FCSB are dreptul de a juca in GHENCEA!

Contactați autorul petiției

Contra atac!

2023-07-06 21:17:36

Dragilor, acum cand talpanistii s-au trezit sa boicoteze derby-ul Romaniei STEAUA-dinam0, dorind sa organizeze ad-hoc un eveniment fix in ziua meciului, e nevoie de mobilizare generala sa promovam petitia noastra si sa strangem voturile astfel ca, cauza noastra sa ajunga cat mai repede in parlament!

FORTA STEAUA!!!

❤💙


Traian Rares Giurigu

Nu uitati de petitie, pana cand jucam primul meci in Ghencea, cel putin!

2023-01-06 10:18:19

Daca iubiti cu adevarat STEAUA, luptati alaturi de mine sa revenim pe GHENCEA, cel putin un meci. Aceasta lovitura ar fi decisiva in dizolvarea grupului de netrebnici din tabara talpanului, deoarece s-ar vedea ce sume imense a piedut talpanul prin interdictia abuziva! Fac apel la toata suflarea stelista sa posteze pe toate paginile dedicate stelei, pe toate paginile de sport, pe paginile proprii, sa comenteze in toate postarile cu aceasta petitie: https://www.petitieonline.com/signatures/fcsb_are_dreptul_de_a_juca_in_ghencea/ ❤️💙semnati petitia pentru ca STEAUA sa poata juca in GHENCEA! ❤️💙daca avem peste 200 000 de semnaturi, proiectul este obligatoriu a se discuta in parlament si senat! ❤️💙am facut aceasta petitie deoarece: Stadionul GHENCEA e facut din bani publici, adica si ai nostri. Noi suntem cei mai multi din Romania! La un sondaj national am castiga clar asta vreau sa demonstrez prin aceasta petitie! ❤️💙cu siguranta si rivalii ar fi de acord sa jucam in GHENCEA, astfel ca majoritatea microbistilor ar vota pentru ❤️💙FORTA STEAUA!!! 💪 ❤️💙 Impreuna suntem mai puterninci!


Traian Rares Giurgiu



Distribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.

Cum să promovați o petiție?

  • Partajați petiția pe peretele Facebook și pe grupurile care au legătură cu subiectul petiției.
  • Contactați-vă prietenii
    1. Scrieți un mesaj în care explicați de ce ați semnat această petiție, având în vedere că este mai probabil ca oamenii să o semneze dacă înțeleg importanță subiectului la care face trimitere.
    2. Copiați și lipiți adresa web a petiției în mesajul dumneavoastră.
    3. Trimiteți mesajul folosind e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram și LinkedIn.



Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...