Cerem interzicerea implementării și dezvoltării rețelei 5G în România

Contactați autorul petiției

❗👇✍️ Mobilizare Urgentă pentru susținerea Inițiativei Cetățenilor Europeni Stop (((5G)))

2023-02-17 12:05:42

❗👇✍️Semnați, distribuiți și, cel mai important, trimiteți-ne chitanța sau captura de ecran salvată la romania.eci@protonmail.com

❗ Pasul 1 Intrați la adresa https://eci.ec.europa.eu/021/public/#/screen/home
❗ Pasul 2 În partea dreaptă sau jos aveți o casetă cu chenar galben unde selectați România și se va deschide formularul
❗ Pasul 3 Selectați cartea de identintate apasând unde scrie CNP
❗ Pasul 4 Introduceți la număr seria și numărul Cărții de Identitate legate, de ex. AB123456
❗ Pasul 5 Completați prenumele complet dacă aveți mai multe
❗ Pasul 6 Completați numele de familie
❗ Pasul 7 Introduceți în chenar literele pe care le vedeți in chenarul roz
❗ Pasul 8 Bifați ambele căsuțe cu Certific... Am citit ....
❗ Pasul 9 Apăsați pe Sustineți
❗ Pasul 10 După ce ați apăsat pe Sustineți vă va aparea în aceeași pagină în partea stângă caseta cu identificatorul semnăturii și posibilitatea de descărcare și salvare chitanță, apăsați și salvați sau faceți și o captură de ecran. Ne trebuie idendificatorul de semnătură și data.
❗ Pasul 11 Trimiteți pentru număratoarea paralelă fișierul chitantă sau captura de ecran la romania.eci@protonmail.com
❗Te rugăm să distribui acest mesaj apropiaților și, mai ales, celor din Diaspora care pot să semneze cu Cartea de Identitate de România indiferent că locuiesc în țări UE sau NonUE❗

Detalii despre cele 23 de propuneri legislative din Initiațiva Cetățenească Europeană la http://stop5gromania.ro/adeziune/initiativa-cetateneasca-europeana-stop-5g/

 

Detalii despre importanta semnaturilor si a chitantelor cu identificator si data se ggasesc în emisiunile  de la https://fb.watch/iJSzjGSo9n/ și vineri seara de la ora 18.30 de la FRPTV unde puteti sa adresati intrebari

Avem la nivel european de colectat până pe 1 martie 2023 peste 1 milion de semnături astfel încât să se oprească și să fie retrasă mizeria de 5G, așa cum cum a fost oprit și retras de pe piața azbestul care a omorât milioane de oameni și care încă mai omoară câte 100.000 de oameni.

României îi revine o cotă de minim 23.265 de semnături valide, de aceea trebuie să introducem cu atenție și corect datele și sa salvam chitanța sau sa facem captura la ecranul care apare dupa ce am semnat.

Mulțumim pentru implicare și solidaritate!CHITANTA_NEPRELCRATA.png


Coaliția STOP 5G România

❗ANUNT IMPORTANT I.C.E. STOP (((5G))) - detalii in video

2023-02-11 18:46:19

VIDEO la https://fb.watch/iDCTAarojk/ ❗Sustine prin semnatura ta Initiativa Cetateneasca Europeana STOP (((5G))) de la adresa  https://eci.ec.europa.eu/021/public/#/screen/home si FOARTE IMPORTANT trimite-ne chitanta la romania.eci@protonmail.com.🚩 Distribuie masiv acest mesaj apropiatilor si mai ales celor din Diaspora care pot sa semneze cu Cartea de Identitate din România indiferent ca s-au stabilit sau locuiesc in tari UE sau NonUE.


Coaliția STOP 5G România

❗NU SUNTEM DE ACORD CU OPERAREA 5G PE SPECTRUL ROMÂNESC

2022-08-15 16:15:49


Maine 16.08. ora 24.00 este termen maxim de petitionare impotriva licitatiei pentru 5G astfel trebuie sa trimiteti si sa semnati petitiile semnati-petitia_253.jpgiar organizatiile sa trimita cereri de dezbateri publice

❗✍️🚩Toti trebuie sa cerem pe email si in dezbateri lui ANCOM sa respecte principiul precautiei si sa nu permita dezvoltarea 5G in Romania deoarece noi NU SUNTEM DE ACORD cu operarea acestor tehnologii nesigure, extrem de poluante si extrem de costititoare pe proprietatea noastra spectrul radio. Petitie model de trimis individual la adrese de email indicate la http://stop5gromania.ro/20-07-2022-petitie-cadru-impotriva-licitatiei-pentru-5g/

✍️🚩Semneaza si distribuie petitia colectiva le nivelul României de la https://www.petitieonline.com/cerem_interzicerea_implementrii_i_dezvoltrii_reelei_5g_in_romania

✍️🚩Semneaza si distribuie petitia europeana https://eci.ec.europa.eu/021/public/#/screen/home

 

❗❗❗Organizatiile legal infiintate (ONG, sindicate, patronate, parohii, asociatii profesionale etc)) sa trimita cerere separata pentru dezbatere publica pe caietul de sarcini. Model la

 

Citeste cele mai recente postari ale paginii facebooK care prezinta stadiul curent al implementarii si legalizarii retelei 5G la http://stop5gromania.ro/stop-5g-romania/ #STOP5GRomânia #ÎncăSePoate #ÎmpreunăSePoateCoaliția STOP 5G România

ANUNT IMPORTANT!!! - TERMEN 27 iulie respectiv 8 august

2022-07-25 10:36:58

Dragi prieteni, camarazi, colegi,

Frați români,

Toate demersurile autorităților de a implementa tehnologia 5G în România au fost frânate și amânate cel puțin 3 ani de lupta neobosită a voastră, a noastră, a tuturor celor care s-au implicat, de la distribuirea postărilor până la trimiterea de petiții, participarea la proteste/mitinguri, întâlniri/dezbateri cu autoritățile, în instanțele de judecată și conceperea a mii de pagini de petiții și documente. A fost o luptă crâncenă, însă ea nu trebuie să se oprească aici!

Prin inconștiență, rea voință și trădare, actele normative care facilitează implementarea 5G au fost, din păcate, adoptate în cele din urmă. În aceste zile are loc consultarea documentelor de licitație - ultima etapă legală în implementarea 5G în România! (https://www.ancom.ro/consultari-curente_270)

Acum este nevoie mai mult ca oricând de implicarea voastră, a noastră, a tuturor celor cu conștiința trează! Vă rugăm cu toată ființa să fim uniți, activi, bine informați și să facem ca imposibilul să devină posibil!

Ce putem face: să transmitem cât mai mulți, sute și mii de mesaje către autorități în care să solicităm oprirea tuturor procedurilor de licitație pentru implementarea tehnologiei 5G în România și demararea de urgență a unor dezbateri ample asupra acestui subiect în care să participe specialiști din toate domeniile, inclusiv din sănătate și mediu și inclusiv reprezentanți ai societății civice. Puteți aduce în sprijinul acestor solicitări toate argumentele tehnice, științifice, legale, de protecția sănătății, a mediului etc. de care aveți cunoștință (www.stop5gromania.ro are foarte multe informații pe care le puteți găsi prin simpla căutare după un cuvânt sau o expresie, informații pe care le puteți scrie într-o petiâie unică prin alegerile unice făcute voi) !

Cu cât vom trimite mai mulți și mai variat cu atât este de impact! Petițiă cadru și adresele de email unde să transmitem mesajele sunt la http://stop5gromania.ro/20-07-2022-petitie-cadru-impotriva-licitatiei-pentru-5g/

Dacă ne vor ignora solicitările, atunci ultima cale de apărare a noastră în fața genocidarului 5G o constituie acțiunile în instanță, iar în acest caz este VITAL să ne implicăm cu toții. De asemenea, VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI PRIN RECOMANDAREA UNOR AVOCAȚI (care vor putea fi și plătiți!), ori să vă implicați cei care aveți cunoștințe juridice - rugăm mesaje în privat la contact@stop5gromania.ro.

AVEM CREDINȚA CĂ PUTEM REUȘI PRIN ACȚIUNEA DETERMINATĂ, LA UNISON, A MAJORITĂȚII DINTRE NOI! Inacțiunea noastră ne va costa scump pe toți și pe cei care vor veni după noi. HAIDEȚI SĂ ACȚIONĂM ACUM CÂT ÎNCĂ SE MAI POATE OPRI MONSTRUL TEHNOLOGIC 5G!

Urmariti-ne pe facebook pentru a fi la curent cu noutatile la https://www.facebook.com/stop5gromania

#STOP5GRomânia #ÎmpreunăSePoate

harta_5G.png


Coaliția STOP 5G România

Vino pe 4 mai 2022 la CCR!

2022-05-01 13:43:12
Pe 4 MAI 2022, incepand cu ora 10.00 vocea noastra va rasuna in strada. Vino si tu! #SHARE #DistribuitiMasivSaAfleCatMaiMulti
Vom protesta în fața judecătorilor de la CCR pentru a declara în final Legea antenelor 5G ( L532/2021, votată în Senat și la Camera Deputaților) ca fiind neconstituțională.
În data de 4 mai, judecătorii CCR vor judeca excepțiile de neconstituționalitate ridicate de Avocatul Poporului pe Legea 5G și de aceea vom fi prezenți la datorie pentru a ne asigura că vor ține cont de sesizarea făcută de Renate Weber.
Legea antenelor 5G este un monstru legislativ care încalcă 48 de acte normative, iar dacă Curtea Constituțională nu o va declara neconstituțională, atunci operatorii Telecom vor avea girul de a împânzi toată țara cu antenele lor criminale.
Vom trăi cu toții într-un cuptor uriaș de radiații electromagnetice nocive, iar expunerea noastră permanentă la antenele 5G va accelera stadiul scăderii speranței noastre de viață, copiii și bătrânii urmând a fi cei mai afectați în primă fază, întrucât absorb cea mai mare cantitate de radiații.
Implementarea antenelor 5G va duce la o explozie de cancere la vârste din ce în ce mai scăzute, iar riscurile vor depăși cu mult valoarea beneficiilor.
Instalarea antenelor 5G în toate colțurile României este echivalentul adoptării Marii Resetări, toată infrastructura folosită în zona 5G fiind destinată exclusiv supravegherii și urmăririi noastre permanente, indiferent în ce zonă a țării am locui.
De aceea vom striga la CCR:
JUDECĂTORI, OPRIȚI LEGEA 5G!
CONECTAREA LA 5G, GENOCID PE FAȚĂ E.
OPRIȚI 5G, NU VREM CANCERE!
OPRIȚI 5G, NU VREM INFERTILITATE!
CU 5G NE-AȚI ÎMPÂNZIT, SPUNEȚI CINE V-A PLĂTIT!
Vom protesta în data de 4 mai și în fața Consiliului Legislativ și a Consiliului Economic Social ( CES), întrucât funcționarii acestor instituții au analizat şi avizat părtinitor multe proiecte de legi, propuneri legislative, proiecte de ordonanţe, de ordonanţe de urgenţă şi alte hotărâri cu caracter normativ ale Guvernului fără a pune în față interesele poporului.
De prea multe ori, Consiliul Legislativ și CES au închis ochii în fața asaltului guvernanților care au șters pe jos cu legile și cu Constituția României, fără a schița o minimă opoziție, ca în final acele fărădelegi să nu fie adoptate.
Acele avize pozitive au cântărit greu și au fost acordate de către membrii Consiliului Legislativ și ai Consiliului Economic și Social, fără a fi efectuate în prealabil studii de impact în vederea cuantificării pierderilor reale înregistrate în societate ca urmare a adoptării multor acte normative scrise pe genunchi de către guvernanți în defavoarea intereselor cetățenilor români.
 
Detalii si informatii actualizate la https://www.facebook.com/stop5gromania/
 
 
Cei care nu puteti participa puteti sa sustineti Initiativa Europeana Stop (((5G))) – Să fim conectați, dar și protejați sa semnati toti chiar pe 4 mai 2022 si sa ne trimiteti chitanta semnaturii pe email la contact@stop5gromania.ro.

 


Coaliția STOP 5G România

19 si 20 Martie 2022 sunt zile ale protestului mondial impotriva proliferării 5G

2022-03-15 19:22:18


 


 


În weekendul EchinocțiuluiProtest_mondial_STOP_5G_pe_Pamant_si_in_Spatiu19-20_martie_2022.jpg, 19/20 martie 2022, oameni din întreaga lume se vor ridica de dragul sănătății publice, al ecologiei și al libertății personale pentru a cere oprirea imediată a 5G pe Pământ și în spațiu. Mesajul nostru: „Nu ne dăm consimțimântul câtorva companii puternice furnizoare de tehnologie și sateliți să dicteze viitorul întregii vieți de pe Pământ.” Evenimentele vor varia de la demonstrații, flash mobs la standuri în parc și evenimente pe plajă, conferințe, evenimente locale. 5G (satelit, internetul lucrurilor, Inteligenta Aartificiala) implică fabricarea, utilizarea și lansarea a mii de sateliți în spațiu, milioane de transmițători noi pe Pământ și trilioane de gadgeturi, dispozitive, aparate și „lucruri” IoT care împreună reprezintă una dintre cele mai mari amenințări generate de oameni din toate atacurilor asupra sănătății și mediului de pâna acum. Deși 5G este promovată publicului ca o modalitate de a aborda schimbările climatice, amprenta tehnologică globală uriașă este ea însăși o contribuție majoră la devastarea mediului. În plus, infrastructura 5G de pe Pământ și în Spațiu va crea o rețea de supraveghere digitală planetară inevitabilă, care va reprezenta o amenințare uriașă la adresa libertății și autonomiei personale. 5G și sateliții joacă, de asemenea, un rol esențial în armamentul și utilizarea comercială a spațiului pentru a crește letalitatea războiului.Protestatarii se opun folosirii a trilioane de dolari cheltuiți pentru război și cer ca banii să fie cheltuiți în programe care abordează nevoi esențiale al umanitații precum foamea în lume, poluarea, mediul și pacea. În timp ce se opun proliferării tehnologiilor wireless, oponenții 5G/sateliți acceptă conexiuni sigure prin cablu pentru majoritatea utilizării internetului și a telecomunicațiilor, rezervând comunicatiile electronice mobile pentru situații de urgență și servicii esențiale care nu sunt posibile prin fire. Pentru mai multe informații și imagini cu proteste, vizitați grupul Facebook Global Action to Stop 5G și site-ul web Safe Tech International:

 Vă rugăm să vedeți acest scurt, dar emoționant anunț video:
 Acest scurt videoclip abordează planurile de a crea un Internet al lucrurilor subacvatice (IOUT) prin conectarea oceanelor la sateliți în bandă largă, transformându-le astfel în oceane „inteligente”, provocând suferințe nespuse mamiferelor marine și întregii vieți marine: https://www.youtube.com/watch?v=wq7jh2o2rDM De asemenea în cadrul manifestărilor locale și naționale din 19-20 Martie 2022 se va promova și susține prin semnături Initiativa Cetățenească Europeană Stop (((5G))) – Să fim conectați, dar și protejați: https://eci.ec.europa.eu/021/public/#/screen/home #STOP5GInternational #STOP5GEurope #STOP5GRomânia P.S. Rugam Grupurile Civice Locale din România sa-si anunte actiunile prilejuite de Protestul 19-20 Martie 2022 pe STOP 5G România sau pe email http://stop5gromania.ro/contact/Coaliția STOP 5G România

SEMNEAZA SI DISTRIBUIE INITIATIVA CETATENEASCA EUROPEANA STOP 5G

2022-03-02 06:29:04
🥁🇧🇪 S-A DAT STARTUL INITIATIVEI CETATENESTI EUROPENElogo_ECI_STOP_5G.jpg


Stop (((5G))) – Să fim conectați, dar și protejați


 


Avem la nivel european de colectat pana pe 1 martie 2023 peste 1 milion de semnaturi astfel incat sa se opreasca mizeria de 5G, așa cum cum a fost oprit si retras de pe piata azbestul care a omorat milioane de oameni.
României ii revine o cotă de minim 23 265 de semnaturi valide, de aceea trebuie sa introducem cu atentie si corect datele si, in fiecare zi, sa distribuim si sa invităm pe cât mai multi sa semneze.
❗️📝 Daca alegeti varianta carte de identitate, introduceti seria si numarul cartii de identitate legate LLNNNNNN


❗️Faceti captura de ecran dupa ce semnati si salvati chitanta cu identificatorul semnatura ca dovada a semnaturii dvs. si pastrati-o bine, ca sa oprim o eventuala fraudare.

E simplu de semnat si mega important pentru viata si libertatea noastra, a tuturor!!!Sa semnam TOTI aceasta initiativa cetateneasca!
Ca sa fie valida semnatura de sustinere trebuie sa:
1. să fiți cetățean al Uniunii Europene (adică cetățean al unui stat membru al UE);


2. să aveți vârsta la care se poate vota la alegerile pentru Parlamentul European sau, dacă sunteți cetățenii anumitor țări, vârsta de 16 ani.


3. Datele introduse să fie corecte


#STOP5GUE     #STOP5GRomâniaCoaliția STOP 5G România

MOBILIZARE URGENTA SA SCHIMBAM CURSUL ISTORIEI, SA INGROPAM L532/2021 in SENAT

2022-02-05 10:10:11
 
Prevederile propunerii legislative L532/2021 aflat acum in Senatul României creează multiple ingerințe în drepturile și libertățile cetățenești: dreptul la viață, integritate fizică și psihică, la mediu sănătos, la proprietate privată, la asociere, la informare, la consimțământ informat, la proprietate, la autonomie administrativă, la cultură, accesul la informații, dreptul la o justiție corectă, egalitate de drepturi, dreptul la viață privată și familială, drepturile consumatorilor, suveranitatea individuală și libertatea de a dispune de propriul corp, libertatea de conștiință, inclusiv suveranitatea și siguranța națională. Tabelul care prezinta ce si cum se incalca de facilitarea retelelor 5G, poate fi descarcat  http://stop5gromania.ro/wp-content/uploads/2022/01/Tabel-Ingerinte-Drepturi-ale-Omului-Articole-L532_2021.pdf
 
Detalii despre stadiul actual al L532/2021 gasiti in VIDEO la https://fb.watch/aXGuSAz9Fc/

Petitia umbrela pe L532/2021, care cuprinde toate celelalte petitii, care dealtfel se actualizeaza in aceasta perioada cu altele, destinate comisiilor din Senat, pe care/din care sa trimiteti argumente la toate datele de contact de la http://stop5gromania.ro/petitie-senatori/
Sa continuam dialogul cu ei!

Fiecare petitie si luare de atitudine conteaza!

Fiecare senator convins sa se abtina sau sa voteze impotriva lui L532/2021 in plen conteaza!

#STOP5GRomânia #ÎmpreunăSePoate

 
#DISTRIBUITIMASIV PE GRUPURI

Coaliția STOP 5G România

APĂRĂ-TE APĂRÂNDU-ȚI COMUNITATEA DE RADIȚIILE UCIGAȘE

2022-01-06 18:04:34


La mulți ani fără 5G! Vă urăm curaj, inspirație, putere și protecțe Divină în 2022! Fiți alături de noi prin gând, vorbă și faptă și vom birui! Fiecare contribuție la cauza noastră contează!!!

Informații importante mai jos.

comunitai_locale.jpgÎn parlament se află în prezent o atrocitate de proiect de lege care nu face altceva decât să permită si chiar să faciliteze telecomilor pe sănătatea, proprietatea și suveranitatea noastră instalarea rețelelor 5G fără avize, făra autorizații, fără chirii și chiar fără plata energiei electrice consumate (și este enormă, de minin 3 ori mai mare decât la 4G) - detalii despre L532/2021 găsiți cautând pe www.stop5gromania.roDe aceea este vital ca în 2022 comunitățile locale să ia atitudine și să nu permită să treacă această mega fraudă legislativă și să nu permită a se aplica. Astfel vă chemăm la acțiuni civice locale strict necesare în acest context. Vă sugerăm următorii pași

Pasul 1. Organizează un grup civic local sau alătură-te unuia deja format din organizații și cetățeni din localitatea ta.


Pasul 2. Fotografiați amplasamentul antenelor (noi sau vechi), filmați și publicați cele constatate să afle cât mai mulți concetățeni, măsurați și documentați video nivelele de poluare electromagnetică din zonele în care sunt instalate acele antene, mai ales zonele des frecventate sau cele frecventate de persoanle vulnerabile, gravide, copii, bolnavi etc.Pasul 3. Petiționați Primarul și Consiliul Local, cereți-le audiențe și dezbateri publice ample pe tema instalării pe proprietatea publică a antenelor/stațiilor de bază (de exemplu pe clădirile publice - primarii, prefecturi, scoli, spitale, parcuri, mobilierul stradal, stalpii de iluminat public etc) Reteaua 5G este formată din totalitatea echipamentelor radiative destinate comunicațiilor electronice fara fir (antene, routere, accespointuri wireless etc).Avem un model de memoriu la http://stop5gromania.ro/memoriu-stop-5g-brasov/ pe care puteti sa il adaptati la contextul din localitatea voastra, de asemenea avem semnăturile petitiei colective ale celor din localitatea voastră cu care vă puteți prezenta la Primar și la Consiliul Local.Grupurile Civice Locale formate pot să ne contacteze direct pe contact[@]stop5gromania.ro si ii vom asista cu materialele necesare.Pasul 4. Cereți insistent și luptați ca Primarul și Consiliul Local să ia decizii imediate care să protejeze realmente populația de aceste antene, autoritățile locale au aceasta putere prin autonomia administrativă conferită de lege. Un model de bună practică din Romînia descoperit de noi este cel de la https://www.facebook.com/stop5gromania/photos/3082559888687720

Pasul 5. Participați împreună cu vecinii, cu prietenii, cu familia la dezbaterile organizate pe tema antenelor sau la protestele locale organizate de Grupul Civic Local în număr cât mai mare, astfel veți avea o voce puternică și aleșii locali vă vor auzi și asculta.

Detalii despre ce mai pot face grupurile civice găsiți https://www.facebook.com/stop5gromania/photos/3053993004877742 și laNu uitați să actionați la nivel de asociație de proprietari, și acolo puteți să luati decizii care să interzică amplasarea antenelor. Vezi cum la https://www.facebook.com/stop5gromania/photos/2800487826894929 #STOP5GRomânia #ÎmpreunăSePoateCoaliția STOP 5G România

URGENT - PETITIONATI DEPUTATII IMPOTRIVA PLx nr.428/2021

2021-10-18 12:22:04

TOTI LUPTATI, ACTIONATI, IMPLICATI-VA ACUM CAT INCA SE MAI POATE!

Vorbiti cu parlamentarii sa respinga IN INTEGRALITATE fraudulosul PLx 428/2021! model petitie la http://stop5gromania.ro/18-10-2021-petitie-camera-deputatilor-pe-plx-428-2021


DE CE?

5G,  noua generatie de comunicatii electronice mobile (fara fir) sau cum zic mai nou guvernantii urmatoarea generație ca sa nu zica 5G, este EXCESUL CARE VA PUNE CAPAT UMANITATII SI DEMOCRATIEI, pentru ca implica o infrastructura gestionata de IA cu milioane de antene, zeci de mii de sateliti orbitali si cantitati uriase de spectru de frecvente radio (microunde si milimetrice), dealtfel resursa noastra naturala limitata : 

1. Este o tehnologie nereglementată, neomologată, încă experimentală, invazivă şi nesigură din punct de vedere cibernetic și al apărării naționale;2. Mărește masiv expunerea la radiații electromagnetice de radiofrecvență, chiar și de 20 de ori față de 4G;

3. Normele de protecție la radiații a populației sunt învechite și necorespunzătoare pentru aceste noi tipuri și cantități masive de radiații;


4. Rapoartele științifice privind radiațiile RF și EMF arată că deși intensitatea lor este mică provoacă daune în biologia umană;5. Copiii sunt cei mai vulnerabili și afectați, ei absorb chiar și de 10 ori mai multe radiații decât adulții;6. Radiațiile masive generate de rețelele 5G afectează ireversibil și masiv mediul înconjurător și biodiversitatea, decimând polenizatorii, omorând păsările, întreg ecosistemul;7. Nu sunt realizate și nici se vrea ase realiza studii serioase de impact ale tehnologiei 5G asupra sănătății publice și mediului;


8. Rezultatele studiilor recenzate asupra radiației electromagnetice de radio frecvență emise de tehnologia wireless dovedesc incidența în creștere la: infertilitatea masculină, stresul oxidativ, eliberarea de radicali liberi, afectarea dezvoltării creierului, alterarea ADN-ului, slăbirea sistemul imunitar, afectarea memoriei, tulburările somnului, hiperactivitate, deviații comportamentale, distrugeri ale barierei sânge-creier, tumori cerebrale, cancer s.a.;9. Guvernele introduc reglementări abuzive și neconstituționale pentru a facilita implementarea rețelelor 5G;- drepturile si libertatile fundamentale terfelite de legistia pentru 5G sunt sintetizate la: https://www.facebook.com/stop5gromania/photos/2993586957585014

10. La aprobarea acestei tehnologii nu s-a cerut avizul instituțiilor din domeniul sănătății, mediului și celorlalte autorități responsabile, din contra se eludează normele legislative;

11. Mărește de minim 3 ori consumul de energie electrica și generează deșeuri electronice în cantitași masive;12. Reduce drastic valoarea proprietăților imobiliare;

13. Interferează cu prognoza meteo si cu altimetrele din aviație generând dezastre;

14. Stimulează și menține dependența de telefon și ecran, în special la tineri;

15. Lipsa răspunderii civile a operatorilor de telecomunicații si a furnizorilor de echipamente;16. Asiguratorii refuză să acopere cheltuielile legate de bolile cauzate de radiații RF și EMF;17. Prezintă riscuri majore de încălcare a confidențialității datelor și identității private.;18. Prezintă riscuri de Securitate Națională, inclusiv proliferează vulnerabilitățile cibernetice nerezolvate până în prezent;19. Instalarea și operarea 5G se constituie în crimă împotriva umanității20. Nu am cerut tehnologia 5G, nu ne-am dat consimțământul și nu avem nevoie de 5G! SONDAJELE DEMONSTREAZA CA NOI SUNTEM MAJORITATEA, NOI CEI CARE NU VREM 5G!


NOTA: fiecare afirmatie de mai sus sunt argumente si probe solide, sunt zeci de mii de pagini de documentatii justificative factuale, stiintifice si juridice de la autoritati nationale si internationale in domeniu. Impactul retelelor 5G este multisectorial iar documentatiile sunt multidisciplinare. In consulaterile pe legislatia destina permiterii 5G autoritatilor li s-au prezentat aceste documentatii iar ignorarea si sfidarea lor se traduce in rea vointa si ABUZ IN SERVICIU.

Prin Plx 428/2021 GUVERNUL si CORPORATIILE TELECOM sub pretextul Directivei UE a Codului European al Comunicatiilor electronice un proiect de lege in mod cu totul si cu totul neconstitutional ce prevede printre multe multe altele :🔸 Sa se intre cu forta pe proprietatea publica si privata pentru a instala echipamentele radiative;

🔸 Autoritatile locale vor fi obligate sa permita operatorilor telecom accesul fara autorizatie si chiar fara bani dati pe chirii/taxe in paduri, pasuni, spatii verzi, cladiri publice si private, monumente, rezervatii protejate etc.;
🔸 Cheltuielile cu electricitatea se transfera catre stat si catre autoritatile locale, adica catre noi cetatenii platitori de taxe si impozite;🔸 Patrimoniul national va fi afectat iremediabil de echipamentele instalate, repetam FARA autorizatie si FARA vreo chirie;
🔸 Dovada este urmatorul extras elocvent din nota de motivare a proiectului de lege:


"Eliminarea anumitor restricții privind instalarea unor elemente ale rețelelor de comunicații electronice este esențială pentru furnizarea către utilizatorii finali a noii tehnologii 5G. În acest sens, pentru a facilita implementarea tehnologiei 5G, proiectul de transpunere completează legislația actuală privind accesul furnizorilor de rețele publice de comunicații electronice la infrastructurile fizice, prin stabilirea instalării și operării în mod GRATUIT a punctelor de acces pe suport radio cu arie de acoperire restrânsă pe infrastructurile fizice proprietate publică sau privată a statului sau a unităților administrativ-teritoriale. GRATUITATEA instalării are în vedere, în primul rând, infrastructurile fizice care constituie mobilierul stradal, precum stâlpii de iluminat public, semnele de circulație, semafoarele, panourile și stațiile de autobuz, de tramvai, metrou ori a altor mijloace de transport în comun. Se vor instala GRATUIT inclusiv branșamentele la rețeaua de distribuție a energiei electrice, necesare pentru funcționarea punctului de acces, cât și elementele de rețea sau infrastructură fizică necesare pentru conectarea acestor puncte fie la segmentul de transport, fie la cel de distribuție, dintr-o rețea publică de comunicații electronice."


Despre acest monstru legislativ (PLx 428/2021 aflat acum in Camera Deputatilor) pentru a permite si "facilita implementarea tehnologiei 5G" pe banii, sanatatea, viata, libertatea, democratia noastra a TUTUROR cetatenilor, fara exceptie in materialele informative de la:https://www.facebook.com/stop5gromania/photos/a.2351384491805267/3051858965091146/

 

Memoriul Coaliției STOP 5G România cu argumente in detaliu

 

PLx 428/2021 http://cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck2015.proiect?cam=2&idp=19577

#STOP5GRomânia #ÎmpreunăSePoate🔥 Like, share, comment, tag, copiati și repostati informatiile pentru a combate cenzura facebook si pentru a afla cele mai noi si importante infrmatii.
🔥 Pentru a ne sustine semnati cat mai multi petitia noastra de la https://tinyurl.com/STOP5GRomania🔥 Distribuiti masiv in grupurile voastre, anuntati asociatiile de proprietari. Daca PLX 428/2021 trece nu vom mai putea sa dam jos in instanta antenele. Britanicii au patit-o deja.

Coaliția STOP 5G RomâniaDistribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.

Cum să promovați o petiție?

  • Partajați petiția pe peretele Facebook și pe grupurile care au legătură cu subiectul petiției.
  • Contactați-vă prietenii
    1. Scrieți un mesaj în care explicați de ce ați semnat această petiție, având în vedere că este mai probabil ca oamenii să o semneze dacă înțeleg importanță subiectului la care face trimitere.
    2. Copiați și lipiți adresa web a petiției în mesajul dumneavoastră.
    3. Trimiteți mesajul folosind e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram și LinkedIn.Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...