Cerem interzicerea implementării și dezvoltării rețelei 5G în România

Contactați autorul petiției

Brașoveni, mobilizati-va si creati un precedent demn de urmat!

2024-03-21 11:02:52

Brasoveni,

Semnati si distribuiti altor brașoveni petitia de la https://www.petitieonline.com/sustinem_mutarea_antenei_digi_complex_la_strada_din_avantgarden-bartolomeu#form

Contextul acestui anunt Stop_5g_Brasov1.jpg

În ultimii ani, mai mulți locuitori din zona Bartolomeu – Avantagarden Brașov au declarat „război” operatorilor telecom, după ce antenele GSM s-au tot înmulțit în zonă, susținând că se tem pentru sănătatea lor.
După antenele de pe strada Lanurilor, care au fost demontate parțial la finalul anului trecut, un alt scandal izbucnise ca urmare a faptului că pe un bloc de pe strada Bobului începuse instalarea unor echipamente. Recent, astfel de antene au fost instalate pe stâlpul cu reclame din incinta strip mall-ului din ansamblul Avantgarden.
 
O parte dintre locuitorii din zonă nu sunt însă de acord cu instalarea acestora, deoarece sunt prea aproape de locuințe și solicită să fie mutate în afara zonei locuite. Mai mult, consilierul local Adrian Codreanu a inițiat o petiție online pentru a solicita autorităților competente mutarea antenelor din perimetrul cartierului. „Am avut discuții cu mai mulți președinți de asociații de locatari din zonă care s-au plâns că nu vor asemenea antene, ținând cont că sunt nocive. Unii angajați de la magazinele din zonă au susținut că au început să aibă dureri de cap, după ce s-au pus noile echipamentele telecom. Vrem ca prin această petiție să strângem cât mai multe semnături și să mergem cu doleanțele locuitorilor la autoritățile competente, de la Direcția de Sănătate Publică și Primărie, la Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii”, a precizat consilierul local.
Propunere: antene GSM la minimum 300 de metri de locuințe
 
De altfel, luând exemplul altor autorități locale, cum ar fi Alba-Iulia, alesul local intenționează să promoveze o hotărâre prin care să se impună obligativitatea montării unor astfel de dispozitive GSM la o distanță de minimum 300 de metri față de imobilele de locuit, respectiv la o distanță de minimum 500 de metri față de grădinițe, școli sau unități sanitare. „Atât timp cât nu s-a stabilit cu certitudine că antenele GSM montate în proximitatea locuințelor nu au nici un efect periculos asupra vieții și sănătății unei persoane ce locuiește permanent în preajma acestor dispozitive, locuitorii cartierului nostru trebuie să beneficieze de principiul precauției instituit de art. 191 (ex-art.174 TCE) din Tratatul privind Funcționarea Uniunii Europene (fostul art. 130 R din Tratatul de la Maastricht), care s-ar traduce prin aceea că, în lipsa unor date certe referitoare la consecințele pe termen lung ale expunerii la câmpuri electromagnetice, autoritățile trebuie să protejeze cu prioritate individul contra riscurilor potențiale”, se precizează în textul petiției.
 
 
Pentru semnatarii din alte orese va popunem sa initiati astfel de demersuri locale pregatindu-va cu argumente solide
 
Cateva articole importante pe care sa le parcurgeti si sa folositi ca argumentatie
 
Simptomele asociate electrosenzitivitatii(EHS) si imbatranirii accelerate(RAS) care apar in functie de distanta dintre locuinta si antena.
 
Stalpii de telefonie mobila și antenele - Cât de aproape este prea aproape
Studii care demonstreaza nocivitatea antenelor amplasate la mai putin de 500m, 400m sau chiar 350m de locuinte
 
Efectele 5G asupra sănătății: 7 studii de caz ce prezinta simptomele in urma amplasarii antenelor 5G în Suedia
 
De ce in SUA au considerat ca este nevoie de o distanta de siguranta de 3,2 Km fata de pistele aeroporturilor si de ce considera ca distanta de siguranta fata de locuintelor oamenilor poate sa fie chiar sub 50m deoarece "UE nu specifica distanta minima" ? https://fb.watch/qXOYO0mOZp/
 
ELVEȚIA, ANTENA 5G ÎN MIJLOCUL FERMEI: 30 DE VIȚEI NĂSCUȚI ORBI. Se întâmplă în Elveția vorbitoare de germană: înainte era o fermă asemenea celorlalte, totul era normal. Până la instalarea unei antene 5G: radiații fără fir zi și noapte. Dintr-o dată vițeii încep să se nască orbi. Primul unu, apoi doi, în cele din urmă 30. https://www.facebook.com/photo/?fbid=893909692743286&set=a.498693605598232
 
RADIATIILE DE RADIO FRECVENTA, CANCER CURAT
„Tumorile de la cap și gât asociate utilizării telefoanelor mobile au crescut în SUA din 2000
În timp ce dimensiunea populației americane a crescut cu 16% între 2000 și 2019, numărul cazurilor raportate în registrul Institutului Național al Cancerului SEER 22 pentru aceste patru tumori a înregistrat o creștere mai mare:
> 53% creștere pentru glioblastom,
>124% pentru non-glioblastom. -creier ascuțit,
>52% pentru cancerul de glanda salivară
> 132% pentru cancerul tiroidian
Vedem și o creștere a tumorilor craniene în Franța cu, potrivit Santé publique Franța
> o înmulțire de 4 ori a cazurilor de glioblastom în 30 de ani
 
Suisin City, #California interzice instalarea antenelor cu celule mici #5G pe o rază de 500 de picioare/150m de orice locuință!
O primarie din Romania care a interzis antenele la mai putin de 4000m de locuinte
 
Proprietarii care își închiriază proprietățile pentru operarea sistemelor de telefonie mobilă ar trebui să cunoască hotărârea tribunalului districtual din Münster, AZ: 08 O 178/21, privind răspunderea personală, nelimitată pentru daunele cauzate de radiațiile de radiofrecventa de la turnurile cu antenele pentru comunicatii electronice mobile.
 
 
#STOP5GRomânia #ÎmpreunăSePoate
 
 
 

 

 


Coaliția STOP 5G România

❗Actiuni civice urgente impotriva implementarii 5G

2024-02-19 13:42:56

Marti 20 februarie 2024 este ultima zi in care se primesc observatii la Planul de actiuni ANCOM pentru anul 2024 care ne baga pe gat pe banii nostri crima 5G.

Actiunea nr 1 din acest Plan este pentru "reducerea barierelor in dezvoltarea retelelor 5G (Strategia 5G)" prin scadrea drastica a tarifelor de acces la infrastructura rutiera pentru montarea de antene 5G.
Dincolo de efectele nocive al radiatiilor, scaderea acestor tarife va conduce la taxe mai mari pentru populatie care se vor regasi in roviniete, RCA, impozite etc.

Detalii la https://www.facebook.com/photo/?fbid=899669378833984&set=a.498693605598232

 

Pana pe 29 februarie 2024 putem sa ne exprimam parerea noastra fata de activitatea ANCOM si de faptul ca in planul lor de actiuni 2024, care delatfeel este criticat de noi an de an, o dau inainte cu facilitarea genocidarului 5G.

Toata legislatia care a permis, legalizat si chiar facilitat crima 5G pe teritoriul Romaniei a fost bagata pe gat de ANCOM prin manevre de-a dreptul de tip mafiot.
 
 
Actionati, actionati, actionati...doar prin actiuni multiple, repetate, a mii si mii de cetateni putem opri aceasta crima, putem opri monstrul tehnologic!
 
Toate eforturile noastre de 4 ani de zile au reusit sa nu ne impanzeasca dupa cum vedem in Europa in harta 5G din timp real de mai jos de la https://www.nperf.com/ro/map/5g
 
Follow, share si invite la pagina noastra https://www.facebook.com/stop5gromania pentru ca suntem foarte cenzurati!!!
 
Fiecare actiune conteaza!!!
harta_5g_nperf.jpg

 


Coaliția STOP 5G România

❗👇✍️ Mobilizare Urgentă pentru susținerea Inițiativei Cetățenilor Europeni Stop (((5G)))

2023-02-17 12:05:42

❗👇✍️Semnați, distribuiți și, cel mai important, trimiteți-ne chitanța sau captura de ecran salvată la romania.eci@protonmail.com

❗ Pasul 1 Intrați la adresa https://eci.ec.europa.eu/021/public/#/screen/home
❗ Pasul 2 În partea dreaptă sau jos aveți o casetă cu chenar galben unde selectați România și se va deschide formularul
❗ Pasul 3 Selectați cartea de identintate apasând unde scrie CNP
❗ Pasul 4 Introduceți la număr seria și numărul Cărții de Identitate legate, de ex. AB123456
❗ Pasul 5 Completați prenumele complet dacă aveți mai multe
❗ Pasul 6 Completați numele de familie
❗ Pasul 7 Introduceți în chenar literele pe care le vedeți in chenarul roz
❗ Pasul 8 Bifați ambele căsuțe cu Certific... Am citit ....
❗ Pasul 9 Apăsați pe Sustineți
❗ Pasul 10 După ce ați apăsat pe Sustineți vă va aparea în aceeași pagină în partea stângă caseta cu identificatorul semnăturii și posibilitatea de descărcare și salvare chitanță, apăsați și salvați sau faceți și o captură de ecran. Ne trebuie idendificatorul de semnătură și data.
❗ Pasul 11 Trimiteți pentru număratoarea paralelă fișierul chitantă sau captura de ecran la romania.eci@protonmail.com
❗Te rugăm să distribui acest mesaj apropiaților și, mai ales, celor din Diaspora care pot să semneze cu Cartea de Identitate de România indiferent că locuiesc în țări UE sau NonUE❗

Detalii despre cele 23 de propuneri legislative din Initiațiva Cetățenească Europeană la http://stop5gromania.ro/adeziune/initiativa-cetateneasca-europeana-stop-5g/

 

Detalii despre importanta semnaturilor si a chitantelor cu identificator si data se ggasesc în emisiunile  de la https://fb.watch/iJSzjGSo9n/ și vineri seara de la ora 18.30 de la FRPTV unde puteti sa adresati intrebari

Avem la nivel european de colectat până pe 1 martie 2023 peste 1 milion de semnături astfel încât să se oprească și să fie retrasă mizeria de 5G, așa cum cum a fost oprit și retras de pe piața azbestul care a omorât milioane de oameni și care încă mai omoară câte 100.000 de oameni.

României îi revine o cotă de minim 23.265 de semnături valide, de aceea trebuie să introducem cu atenție și corect datele și sa salvam chitanța sau sa facem captura la ecranul care apare dupa ce am semnat.

Mulțumim pentru implicare și solidaritate!CHITANTA_NEPRELCRATA.png


Coaliția STOP 5G România

❗ANUNT IMPORTANT I.C.E. STOP (((5G))) - detalii in video

2023-02-11 18:46:19





VIDEO la https://fb.watch/iDCTAarojk/ ❗Sustine prin semnatura ta Initiativa Cetateneasca Europeana STOP (((5G))) de la adresa  https://eci.ec.europa.eu/021/public/#/screen/home si FOARTE IMPORTANT trimite-ne chitanta la romania.eci@protonmail.com.



🚩 Distribuie masiv acest mesaj apropiatilor si mai ales celor din Diaspora care pot sa semneze cu Cartea de Identitate din România indiferent ca s-au stabilit sau locuiesc in tari UE sau NonUE.






Coaliția STOP 5G România

❗NU SUNTEM DE ACORD CU OPERAREA 5G PE SPECTRUL ROMÂNESC

2022-08-15 16:15:49


Maine 16.08. ora 24.00 este termen maxim de petitionare impotriva licitatiei pentru 5G astfel trebuie sa trimiteti si sa semnati petitiile semnati-petitia_253.jpgiar organizatiile sa trimita cereri de dezbateri publice

❗✍️🚩Toti trebuie sa cerem pe email si in dezbateri lui ANCOM sa respecte principiul precautiei si sa nu permita dezvoltarea 5G in Romania deoarece noi NU SUNTEM DE ACORD cu operarea acestor tehnologii nesigure, extrem de poluante si extrem de costititoare pe proprietatea noastra spectrul radio. Petitie model de trimis individual la adrese de email indicate la http://stop5gromania.ro/20-07-2022-petitie-cadru-impotriva-licitatiei-pentru-5g/

✍️🚩Semneaza si distribuie petitia colectiva le nivelul României de la https://www.petitieonline.com/cerem_interzicerea_implementrii_i_dezvoltrii_reelei_5g_in_romania

✍️🚩Semneaza si distribuie petitia europeana https://eci.ec.europa.eu/021/public/#/screen/home

 

❗❗❗Organizatiile legal infiintate (ONG, sindicate, patronate, parohii, asociatii profesionale etc)) sa trimita cerere separata pentru dezbatere publica pe caietul de sarcini. Model la

 

Citeste cele mai recente postari ale paginii facebooK care prezinta stadiul curent al implementarii si legalizarii retelei 5G la http://stop5gromania.ro/stop-5g-romania/



 



#STOP5GRomânia #ÎncăSePoate #ÎmpreunăSePoate



Coaliția STOP 5G România

ANUNT IMPORTANT!!! - TERMEN 27 iulie respectiv 8 august

2022-07-25 10:36:58

Dragi prieteni, camarazi, colegi,

Frați români,

Toate demersurile autorităților de a implementa tehnologia 5G în România au fost frânate și amânate cel puțin 3 ani de lupta neobosită a voastră, a noastră, a tuturor celor care s-au implicat, de la distribuirea postărilor până la trimiterea de petiții, participarea la proteste/mitinguri, întâlniri/dezbateri cu autoritățile, în instanțele de judecată și conceperea a mii de pagini de petiții și documente. A fost o luptă crâncenă, însă ea nu trebuie să se oprească aici!

Prin inconștiență, rea voință și trădare, actele normative care facilitează implementarea 5G au fost, din păcate, adoptate în cele din urmă. În aceste zile are loc consultarea documentelor de licitație - ultima etapă legală în implementarea 5G în România! (https://www.ancom.ro/consultari-curente_270)

Acum este nevoie mai mult ca oricând de implicarea voastră, a noastră, a tuturor celor cu conștiința trează! Vă rugăm cu toată ființa să fim uniți, activi, bine informați și să facem ca imposibilul să devină posibil!

Ce putem face: să transmitem cât mai mulți, sute și mii de mesaje către autorități în care să solicităm oprirea tuturor procedurilor de licitație pentru implementarea tehnologiei 5G în România și demararea de urgență a unor dezbateri ample asupra acestui subiect în care să participe specialiști din toate domeniile, inclusiv din sănătate și mediu și inclusiv reprezentanți ai societății civice. Puteți aduce în sprijinul acestor solicitări toate argumentele tehnice, științifice, legale, de protecția sănătății, a mediului etc. de care aveți cunoștință (www.stop5gromania.ro are foarte multe informații pe care le puteți găsi prin simpla căutare după un cuvânt sau o expresie, informații pe care le puteți scrie într-o petiâie unică prin alegerile unice făcute voi) !

Cu cât vom trimite mai mulți și mai variat cu atât este de impact! Petițiă cadru și adresele de email unde să transmitem mesajele sunt la http://stop5gromania.ro/20-07-2022-petitie-cadru-impotriva-licitatiei-pentru-5g/

Dacă ne vor ignora solicitările, atunci ultima cale de apărare a noastră în fața genocidarului 5G o constituie acțiunile în instanță, iar în acest caz este VITAL să ne implicăm cu toții. De asemenea, VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI PRIN RECOMANDAREA UNOR AVOCAȚI (care vor putea fi și plătiți!), ori să vă implicați cei care aveți cunoștințe juridice - rugăm mesaje în privat la contact@stop5gromania.ro.

AVEM CREDINȚA CĂ PUTEM REUȘI PRIN ACȚIUNEA DETERMINATĂ, LA UNISON, A MAJORITĂȚII DINTRE NOI! Inacțiunea noastră ne va costa scump pe toți și pe cei care vor veni după noi. HAIDEȚI SĂ ACȚIONĂM ACUM CÂT ÎNCĂ SE MAI POATE OPRI MONSTRUL TEHNOLOGIC 5G!

Urmariti-ne pe facebook pentru a fi la curent cu noutatile la https://www.facebook.com/stop5gromania

#STOP5GRomânia #ÎmpreunăSePoate

harta_5G.png


Coaliția STOP 5G România

Vino pe 4 mai 2022 la CCR!

2022-05-01 13:43:12
Pe 4 MAI 2022, incepand cu ora 10.00 vocea noastra va rasuna in strada. Vino si tu! #SHARE #DistribuitiMasivSaAfleCatMaiMulti
Vom protesta în fața judecătorilor de la CCR pentru a declara în final Legea antenelor 5G ( L532/2021, votată în Senat și la Camera Deputaților) ca fiind neconstituțională.
În data de 4 mai, judecătorii CCR vor judeca excepțiile de neconstituționalitate ridicate de Avocatul Poporului pe Legea 5G și de aceea vom fi prezenți la datorie pentru a ne asigura că vor ține cont de sesizarea făcută de Renate Weber.
Legea antenelor 5G este un monstru legislativ care încalcă 48 de acte normative, iar dacă Curtea Constituțională nu o va declara neconstituțională, atunci operatorii Telecom vor avea girul de a împânzi toată țara cu antenele lor criminale.
Vom trăi cu toții într-un cuptor uriaș de radiații electromagnetice nocive, iar expunerea noastră permanentă la antenele 5G va accelera stadiul scăderii speranței noastre de viață, copiii și bătrânii urmând a fi cei mai afectați în primă fază, întrucât absorb cea mai mare cantitate de radiații.
Implementarea antenelor 5G va duce la o explozie de cancere la vârste din ce în ce mai scăzute, iar riscurile vor depăși cu mult valoarea beneficiilor.
Instalarea antenelor 5G în toate colțurile României este echivalentul adoptării Marii Resetări, toată infrastructura folosită în zona 5G fiind destinată exclusiv supravegherii și urmăririi noastre permanente, indiferent în ce zonă a țării am locui.
De aceea vom striga la CCR:
JUDECĂTORI, OPRIȚI LEGEA 5G!
CONECTAREA LA 5G, GENOCID PE FAȚĂ E.
OPRIȚI 5G, NU VREM CANCERE!
OPRIȚI 5G, NU VREM INFERTILITATE!
CU 5G NE-AȚI ÎMPÂNZIT, SPUNEȚI CINE V-A PLĂTIT!
Vom protesta în data de 4 mai și în fața Consiliului Legislativ și a Consiliului Economic Social ( CES), întrucât funcționarii acestor instituții au analizat şi avizat părtinitor multe proiecte de legi, propuneri legislative, proiecte de ordonanţe, de ordonanţe de urgenţă şi alte hotărâri cu caracter normativ ale Guvernului fără a pune în față interesele poporului.
De prea multe ori, Consiliul Legislativ și CES au închis ochii în fața asaltului guvernanților care au șters pe jos cu legile și cu Constituția României, fără a schița o minimă opoziție, ca în final acele fărădelegi să nu fie adoptate.
Acele avize pozitive au cântărit greu și au fost acordate de către membrii Consiliului Legislativ și ai Consiliului Economic și Social, fără a fi efectuate în prealabil studii de impact în vederea cuantificării pierderilor reale înregistrate în societate ca urmare a adoptării multor acte normative scrise pe genunchi de către guvernanți în defavoarea intereselor cetățenilor români.
 
Detalii si informatii actualizate la https://www.facebook.com/stop5gromania/
 
 
Cei care nu puteti participa puteti sa sustineti Initiativa Europeana Stop (((5G))) – Să fim conectați, dar și protejați sa semnati toti chiar pe 4 mai 2022 si sa ne trimiteti chitanta semnaturii pe email la contact@stop5gromania.ro.

 


Coaliția STOP 5G România

19 si 20 Martie 2022 sunt zile ale protestului mondial impotriva proliferării 5G

2022-03-15 19:22:18


 


 


În weekendul EchinocțiuluiProtest_mondial_STOP_5G_pe_Pamant_si_in_Spatiu19-20_martie_2022.jpg, 19/20 martie 2022, oameni din întreaga lume se vor ridica de dragul sănătății publice, al ecologiei și al libertății personale pentru a cere oprirea imediată a 5G pe Pământ și în spațiu.



 



Mesajul nostru: „Nu ne dăm consimțimântul câtorva companii puternice furnizoare de tehnologie și sateliți să dicteze viitorul întregii vieți de pe Pământ.”



 



Evenimentele vor varia de la demonstrații, flash mobs la standuri în parc și evenimente pe plajă, conferințe, evenimente locale.



 



5G (satelit, internetul lucrurilor, Inteligenta Aartificiala) implică fabricarea, utilizarea și lansarea a mii de sateliți în spațiu, milioane de transmițători noi pe Pământ și trilioane de gadgeturi, dispozitive, aparate și „lucruri” IoT care împreună reprezintă una dintre cele mai mari amenințări generate de oameni din toate atacurilor asupra sănătății și mediului de pâna acum.



 



Deși 5G este promovată publicului ca o modalitate de a aborda schimbările climatice, amprenta tehnologică globală uriașă este ea însăși o contribuție majoră la devastarea mediului. În plus, infrastructura 5G de pe Pământ și în Spațiu va crea o rețea de supraveghere digitală planetară inevitabilă, care va reprezenta o amenințare uriașă la adresa libertății și autonomiei personale.



 



5G și sateliții joacă, de asemenea, un rol esențial în armamentul și utilizarea comercială a spațiului pentru a crește letalitatea războiului.



Protestatarii se opun folosirii a trilioane de dolari cheltuiți pentru război și cer ca banii să fie cheltuiți în programe care abordează nevoi esențiale al umanitații precum foamea în lume, poluarea, mediul și pacea.



 



În timp ce se opun proliferării tehnologiilor wireless, oponenții 5G/sateliți acceptă conexiuni sigure prin cablu pentru majoritatea utilizării internetului și a telecomunicațiilor, rezervând comunicatiile electronice mobile pentru situații de urgență și servicii esențiale care nu sunt posibile prin fire.



 



Pentru mai multe informații și imagini cu proteste, vizitați grupul Facebook Global Action to Stop 5G și site-ul web Safe Tech International:





 



Vă rugăm să vedeți acest scurt, dar emoționant anunț video:




 



Acest scurt videoclip abordează planurile de a crea un Internet al lucrurilor subacvatice (IOUT) prin conectarea oceanelor la sateliți în bandă largă, transformându-le astfel în oceane „inteligente”, provocând suferințe nespuse mamiferelor marine și întregii vieți marine: https://www.youtube.com/watch?v=wq7jh2o2rDM



 



De asemenea în cadrul manifestărilor locale și naționale din 19-20 Martie 2022 se va promova și susține prin semnături Initiativa Cetățenească Europeană Stop (((5G))) – Să fim conectați, dar și protejați: https://eci.ec.europa.eu/021/public/#/screen/home



 



#STOP5GInternational #STOP5GEurope #STOP5GRomânia



 



P.S. Rugam Grupurile Civice Locale din România sa-si anunte actiunile prilejuite de Protestul 19-20 Martie 2022 pe STOP 5G România sau pe email http://stop5gromania.ro/contact/



Coaliția STOP 5G România

SEMNEAZA SI DISTRIBUIE INITIATIVA CETATENEASCA EUROPEANA STOP 5G

2022-03-02 06:29:04




🥁🇧🇪 S-A DAT STARTUL INITIATIVEI CETATENESTI EUROPENElogo_ECI_STOP_5G.jpg






Stop (((5G))) – Să fim conectați, dar și protejați






 






Avem la nivel european de colectat pana pe 1 martie 2023 peste 1 milion de semnaturi astfel incat sa se opreasca mizeria de 5G, așa cum cum a fost oprit si retras de pe piata azbestul care a omorat milioane de oameni.




României ii revine o cotă de minim 23 265 de semnaturi valide, de aceea trebuie sa introducem cu atentie si corect datele si, in fiecare zi, sa distribuim si sa invităm pe cât mai multi sa semneze.




❗️📝 Daca alegeti varianta carte de identitate, introduceti seria si numarul cartii de identitate legate LLNNNNNN


❗️Faceti captura de ecran dupa ce semnati si salvati chitanta cu identificatorul semnatura ca dovada a semnaturii dvs. si pastrati-o bine, ca sa oprim o eventuala fraudare.





E simplu de semnat si mega important pentru viata si libertatea noastra, a tuturor!!!



Sa semnam TOTI aceasta initiativa cetateneasca!




Ca sa fie valida semnatura de sustinere trebuie sa:




1. să fiți cetățean al Uniunii Europene (adică cetățean al unui stat membru al UE);






2. să aveți vârsta la care se poate vota la alegerile pentru Parlamentul European sau, dacă sunteți cetățenii anumitor țări, vârsta de 16 ani.


3. Datele introduse să fie corecte






#STOP5GUE     #STOP5GRomânia



Coaliția STOP 5G România

MOBILIZARE URGENTA SA SCHIMBAM CURSUL ISTORIEI, SA INGROPAM L532/2021 in SENAT

2022-02-05 10:10:11
 
Prevederile propunerii legislative L532/2021 aflat acum in Senatul României creează multiple ingerințe în drepturile și libertățile cetățenești: dreptul la viață, integritate fizică și psihică, la mediu sănătos, la proprietate privată, la asociere, la informare, la consimțământ informat, la proprietate, la autonomie administrativă, la cultură, accesul la informații, dreptul la o justiție corectă, egalitate de drepturi, dreptul la viață privată și familială, drepturile consumatorilor, suveranitatea individuală și libertatea de a dispune de propriul corp, libertatea de conștiință, inclusiv suveranitatea și siguranța națională. Tabelul care prezinta ce si cum se incalca de facilitarea retelelor 5G, poate fi descarcat  http://stop5gromania.ro/wp-content/uploads/2022/01/Tabel-Ingerinte-Drepturi-ale-Omului-Articole-L532_2021.pdf
 
Detalii despre stadiul actual al L532/2021 gasiti in VIDEO la https://fb.watch/aXGuSAz9Fc/

Petitia umbrela pe L532/2021, care cuprinde toate celelalte petitii, care dealtfel se actualizeaza in aceasta perioada cu altele, destinate comisiilor din Senat, pe care/din care sa trimiteti argumente la toate datele de contact de la http://stop5gromania.ro/petitie-senatori/
Sa continuam dialogul cu ei!

Fiecare petitie si luare de atitudine conteaza!

Fiecare senator convins sa se abtina sau sa voteze impotriva lui L532/2021 in plen conteaza!

#STOP5GRomânia #ÎmpreunăSePoate

 
#DISTRIBUITIMASIV PE GRUPURI

Coaliția STOP 5G România



Distribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.

Cum să promovați o petiție?

  • Partajați petiția pe peretele Facebook și pe grupurile care au legătură cu subiectul petiției.
  • Contactați-vă prietenii
    1. Scrieți un mesaj în care explicați de ce ați semnat această petiție, având în vedere că este mai probabil ca oamenii să o semneze dacă înțeleg importanță subiectului la care face trimitere.
    2. Copiați și lipiți adresa web a petiției în mesajul dumneavoastră.
    3. Trimiteți mesajul folosind e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram și LinkedIn.



Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...