin vizibil, puțin discutat, o prezență aproape spectrală.

Într-adevăr, toate știrile din lume nu sunt altceva decât agitație în fața unui eveniment care va avea loc în 60 de zile și la care tot felul de diversiuni de fum îi servesc drept ecran de protecție. Aceasta va fi o bifurcare istorică a societăților noastre care va avea loc în perioada 27 mai – 1 iunie la Geneva. 

Este o lovitură de stat globală, (îmi cântăresc cu atenție cuvintele, fiind pregătită de mult timp) care va afecta cele 194 de state semnatare ale OMS care vor fi chemate să voteze Tratatul de Pandemie Globală și care vor trebui apoi să le aplice automat. Reglementări sanitare IHR (IHR) în următoarele 12 luni.

Aceste acorduri vor fi obligatorii din punct de vedere juridic. OMS va avea puterea de a declara pandemii la discreția sa si va avea puterea toatală să dicteze statelor măsurile care trebuiesc luate, izolările care urmează să fie implementate, vaccinurile care urmează să fie injectate, discursurile care urmează să fie ținute și comentariile să fie cenzurate, să fie aduse în fața justiției, populațiile care urmează să fie internate sau strămutate. Repet, directivele dictate de OMS vor fi obligatorii, nu vor fi sugestii.

OMS se impune ca unicul deținător al științei și orice critică va fi considerată dezinformare, supusă cenzurii și pedepsită cu sancțiuni.

Întrucât OMS este un braț al ONU și funcționează conform principiilor ideologiei One Health, sănătatea a fost extinsă pentru a include sănătatea animală (sălbatică și domestică) sănătatea mediului (aer, apă, pământ, silvicultură, agricultură) și sănătatea umană (inclusiv transport, muncă, industrie, stil de viață) toate ca una.


Nu este planificat nici un mecanism de consultare, nu există contraputere în program, nu este inclusă nicio durată, respectul pentru drepturile omului și demnitatea oamenilor a fost șters din documentul actual.

De asemenea, să ținem cont că nimeni nu este ales la ONU sau la OMS. Toți sunt numiți fără transparență și fără consultarea cetățenilor. Nu avem nici o reprezentare, nici un drept de a vorbi sau nici o procedură de contestare a deciziilor. Nu există buton de oprire. Ei folosesc legea pentru a suspenda statul de drept. O perversiune inteligentă.

Este remarcabil că acest subiect lipsește cu desăvârșire din mass-media tradițională, că politicienii noștri nici măcar nu discută despre el, nu ne vorbesc despre el, că nu am fost consultați ca popor suveran și că nu există nici un plan de implicare a noastră în proces.

Cea de-a 77-a Adunare Anuala a OMS va marca inceputul unei ere in care vor ramane doar exuvia republicilor noastre constitutionale golite de substanta lor, simple curele de transmitere a ordinelor venite de sus, detinatori ai unei puteri legitimate de alegeri, braț împotriva bandiților în caz de proteste.


OMS este calul troian pe care se bazează strategia lor globală de atac. Cu o singură piatră 194 de lovituri.

Pentru a parafraza un președinte binecunoscut, "Beast of Event este aici și el vine”.
 

 

Carmen Otelea

Balbaieli marca OMS. La mai multe!

2024-01-08 17:20:31

OMS se clatina! Nu au reusit sa respecte termenele pentru integrarea amendamentelor la International Health Regulations, astfel ca 27 ianuarie 2024 este dead line pentru FORMA FINALA A AMENDAMENTELOR LA INTERNATIONAL HEALTH REGULATION 2005.

Foarte bine! La adunarea generala Wold Health Assembly din luna mai 2024 nu se vor putea adopta aceste amendamente si nu se vor legaliza.

Urmariti video de mai jos:

https://jamesroguski.substack.com/p/the-deadline-is-january-27-2024

 


Carmen Otelea

noutati

2023-12-06 20:44:04

https://jamesroguski.substack.com/i/139457480/reasons-to-exitthewho 

Dovezi despre frauda OMS privind votarea amendamentelor la International Health Regulations.

Acest monstru trebuie oprit!


Carmen Otelea

Infodemia

2023-06-20 20:12:30

Iata o dovada ca OMS se teme . Pentru a se apara de informatiile care demasca planurile care se ascund in spatele actiunilor OMS,

acest ONG globalist a gasit o noua strategie de indoctrinare : un plan de lupta impotriva dezinformarii prin organizarea unor cursuri de pregatire in domeniul " infodemiei". Un termen nou inventat prin care se joaca cu mintea celor ce sunt usor de pacalit. Infodemia se refera la o abundenta de informatii evident false care trebuie recunoscute si combatute . Aveti link mai jos

https://www.who.int/news/item/05-06-2023-learn-how-to-manage-the-infodemic-and-reduce-its-impact-in-new-openwho-infodemic-management-courses

 


Carmen Otelea

Informatii utile despre OMS

2023-03-21 20:27:27

1. OMS actioneaza pe 2 fronturi -negocieri pentru Tratatul Pandemic care se vor finaliza in 2024 , precum si negocieri pentru introducerea unor amendamente la Regulamentele internationale privind sanatatea- amendamente care vor  conferi puteri decizionale extreme OMSul in detrimentul drepturilor omului, dupa cum s-a intamplat in pandemie.

2. Presedintele OMS nu are studii medicale ci doar o licenta in biologie la Universitatea Nottingham si un master in imunologia bolilor infectioase. 

3.OMS are contracte cu 50 de companii digitale si platforme media sociale  precum Facebook, Twitter, Tik-Tok, Google, You Tube etc. pentru a se asigura ca mesajele referitoare la sanatate provin de la surse oficiale permitandu-i sa cenzureze informatiile incomode.

4. In concluzie, OMS nu mai este un organism de incredere, in Romania inca mai exista o medicina de calitate si medici dedicati pacientilor. 


Carmen OteleaDistribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.

Cum să promovați o petiție?

  • Partajați petiția pe peretele Facebook și pe grupurile care au legătură cu subiectul petiției.
  • Contactați-vă prietenii
    1. Scrieți un mesaj în care explicați de ce ați semnat această petiție, având în vedere că este mai probabil ca oamenii să o semneze dacă înțeleg importanță subiectului la care face trimitere.
    2. Copiați și lipiți adresa web a petiției în mesajul dumneavoastră.
    3. Trimiteți mesajul folosind e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram și LinkedIn.Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...