Cerem interzicerea implementării și dezvoltării rețelei 5G în România

Contactați autorul petiției

ANUNT IMPORTANT!!! - TERMEN 27 iulie respectiv 8 august

2022-07-25 10:36:58

Dragi prieteni, camarazi, colegi,

Frați români,

Toate demersurile autorităților de a implementa tehnologia 5G în România au fost frânate și amânate cel puțin 3 ani de lupta neobosită a voastră, a noastră, a tuturor celor care s-au implicat, de la distribuirea postărilor până la trimiterea de petiții, participarea la proteste/mitinguri, întâlniri/dezbateri cu autoritățile, în instanțele de judecată și conceperea a mii de pagini de petiții și documente. A fost o luptă crâncenă, însă ea nu trebuie să se oprească aici!

Prin inconștiență, rea voință și trădare, actele normative care facilitează implementarea 5G au fost, din păcate, adoptate în cele din urmă. În aceste zile are loc consultarea documentelor de licitație - ultima etapă legală în implementarea 5G în România! (https://www.ancom.ro/consultari-curente_270)

Acum este nevoie mai mult ca oricând de implicarea voastră, a noastră, a tuturor celor cu conștiința trează! Vă rugăm cu toată ființa să fim uniți, activi, bine informați și să facem ca imposibilul să devină posibil!

Ce putem face: să transmitem cât mai mulți, sute și mii de mesaje către autorități în care să solicităm oprirea tuturor procedurilor de licitație pentru implementarea tehnologiei 5G în România și demararea de urgență a unor dezbateri ample asupra acestui subiect în care să participe specialiști din toate domeniile, inclusiv din sănătate și mediu și inclusiv reprezentanți ai societății civice. Puteți aduce în sprijinul acestor solicitări toate argumentele tehnice, științifice, legale, de protecția sănătății, a mediului etc. de care aveți cunoștință (www.stop5gromania.ro are foarte multe informații pe care le puteți găsi prin simpla căutare după un cuvânt sau o expresie, informații pe care le puteți scrie într-o petiâie unică prin alegerile unice făcute voi) !

Cu cât vom trimite mai mulți și mai variat cu atât este de impact! Petițiă cadru și adresele de email unde să transmitem mesajele sunt la http://stop5gromania.ro/20-07-2022-petitie-cadru-impotriva-licitatiei-pentru-5g/

Dacă ne vor ignora solicitările, atunci ultima cale de apărare a noastră în fața genocidarului 5G o constituie acțiunile în instanță, iar în acest caz este VITAL să ne implicăm cu toții. De asemenea, VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI PRIN RECOMANDAREA UNOR AVOCAȚI (care vor putea fi și plătiți!), ori să vă implicați cei care aveți cunoștințe juridice - rugăm mesaje în privat la contact@stop5gromania.ro.

AVEM CREDINȚA CĂ PUTEM REUȘI PRIN ACȚIUNEA DETERMINATĂ, LA UNISON, A MAJORITĂȚII DINTRE NOI! Inacțiunea noastră ne va costa scump pe toți și pe cei care vor veni după noi. HAIDEȚI SĂ ACȚIONĂM ACUM CÂT ÎNCĂ SE MAI POATE OPRI MONSTRUL TEHNOLOGIC 5G!

Urmariti-ne pe facebook pentru a fi la curent cu noutatile la https://www.facebook.com/stop5gromania

#STOP5GRomânia #ÎmpreunăSePoate

harta_5G.png


Coaliția STOP 5G România

Vino pe 4 mai 2022 la CCR!

2022-05-01 13:43:12
Pe 4 MAI 2022, incepand cu ora 10.00 vocea noastra va rasuna in strada. Vino si tu! #SHARE #DistribuitiMasivSaAfleCatMaiMulti
Vom protesta în fața judecătorilor de la CCR pentru a declara în final Legea antenelor 5G ( L532/2021, votată în Senat și la Camera Deputaților) ca fiind neconstituțională.
În data de 4 mai, judecătorii CCR vor judeca excepțiile de neconstituționalitate ridicate de Avocatul Poporului pe Legea 5G și de aceea vom fi prezenți la datorie pentru a ne asigura că vor ține cont de sesizarea făcută de Renate Weber.
Legea antenelor 5G este un monstru legislativ care încalcă 48 de acte normative, iar dacă Curtea Constituțională nu o va declara neconstituțională, atunci operatorii Telecom vor avea girul de a împânzi toată țara cu antenele lor criminale.
Vom trăi cu toții într-un cuptor uriaș de radiații electromagnetice nocive, iar expunerea noastră permanentă la antenele 5G va accelera stadiul scăderii speranței noastre de viață, copiii și bătrânii urmând a fi cei mai afectați în primă fază, întrucât absorb cea mai mare cantitate de radiații.
Implementarea antenelor 5G va duce la o explozie de cancere la vârste din ce în ce mai scăzute, iar riscurile vor depăși cu mult valoarea beneficiilor.
Instalarea antenelor 5G în toate colțurile României este echivalentul adoptării Marii Resetări, toată infrastructura folosită în zona 5G fiind destinată exclusiv supravegherii și urmăririi noastre permanente, indiferent în ce zonă a țării am locui.
De aceea vom striga la CCR:
JUDECĂTORI, OPRIȚI LEGEA 5G!
CONECTAREA LA 5G, GENOCID PE FAȚĂ E.
OPRIȚI 5G, NU VREM CANCERE!
OPRIȚI 5G, NU VREM INFERTILITATE!
CU 5G NE-AȚI ÎMPÂNZIT, SPUNEȚI CINE V-A PLĂTIT!
Vom protesta în data de 4 mai și în fața Consiliului Legislativ și a Consiliului Economic Social ( CES), întrucât funcționarii acestor instituții au analizat şi avizat părtinitor multe proiecte de legi, propuneri legislative, proiecte de ordonanţe, de ordonanţe de urgenţă şi alte hotărâri cu caracter normativ ale Guvernului fără a pune în față interesele poporului.
De prea multe ori, Consiliul Legislativ și CES au închis ochii în fața asaltului guvernanților care au șters pe jos cu legile și cu Constituția României, fără a schița o minimă opoziție, ca în final acele fărădelegi să nu fie adoptate.
Acele avize pozitive au cântărit greu și au fost acordate de către membrii Consiliului Legislativ și ai Consiliului Economic și Social, fără a fi efectuate în prealabil studii de impact în vederea cuantificării pierderilor reale înregistrate în societate ca urmare a adoptării multor acte normative scrise pe genunchi de către guvernanți în defavoarea intereselor cetățenilor români.
 
Detalii si informatii actualizate la https://www.facebook.com/stop5gromania/
 
 
Cei care nu puteti participa puteti sa sustineti Initiativa Europeana Stop (((5G))) – Să fim conectați, dar și protejați sa semnati toti chiar pe 4 mai 2022 si sa ne trimiteti chitanta semnaturii pe email la contact@stop5gromania.ro.

 


Coaliția STOP 5G România

19 si 20 Martie 2022 sunt zile ale protestului mondial impotriva proliferării 5G

2022-03-15 19:22:18


 


 


În weekendul EchinocțiuluiProtest_mondial_STOP_5G_pe_Pamant_si_in_Spatiu19-20_martie_2022.jpg, 19/20 martie 2022, oameni din întreaga lume se vor ridica de dragul sănătății publice, al ecologiei și al libertății personale pentru a cere oprirea imediată a 5G pe Pământ și în spațiu. Mesajul nostru: „Nu ne dăm consimțimântul câtorva companii puternice furnizoare de tehnologie și sateliți să dicteze viitorul întregii vieți de pe Pământ.” Evenimentele vor varia de la demonstrații, flash mobs la standuri în parc și evenimente pe plajă, conferințe, evenimente locale. 5G (satelit, internetul lucrurilor, Inteligenta Aartificiala) implică fabricarea, utilizarea și lansarea a mii de sateliți în spațiu, milioane de transmițători noi pe Pământ și trilioane de gadgeturi, dispozitive, aparate și „lucruri” IoT care împreună reprezintă una dintre cele mai mari amenințări generate de oameni din toate atacurilor asupra sănătății și mediului de pâna acum. Deși 5G este promovată publicului ca o modalitate de a aborda schimbările climatice, amprenta tehnologică globală uriașă este ea însăși o contribuție majoră la devastarea mediului. În plus, infrastructura 5G de pe Pământ și în Spațiu va crea o rețea de supraveghere digitală planetară inevitabilă, care va reprezenta o amenințare uriașă la adresa libertății și autonomiei personale. 5G și sateliții joacă, de asemenea, un rol esențial în armamentul și utilizarea comercială a spațiului pentru a crește letalitatea războiului.Protestatarii se opun folosirii a trilioane de dolari cheltuiți pentru război și cer ca banii să fie cheltuiți în programe care abordează nevoi esențiale al umanitații precum foamea în lume, poluarea, mediul și pacea. În timp ce se opun proliferării tehnologiilor wireless, oponenții 5G/sateliți acceptă conexiuni sigure prin cablu pentru majoritatea utilizării internetului și a telecomunicațiilor, rezervând comunicatiile electronice mobile pentru situații de urgență și servicii esențiale care nu sunt posibile prin fire. Pentru mai multe informații și imagini cu proteste, vizitați grupul Facebook Global Action to Stop 5G și site-ul web Safe Tech International:

 Vă rugăm să vedeți acest scurt, dar emoționant anunț video:
 Acest scurt videoclip abordează planurile de a crea un Internet al lucrurilor subacvatice (IOUT) prin conectarea oceanelor la sateliți în bandă largă, transformându-le astfel în oceane „inteligente”, provocând suferințe nespuse mamiferelor marine și întregii vieți marine: https://www.youtube.com/watch?v=wq7jh2o2rDM De asemenea în cadrul manifestărilor locale și naționale din 19-20 Martie 2022 se va promova și susține prin semnături Initiativa Cetățenească Europeană Stop (((5G))) – Să fim conectați, dar și protejați: https://eci.ec.europa.eu/021/public/#/screen/home #STOP5GInternational #STOP5GEurope #STOP5GRomânia P.S. Rugam Grupurile Civice Locale din România sa-si anunte actiunile prilejuite de Protestul 19-20 Martie 2022 pe STOP 5G România sau pe email http://stop5gromania.ro/contact/Coaliția STOP 5G România

SEMNEAZA SI DISTRIBUIE INITIATIVA CETATENEASCA EUROPEANA STOP 5G

2022-03-02 06:29:04
🥁🇧🇪 S-A DAT STARTUL INITIATIVEI CETATENESTI EUROPENElogo_ECI_STOP_5G.jpg


Stop (((5G))) – Să fim conectați, dar și protejați


 


Avem la nivel european de colectat pana pe 1 martie 2023 peste 1 milion de semnaturi astfel incat sa se opreasca mizeria de 5G, așa cum cum a fost oprit si retras de pe piata azbestul care a omorat milioane de oameni.
României ii revine o cotă de minim 23 265 de semnaturi valide, de aceea trebuie sa introducem cu atentie si corect datele si, in fiecare zi, sa distribuim si sa invităm pe cât mai multi sa semneze.
❗️📝 Daca alegeti varianta carte de identitate, introduceti seria si numarul cartii de identitate legate LLNNNNNN


❗️Faceti captura de ecran dupa ce semnati si salvati chitanta cu identificatorul semnatura ca dovada a semnaturii dvs. si pastrati-o bine, ca sa oprim o eventuala fraudare.

E simplu de semnat si mega important pentru viata si libertatea noastra, a tuturor!!!Sa semnam TOTI aceasta initiativa cetateneasca!
Ca sa fie valida semnatura de sustinere trebuie sa:
1. să fiți cetățean al Uniunii Europene (adică cetățean al unui stat membru al UE);


2. să aveți vârsta la care se poate vota la alegerile pentru Parlamentul European sau, dacă sunteți cetățenii anumitor țări, vârsta de 16 ani.


3. Datele introduse să fie corecte


#STOP5GUE     #STOP5GRomâniaCoaliția STOP 5G România

MOBILIZARE URGENTA SA SCHIMBAM CURSUL ISTORIEI, SA INGROPAM L532/2021 in SENAT

2022-02-05 10:10:11
 
Prevederile propunerii legislative L532/2021 aflat acum in Senatul României creează multiple ingerințe în drepturile și libertățile cetățenești: dreptul la viață, integritate fizică și psihică, la mediu sănătos, la proprietate privată, la asociere, la informare, la consimțământ informat, la proprietate, la autonomie administrativă, la cultură, accesul la informații, dreptul la o justiție corectă, egalitate de drepturi, dreptul la viață privată și familială, drepturile consumatorilor, suveranitatea individuală și libertatea de a dispune de propriul corp, libertatea de conștiință, inclusiv suveranitatea și siguranța națională. Tabelul care prezinta ce si cum se incalca de facilitarea retelelor 5G, poate fi descarcat  http://stop5gromania.ro/wp-content/uploads/2022/01/Tabel-Ingerinte-Drepturi-ale-Omului-Articole-L532_2021.pdf
 
Detalii despre stadiul actual al L532/2021 gasiti in VIDEO la https://fb.watch/aXGuSAz9Fc/

Petitia umbrela pe L532/2021, care cuprinde toate celelalte petitii, care dealtfel se actualizeaza in aceasta perioada cu altele, destinate comisiilor din Senat, pe care/din care sa trimiteti argumente la toate datele de contact de la http://stop5gromania.ro/petitie-senatori/
Sa continuam dialogul cu ei!

Fiecare petitie si luare de atitudine conteaza!

Fiecare senator convins sa se abtina sau sa voteze impotriva lui L532/2021 in plen conteaza!

#STOP5GRomânia #ÎmpreunăSePoate

 
#DISTRIBUITIMASIV PE GRUPURI

Coaliția STOP 5G România

APĂRĂ-TE APĂRÂNDU-ȚI COMUNITATEA DE RADIȚIILE UCIGAȘE

2022-01-06 18:04:34


La mulți ani fără 5G! Vă urăm curaj, inspirație, putere și protecțe Divină în 2022! Fiți alături de noi prin gând, vorbă și faptă și vom birui! Fiecare contribuție la cauza noastră contează!!!

Informații importante mai jos.

comunitai_locale.jpgÎn parlament se află în prezent o atrocitate de proiect de lege care nu face altceva decât să permită si chiar să faciliteze telecomilor pe sănătatea, proprietatea și suveranitatea noastră instalarea rețelelor 5G fără avize, făra autorizații, fără chirii și chiar fără plata energiei electrice consumate (și este enormă, de minin 3 ori mai mare decât la 4G) - detalii despre L532/2021 găsiți cautând pe www.stop5gromania.roDe aceea este vital ca în 2022 comunitățile locale să ia atitudine și să nu permită să treacă această mega fraudă legislativă și să nu permită a se aplica. Astfel vă chemăm la acțiuni civice locale strict necesare în acest context. Vă sugerăm următorii pași

Pasul 1. Organizează un grup civic local sau alătură-te unuia deja format din organizații și cetățeni din localitatea ta.


Pasul 2. Fotografiați amplasamentul antenelor (noi sau vechi), filmați și publicați cele constatate să afle cât mai mulți concetățeni, măsurați și documentați video nivelele de poluare electromagnetică din zonele în care sunt instalate acele antene, mai ales zonele des frecventate sau cele frecventate de persoanle vulnerabile, gravide, copii, bolnavi etc.Pasul 3. Petiționați Primarul și Consiliul Local, cereți-le audiențe și dezbateri publice ample pe tema instalării pe proprietatea publică a antenelor/stațiilor de bază (de exemplu pe clădirile publice - primarii, prefecturi, scoli, spitale, parcuri, mobilierul stradal, stalpii de iluminat public etc) Reteaua 5G este formată din totalitatea echipamentelor radiative destinate comunicațiilor electronice fara fir (antene, routere, accespointuri wireless etc).Avem un model de memoriu la http://stop5gromania.ro/memoriu-stop-5g-brasov/ pe care puteti sa il adaptati la contextul din localitatea voastra, de asemenea avem semnăturile petitiei colective ale celor din localitatea voastră cu care vă puteți prezenta la Primar și la Consiliul Local.Grupurile Civice Locale formate pot să ne contacteze direct pe contact[@]stop5gromania.ro si ii vom asista cu materialele necesare.Pasul 4. Cereți insistent și luptați ca Primarul și Consiliul Local să ia decizii imediate care să protejeze realmente populația de aceste antene, autoritățile locale au aceasta putere prin autonomia administrativă conferită de lege. Un model de bună practică din Romînia descoperit de noi este cel de la https://www.facebook.com/stop5gromania/photos/3082559888687720

Pasul 5. Participați împreună cu vecinii, cu prietenii, cu familia la dezbaterile organizate pe tema antenelor sau la protestele locale organizate de Grupul Civic Local în număr cât mai mare, astfel veți avea o voce puternică și aleșii locali vă vor auzi și asculta.

Detalii despre ce mai pot face grupurile civice găsiți https://www.facebook.com/stop5gromania/photos/3053993004877742 și laNu uitați să actionați la nivel de asociație de proprietari, și acolo puteți să luati decizii care să interzică amplasarea antenelor. Vezi cum la https://www.facebook.com/stop5gromania/photos/2800487826894929 #STOP5GRomânia #ÎmpreunăSePoateCoaliția STOP 5G România

URGENT - PETITIONATI DEPUTATII IMPOTRIVA PLx nr.428/2021

2021-10-18 12:22:04

TOTI LUPTATI, ACTIONATI, IMPLICATI-VA ACUM CAT INCA SE MAI POATE!

Vorbiti cu parlamentarii sa respinga IN INTEGRALITATE fraudulosul PLx 428/2021! model petitie la http://stop5gromania.ro/18-10-2021-petitie-camera-deputatilor-pe-plx-428-2021


DE CE?

5G,  noua generatie de comunicatii electronice mobile (fara fir) sau cum zic mai nou guvernantii urmatoarea generație ca sa nu zica 5G, este EXCESUL CARE VA PUNE CAPAT UMANITATII SI DEMOCRATIEI, pentru ca implica o infrastructura gestionata de IA cu milioane de antene, zeci de mii de sateliti orbitali si cantitati uriase de spectru de frecvente radio (microunde si milimetrice), dealtfel resursa noastra naturala limitata : 

1. Este o tehnologie nereglementată, neomologată, încă experimentală, invazivă şi nesigură din punct de vedere cibernetic și al apărării naționale;2. Mărește masiv expunerea la radiații electromagnetice de radiofrecvență, chiar și de 20 de ori față de 4G;

3. Normele de protecție la radiații a populației sunt învechite și necorespunzătoare pentru aceste noi tipuri și cantități masive de radiații;


4. Rapoartele științifice privind radiațiile RF și EMF arată că deși intensitatea lor este mică provoacă daune în biologia umană;5. Copiii sunt cei mai vulnerabili și afectați, ei absorb chiar și de 10 ori mai multe radiații decât adulții;6. Radiațiile masive generate de rețelele 5G afectează ireversibil și masiv mediul înconjurător și biodiversitatea, decimând polenizatorii, omorând păsările, întreg ecosistemul;7. Nu sunt realizate și nici se vrea ase realiza studii serioase de impact ale tehnologiei 5G asupra sănătății publice și mediului;


8. Rezultatele studiilor recenzate asupra radiației electromagnetice de radio frecvență emise de tehnologia wireless dovedesc incidența în creștere la: infertilitatea masculină, stresul oxidativ, eliberarea de radicali liberi, afectarea dezvoltării creierului, alterarea ADN-ului, slăbirea sistemul imunitar, afectarea memoriei, tulburările somnului, hiperactivitate, deviații comportamentale, distrugeri ale barierei sânge-creier, tumori cerebrale, cancer s.a.;9. Guvernele introduc reglementări abuzive și neconstituționale pentru a facilita implementarea rețelelor 5G;- drepturile si libertatile fundamentale terfelite de legistia pentru 5G sunt sintetizate la: https://www.facebook.com/stop5gromania/photos/2993586957585014

10. La aprobarea acestei tehnologii nu s-a cerut avizul instituțiilor din domeniul sănătății, mediului și celorlalte autorități responsabile, din contra se eludează normele legislative;

11. Mărește de minim 3 ori consumul de energie electrica și generează deșeuri electronice în cantitași masive;12. Reduce drastic valoarea proprietăților imobiliare;

13. Interferează cu prognoza meteo si cu altimetrele din aviație generând dezastre;

14. Stimulează și menține dependența de telefon și ecran, în special la tineri;

15. Lipsa răspunderii civile a operatorilor de telecomunicații si a furnizorilor de echipamente;16. Asiguratorii refuză să acopere cheltuielile legate de bolile cauzate de radiații RF și EMF;17. Prezintă riscuri majore de încălcare a confidențialității datelor și identității private.;18. Prezintă riscuri de Securitate Națională, inclusiv proliferează vulnerabilitățile cibernetice nerezolvate până în prezent;19. Instalarea și operarea 5G se constituie în crimă împotriva umanității20. Nu am cerut tehnologia 5G, nu ne-am dat consimțământul și nu avem nevoie de 5G! SONDAJELE DEMONSTREAZA CA NOI SUNTEM MAJORITATEA, NOI CEI CARE NU VREM 5G!


NOTA: fiecare afirmatie de mai sus sunt argumente si probe solide, sunt zeci de mii de pagini de documentatii justificative factuale, stiintifice si juridice de la autoritati nationale si internationale in domeniu. Impactul retelelor 5G este multisectorial iar documentatiile sunt multidisciplinare. In consulaterile pe legislatia destina permiterii 5G autoritatilor li s-au prezentat aceste documentatii iar ignorarea si sfidarea lor se traduce in rea vointa si ABUZ IN SERVICIU.

Prin Plx 428/2021 GUVERNUL si CORPORATIILE TELECOM sub pretextul Directivei UE a Codului European al Comunicatiilor electronice un proiect de lege in mod cu totul si cu totul neconstitutional ce prevede printre multe multe altele :🔸 Sa se intre cu forta pe proprietatea publica si privata pentru a instala echipamentele radiative;

🔸 Autoritatile locale vor fi obligate sa permita operatorilor telecom accesul fara autorizatie si chiar fara bani dati pe chirii/taxe in paduri, pasuni, spatii verzi, cladiri publice si private, monumente, rezervatii protejate etc.;
🔸 Cheltuielile cu electricitatea se transfera catre stat si catre autoritatile locale, adica catre noi cetatenii platitori de taxe si impozite;🔸 Patrimoniul national va fi afectat iremediabil de echipamentele instalate, repetam FARA autorizatie si FARA vreo chirie;
🔸 Dovada este urmatorul extras elocvent din nota de motivare a proiectului de lege:


"Eliminarea anumitor restricții privind instalarea unor elemente ale rețelelor de comunicații electronice este esențială pentru furnizarea către utilizatorii finali a noii tehnologii 5G. În acest sens, pentru a facilita implementarea tehnologiei 5G, proiectul de transpunere completează legislația actuală privind accesul furnizorilor de rețele publice de comunicații electronice la infrastructurile fizice, prin stabilirea instalării și operării în mod GRATUIT a punctelor de acces pe suport radio cu arie de acoperire restrânsă pe infrastructurile fizice proprietate publică sau privată a statului sau a unităților administrativ-teritoriale. GRATUITATEA instalării are în vedere, în primul rând, infrastructurile fizice care constituie mobilierul stradal, precum stâlpii de iluminat public, semnele de circulație, semafoarele, panourile și stațiile de autobuz, de tramvai, metrou ori a altor mijloace de transport în comun. Se vor instala GRATUIT inclusiv branșamentele la rețeaua de distribuție a energiei electrice, necesare pentru funcționarea punctului de acces, cât și elementele de rețea sau infrastructură fizică necesare pentru conectarea acestor puncte fie la segmentul de transport, fie la cel de distribuție, dintr-o rețea publică de comunicații electronice."


Despre acest monstru legislativ (PLx 428/2021 aflat acum in Camera Deputatilor) pentru a permite si "facilita implementarea tehnologiei 5G" pe banii, sanatatea, viata, libertatea, democratia noastra a TUTUROR cetatenilor, fara exceptie in materialele informative de la:https://www.facebook.com/stop5gromania/photos/a.2351384491805267/3051858965091146/

 

Memoriul Coaliției STOP 5G România cu argumente in detaliu

 

PLx 428/2021 http://cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck2015.proiect?cam=2&idp=19577

#STOP5GRomânia #ÎmpreunăSePoate🔥 Like, share, comment, tag, copiati și repostati informatiile pentru a combate cenzura facebook si pentru a afla cele mai noi si importante infrmatii.
🔥 Pentru a ne sustine semnati cat mai multi petitia noastra de la https://tinyurl.com/STOP5GRomania🔥 Distribuiti masiv in grupurile voastre, anuntati asociatiile de proprietari. Daca PLX 428/2021 trece nu vom mai putea sa dam jos in instanta antenele. Britanicii au patit-o deja.

Coaliția STOP 5G România

DICTATURA DIGITALA IMPLEMENTATA PRIN LEGISLATIE FRAUDULOASA

2021-04-17 13:44:49

Atentie mare! Implicarea fiecaruia dintre noi este necesara si cruciala. Nu este timp de pierdut. Coalitia STOP 5G ROMÂNIA are nevoie de fiecare membru al sau informat, implicat si activ la el la bloc, la el in localitate la primarie, la guvern si mai ales la parlamentarii care il reprezinta.

Mincinosii de la ANCOM impreuna cu presa miluita se chinuie zilele astea sa inoculeze publicului larg, care dealtfel este proprietarul resurselor exploatate la 5G pentru profitul si controlul unor entitati straine, ca legea ce pretinde ca integreaza Memorandumul cu SUA, e unica lege de care depinde 5G.
 
5G DEPINDE DE MULTE ALTE LEGI SI ACTE NORMATIVE. MAI JOS LE PREZENTAM IMPREUNA CU DREPTURILE SI LIBERTATILE PE CARE LE TERFELESC.
 
SUVERANITATEA NOASTRA INDIVIDUALA SI NATIONALA DESFIINTEAZA TOATA MIZERIA ASTA DE LEGISLATIE. PICTATA DE ANCOM SI SEMNATA ORBESTE DE CARCASELE DE LA GUVERN. ORICE CONTRACT SOCIAL NORMATIV E NUL CAND DREPTURILE NATURALE SUNT INCALCATE DE ACESTA. 
 
Actele normative anticonstituționale deja adoptate de GUVERN SI ANCOM ce permit operabilitatea comunicațiilor mobile 5G sunt:
💥HG nr. 429/2019 - Strategia 5G pentru România care cuprinde si generează mai multe proiecte de acte normative subsecvente, HG invocat de fiecare data în lipsă de argumente, ca un pumn în gura societății civice, care de altfel se judecă în instanță pe anticonstituționalitatea acestui act normativ.
💥HG nr. 376/7.05.2020 de modificare a TNABF adoptată în ciuda solicitării societății civice atât în consultare cât și în dezbatere la ANCOM de a nu permite prin modificări operabilitatea rețelei 5G. Corporațiile exploatează această Hotărâre de Guvern promovând servicii comerciale 5G, deși nu au licență de utilizare a spectrului de frecvențe pentru 5G. Tabelul TNABF permite în prezent utilizarea unor aplicații de telecomunicații experimentale specifice 5G, care sunt extrem de nocive: utilizarea frecvențelor milimetrice, formarea de fascicule, gestionarea de catre IA a conexiunilor simultane prin Massive MIMO (la antena operatorului) și MIMO (la echipamentul utilizatorului).
💥Decizia ANCOM nr. 997/2018 care permite companiilor de comunicații, în special celor de comunicații mobile, să aibă acces GRATUIT pe proprietățile publice, restrângând astfel în mod abuziv dreptul de gospodărire și de autonomie administrativă a autorității locale!
💥Decizia ANCOM nr. 274/2018 privind stabilirea formatului și a modalității de transmitere de către furnizorii de rețele de comunicații electronice a unor documente și informații privind exercitarea dreptului de acces pe proprietăți, precum și pentru stabilirea condițiilor de acces la acestea, decizie care permite abuzul coporațiilor telecom in raport cu proprietatea privată.
💥Hotărârea de Guvern nr. 226/2020 privind stabilirea cuantumului taxei de licenţă pentru prelungirea unor licenţe de utilizare a frecvenţelor radio şi a condiţiilor de efectuare a plăţi, practic prelungirea unor licențe fără licitație pe frecvențele de 1900 - 2100 MHz, pe care operatorii telecom au anunțat că le vor folosi pentru 5G.
💥Decizia ANCOM nr. 1239/30.12.2020 referitoare la multiplexarea pe frecvențele specifice 5G, de 3,4-3,6 GHz. Multiplexare înseamnă că se amestecă mai multe semnale în același semnal, adică o conexiune pe mai multe frecvențe, care poluează electromagnetic în mod agresiv. Adoptarea planului de acțiuni ANCOM pe 2021 care de asemenea prevede accelerarea legislativa a licitației dreptului de acces la spectru de frecvente pentru rețeaua 5G. CELE DOUA PROIECTE DE LEGE, profund și vădit necostitutionale care se indreapta spre Parlament
💥1. LEGEA SIGURANȚEI 5G Varianta publicata pe 20.09.2020 ce vine in Parlament care nu tine cont de rigorile și observațiile trimise de societatea civica http://www.mt.gov.ro/web14/documente/acte-normative/versiuni_imbunatite/2020/proiect2020-09-02-173747.pdf Petiția http://stop5gromania.ro/14-08-2020-petitie-mtic/ Memoriu societatii civile http://stop5gromania.ro/raspuns-coalitia-stop-5g-romania-catre-mtic/ Puncte de vedere preluatein aviz de CES Romania http://stop5gromania.ro/consiliul-economic-social-achieseaza-la-pozitia-coalitiei-stop-5g-romania
 
Viitoare Hotarari de Guvern necesarepe care le contestam cu tot ce putem
 
💥Stabilirea cuantumului valorii minime a taxei de licenţă pentru acordarea unor drepturi de utilizare a frecvenţelor radio, precum şi a condiţiilor de plată a taxei de licenţă;
💥 Finalizarea Caietului de sarcini ce stă la baza licitației.
 
💥💥💥 TOATE ACESTE LEGI SI ACTE NORMATIVE SI ADMINISTRATIVE INCALCA DREPTURILE SI LIBERTATILE NOASTRE ALE TUTUROR, DAT FIIND OBIECTUL LOR: INVAZIVA, NEREGLEMENTATA ȘI NESIGURA TEHNOLOGIE DE COMUNICATII ELECTRONICE MOBILE 5G. 💥💥💥
 
 
DREPTUL LA SĂNĂTATE, VIATĂ ȘI INTEGRITATE FIZICĂ - expunerea involuntară, fără excepție, permanentă și ubicuă a tuturor cetățenilor la radiațiile de radiofrecventa. DREPTUL LA MEDIU SĂNĂTOS este încălcat prin afectarea ireversibilă a biodiversității ecosistemului (dispariția polenizatorilor cu afectare gravă a florei și faunei), prin creșterea consumului de energie electrică a rețelei, prin emisiile de CO2 și prin creșterea cantității de deșeuri electronice. Prin toaletarea excesiva a fondului arboricol care ar împiedica transmiterea semnalelor în rețeaua 5G
DREPTUL LA VIAȚĂ INTIMĂ ȘI FAMILIALĂ este încălcat prin invazia acestei tehnologii din planul cibernetic dar și din punctul de vedere al radiațiilor (principiul NOWHERE TO HIDE aplicându-se tuturor apartamentelor din mediul urban ce stau în bătaia viitoarelor conglomerații de antene), prin generarea afecțiunilor fiziologice care țin de reproducere și ale celor de ordin comportamental,
DREPTUL LA DOMICILIUL INVIOLABIL – ar putea fi încălcat prin instalarea echipamentelor 5G pe proprietatea privată dar și prin efectele nedorite ale radiațiilor 5G față de care ușile și ferestrele domiciliilor noastre nu pot constitui un ecran electromagnetic destul de eficient cât să ne protejeze.
SECRETUL CORESPONDENTEI – ar putea fi încălcat prin multitudinea de vulnerabilități cibernetice aduse de arhitectura si protocolul 5G. Rețeaua ar cauza expunerea cetățenilor la furturi de identitate și furturi de date personale ce aduc daune foarte mari ce nu sunt asumate de proliferatorii acestei tehnologii și nici de asiguratori DREPTUL LA MUNCĂ este încălcat prin faptul ca tehnologia 5G va prolifera automatizarea și digitalizarea. Astfel, se estimează că, până în 2040, o proporție de 47% din locurile de muncă ale oamenilor vor dispărea, fiind aceștia fiind substituiți de AI (inteligența artificială)
DREPTUL CONSUMATORILOR DE A ALEGE ÎN BAZA CONSIMȚĂMÂNTULUI INFORMAT, ar fi încălcat odată cu implementarea rețelei 5G, a tehnologiilor automate și AI deoarece oamenilor le este oferită o bază informațională deformată, partială și frauduloasă ce viciază consimțământul, consumatorul fiind pus în fața imposibilității de a refuza această tehnologie.
DREPTUL LA PROPRIETATE PUBLICĂ ȘI PRIVATĂ prin vicierea consimțământului primarilor (Decizia ANCOM nr. 997/2018 care permite companiilor de comunicații, în special celor de comunicații mobile, să aibă acces GRATUIT pe proprietățile publice, restrângând astfel, în mod abuziv, dreptul de gospodărire și de autonomie administrativă a autorității locale!). Vicierea consimțământului cetățenilor în ce privește autorizarea și amplasarea tehnologiilor fără fir pe proprietatea acestora privată, arhitectura rețelei 5G implică instalarea, din 20 în 20m, a echipamentelor radiative wireless, sub pretextul că rețeaua este strategică, deși aceasta nu este de utilitate publică.
SUVERANITATEA ESTE PUSĂ ÎN PERICOL DE REȚEAUA 5G prin multiplele vulnerabilități intrinseci tehnologiei. Rețele critice, cu adevărat de utilitate publică, sunt puse în pericol de vulnerabilitatile nerezolvate ale tehnolgiei digitale, care vor fi proliferate incontrolabil de reteau 5G.
 
Implică-te ACUM! Află cum pe www.stop5gromania.ro!
5G, CU SAU FARA HUAWEI, PUNE IN PERICOL VIAȚA, LIBERTATEA și PROPRIETATEA TUTUROR!
 
legislatia_5G.png#PentruSiguranțaNațională #STOP5GRomânia
 
Distribuiti masiv apropiatilor. Ne priveste pe toti, fara exceptie!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2921946714749039&id=2351186451825071


Coalitia STOP 5G România

ANCHETA si CONTROL PARLAMENTAR LA ANCOM SI GUVERN

2021-03-27 13:00:30


 


Coaliția STOP 5G România a depus la inceputul lui martie 2021 Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupției și petiții din SENATUL ROM|NIEI cerere de ANCHETA si CONTROL PARLAMENTAR LA ANCOM SI GUVERN pe legislatia emisa ce permite 5G, cerere prin care solicităm:
1. ANCHETAREA ȘI CONTROLUL PARLAMENTAR, prin intermediul unor comisii parlamentare speciale, a legislației emise de ministerele de resort și ANCOM, prin intermediul Guvernului, ce permite și promovează abuziv, anticonstituțional și iresponsabil tehnologia și rețeaua 5G în România. Prevederile acestor acte normative pun în pericol cetățenii și însăși siguranța națională, în favoarea unor afaceri deținute de corporații străine. Serviciile de comunicații mobile 5G NU SUNT SERVICII DE UTILITATE PUBLICĂ și NU necesită o legislație specială, care nu ar face decât să încalce și să vicieze ordinea de drept, normele legislative existente și Constituția României.

2. ANCHETAREA ȘI SANCȚIONAREA ABUZULUI DE PUTERE EXERCITAT DE CĂTRE MINISTERE ȘI ANCOM, ÎN FORMĂ CONTINUATĂ, asupra reprezentanților societății civice și a cetățenilor, care au dreptul fundamental la informări și dezbateri ample și corecte. Practic, ni s-a îngrădit de către ANCOM și autoritățile GUVERNAMENTALE implicate în grupurile de lucru interinstituționale, numite GLI 5G și GL 5G, accesul la informații de interes public și participare la luarea deciziilor, ce implică sănătatea publică, protecția mediului, siguranța națională și toate aspectele cuprinse în legislația comunicațiilor mobile 5G.
3. APLICAREA ÎN ROMÂNIA A PRINCIPIULUI PRECAUȚIEI, prevăzut la art. 191, alin. 2, teza 1 din TRATATUL PRIVIND FUNCȚIONAREA UNIUNII EUROPENE (TFUE), în toată legislația care permite operabilitatea comunicațiilor mobile 5G în România.

4. REALIZAREA STUDIILOR DE IMPACT MULTIDISCIPLINARE ȘI SERIOS FUNDAMENTATE referitoare la: siguranța sănătății publice, protecția mediului, respectarea interesului superior al copilului, siguranța socio-economică, siguranța cibernetică a datelor și siguranța națională - inclusiv siguranța drepturilor și libertăților fundamentale, în contextul implementării tehnologiei 5G și a tehnologiilor emergente acesteia (inteligența artificială, hiper automatizare și digitalizare, supraveghere, recunoaștere facială s.a.). Prin aceste studii trebuie să se facă o analiză serioasă, clară, obiectivă și neviciată a raportului beneficiu / cost, risc, vulnerabilitate al implementării comunicațiilor mobile 5G în România, la scara largă.
5. O LEGISLAȚIE CARE SĂ PROMOVEZE ȘI SĂ PROTEJEZE PRIORITAR CETĂȚENII, DREPTURILE ȘI LIBERTĂȚILE ACESTORA, SUVERANITATEA ROMÂNILOR ȘI A ROMÂNIEI, în contextul geopolitic actual și viitor. Cetățenii sunt proprietarii de drept ai spectrului de frecvențe radio (resursă naturală limitată), ai imobilelor pe care și în apropierea cărora se amplasează milioanele de dispozitive radiative ale rețelelor 5G și sunt proprietarii datelor private care se stochează, prelucrează și se transmit prin rețelele 5G. Aceste resurse sunt exploatate în mod iresponsabil de corporațiile telecom, pentru profit, în dauna interesului și a siguranței proprietarilor de drept.

6. STANDARDE RIGUROASE ȘI MULT MAI STRICTE DE PROTECȚIE A POPULAȚIEI ȘI MEDIULUI ÎNCONJURĂTOR, în fața radiațiilor și vulnerabilităților generate de comunicațiile electronice 5G.
7. ANULAREA H.G. nr. 429/04.07.2019 referitoare la așa-zisa Strategie 5G pentru România, care se aplică în baza acestui act normativ NECONSTITUȚIONAL. În fapt, domeniul de reglementare al hotărârilor de Guvern depinde de cel al legilor pe care le pun în executare, aceasta însemnând că o hotărâre a Guvernului nu poate fi emisă mai înainte ca Parlamentul să adopte legea pe care urmează să o aplice respectiva hotărâre de Guvern. H.G. nr. 429/2019 este un act normativ nelegal, abuziv, emis prin încălcarea flagrantă a art. 108 și art. 115 din Legea fundamentală, Constituția României și a legislației privind normele de tehnică legislativă pentru elaborarea actelor normative din Legea nr. 24/2000. Hotărârile de Guvern sunt acte juridice normative cu o forță juridică inferioară legii, care pot fi emise doar în considerarea unei Legi aflată deja în vigoare la momentul emiterii acestora. În speță, în momentul de față, nu există o LEGE care să normativizeze o strategie 5G în România. Din acest punct de vedere abuzul este evident, H.G.-ul trebuind să fie anulat.

8. Organizarea campaniilor de informare și a dezbaterilor ample și corecte pe tema beneficiilor vs. costuri/riscuri ale rețelelor 5G și LICENȚIEREA SOCIALĂ a tehnologiei 5G. Respectiv, trebuie să se respecte Legea nr. 86/2000, iar cetățenii trebuie să decidă în baza CONSIMȚĂMÂNTULUI LOR INFORMAT, ÎN DEPLINĂ CUNOȘTINȚĂ DE CAUZĂ, NICIDECUM ÎNTR-UN MOD VICIAT CUM ESTE ÎN PREZENT, dacă permit sau NU 5G, la nivel local sau național.


9. Anularea modificărilor introduse prin H.G. nr. 376/7.05.2020 referitoare la Tabelul Național de Atribuire a Benzilor de Frecvențe (TNABF), care permit operabilitatea rețelelor 5G. De asemenea, trebuie anulate toate prevederile similare din: Deciziile ANCOM nr. 997/2020, nr. 274/2018 și nr. 1239/30.12.2020, din H.G. nr. 226/2020, din Planul de acțiuni ANCOM pentru anii 2020 și 2021, în mod special Caietul de sarcini care prevede licitarea spectrului radio pentru suplimentarea cantității de spectru necesar operabilității rețelei 5G, aspecte pe care le-am detaliat în prima cerere către Comisie.


 


Filmarea integrala a audierilor din Senat poate fi vizionata la: https://www.youtube.com/watch?v=XoSicFlBMeI


Trimite materialul de mai jos primarului, parlamentarului, care te reprezinta in Senat si Camera Deputatilor, europarlamentarului care decide la nivelul UE si solicita sa se aplice PRINCIPIUL PRECAUTIEI IN CAZUL TEHNOLOGIEI 5G!
Implica-te si tu!

Motive si argumente avem, e nevoie sa ii responsabilizam pe decidenti.

Daca nu o facem noi, ei vor merge inainte nestingheriti cu legiferarea monstruozitatii 5G .

Alte orase si state au reusit sa aplice principiul precautiei, prin implicarea societatii civice si responsabilizarea decidentilor.

SI NOI PUTEM!


#CURAJ #STOP5GRomânia #VenițiAlăturiDeNoi

Coaliția STOP 5G România

UN 2020 PE BARICADE si UN 2021 CRITIC CE NE CHEAMA LA ACTIUNE LOCALA!

2021-01-04 08:19:49


 Multumim tuturor pentru implicare! La multi ani fara reteaua 5G!

 

URMEAZA UN 2021 CRITIC, fiti alaturi de noi cu actiuni la nivel local sa ii responsabilizam pe noii primari si la nivel central sa ii tragem la raspundere pe noii veniti la butoanele ANCOM si ale MTIC, care dau inainte cu monstrul acesta tehnologic calcand in picioare Constitutia Romaniei, ordinea publica si statul de drept.

 

In 2020 am participat la primul protest mondial impotriva implementarii retelei 5G - in 4 orase ale României: Bucuresti, Brasov, Craiova, Rm. Vâlcea https://tinyurl.com/PROTESTE-IN-ROMANIA

 

Ne-am luptat cu ANCOM pe mai multe initiative legislative si unele au fost oprite sau amanate. https://tinyurl.com/Oprire-Utilizare-la-Comun

 

In 2020 am demarat mai multe actiuni in instanta impotriva HG 429/2019 Strategia 5G pentru Romania la care va chemam sa le sustinem cat mai multi. Petitia a ajuns la peste 30 000 de semnaturi confirmate(inca avem 6000 neconfirmate), triplandu-se numarul semnatarilor. Haideti sa triplam in 2021 si sa ajungem la 100 000. https://tinyurl.com/STOP5GRomania

 

Pagina Facebook a dublat numarul de sustinatori si am ajuns la 16000 de urmaritori!!! Haideti sa dublam numarul prin distribuiri si invitatii cat mai dese prietenilor si cunostintelor. https://www.facebook.com/stop5gromania

 

Am trimis zeci si sute de petitii individuale pe mai multe acte normative inaintate de vandutii din ANCOM si Guvern Am participat la consultarile publice online (noi nu le recunosatem ca fiind dezbateri publice la modul in care s-au desfasurat). Toate acestea sunt posibile datorita celor constienti si responsabili, militanti curajosi si devotati luptei de aparare a vietii, libertatii si sigurantei nationale.

 

CONCRET AM DOVEDIT CA SE POATE

 

In Senatul Romaniei vocea noastra a fost pentru prima data auzita si luata in considerare de catre decidentii acestei tari pana atunci doar eram jigniti si discreditati, argumentele noastre solide, pertinente si justificate au condus la o decizie clara si ferma a Senatului care impune Guvernului si Comisiei Europene sa efectueze studii si dezbateri publice inainte de a avansa cu reteau 5G. https://tinyurl.com/Hotararea-SENATULUI

 

In Comitetul Economic Social European de asemenea argumentele noastre au fost luate in considerare si avizul emis a continut cerinte clare si ferme de respectare a drepturilor fundamentale. https://tinyurl.com/AVIZUL-CESE

 

Academia Romana a luat pozitie in a promova principiul precautiei in cazul retelei 5G in urma mai multor memorii trimise https://tinyurl.com/ACADEMIA-ROMANA-DEZBATERE

 

Comitetul Economic Social din România achiesează in 2020 la pozitia Coalitiei STOP 5G România https://tinyurl.com/AVIZUL-CES-Romania Pe plan international precautia incepe sa fie vazuta atat la nivel legislativ cat si la nivel operational, astfel mai mult de o treime din populatie este sceptica si precauta in privinta retelei 5G. Suntem mult mai multi decat credem si decat incearca vandutii din presa sa inoculeze. https://tinyurl.com/5G-PROST-SAU-PRECAUT

 

 

Avem zeci de articole argumentate care le dinamiteaza scriptul/poezia vandutilor de la butoanele aparatului de stat si complicilor acestora, pe care va rugam sa le cititi, sa le preluati, sa le distribuiti in grupurile voastre. Fiecare fotografie a acestei pagini are un argument important https://tinyurl.com/yblyu8tx

 

Este important sa fim prezenti si activi in comunitatea noastra locala, la noi la bloc, la primarie si consiliu, la fiecare actiune civica de la Bucuresti, sa avem pregatite argumente cat mai bine, sa sustinem organizatiile civice militante cu tot ce putem si asta depinde de fiecare dintre noi.

 

In 2021 sa fim mai curajoși, mai uniți si mai eficienti!

 

Fiecare poate contribui si fiecare contributie conteaza!

 

Va rugam sa ne scrieti la contact@stop5gromania.ro despre cum puteti contribui si cum veti sustine cauza.


 

Cu mulțumiri,

Coaliția STOP 5G România

stop5gromania.ro

#STOP5GRomânia #ÎmpreunăSePoateCoaliția STOP 5G RomâniaDistribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.

Cum să promovați o petiție?

  • Partajați petiția pe peretele Facebook și pe grupurile care au legătură cu subiectul petiției.
  • Contactați-vă prietenii
    1. Scrieți un mesaj în care explicați de ce ați semnat această petiție, având în vedere că este mai probabil ca oamenii să o semneze dacă înțeleg importanță subiectului la care face trimitere.
    2. Copiați și lipiți adresa web a petiției în mesajul dumneavoastră.
    3. Trimiteți mesajul folosind e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram și LinkedIn.Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...