Scrisoare deschisă de susținere a comunității LGBT

Contactați autorul petiției

Tradiția noastră e iubirea - Manifestație pentru parteneriatul civil

2017-10-20 14:35:39

Dragi prieteni,

Mâine, 21 octombrie, de la ora 14, MozaiQ invită comunitatea LGBT și aliații în Piața Universității, la un protest pentru legalizarea parteneriatelor civile. Considerăm tema a fi extrem de importantă, atât pentru cuplurile gay, cât și pentru 400.000 de cupluri heterosexuale care trăiesc în uniuni civile, nefiind căsătorite. Statul trebuie să ne protejeze pe toți și să ne acorde drepturi egale. Vorbim despre drepturi cum ar fi moștenirea, de a lua decizii pentru partener în situații medicale sau regimul bunurilor comune. Vă așteptăm cu mic cu mare în Piața Universității, mâine de la ora 14, pentru a cere drepturi egale pentru toți cetățenii!

MozaiQ

Ieșim în stradă!

2016-07-18 09:12:34

Dragi prieteni,

E momentul să ducem mesajul nostru în stradă. Miercuri, 20 iulie 2016, Curtea Constituțională va decide cu privire la inițiativa de modificare a Constituției privind restrângerea drepturilor cetățenilor și cetățenelor LGBT, prin definirea familiei ca "uniunea dintre un bărbat și o femeie". Vă așteptăm miercuri, 20 iulie, de la ora 19:00 în Piața Universității. Eveniment facebook: www.facebook.com/events/1164496566940093

Vă mulțumim din suflet pentru suport!

Astăzi, Marșul Diversității

2016-06-25 07:32:35

Dragi prieteni,

Vă mulțumim din suflet pentru semnături. Astăzi e ziua în care ne arătăm forța și în stradă. Vă așteptăm astăzi de la 15:30 la Arcul de Triumf, la Marșul Diversității. Sărbătorim în stradă, cerem drepturi egale pentru cetățenii și cetățenele LGBT. Noi vă putem promite un Pride de neuitat.

Continuăm!

2016-05-27 08:10:03

Dragi prieteni,

Vă mulțumim din suflet pentru tot sprijinul acordat, e un moment de solidaritate extraordinar. Continuăm și astăzi strângerea de semnături, așa că dacă mai aveți prieteni, rude, cunoștințe care nu au semnat, invitați-i! Vă mulțumim!

Vlad Viski

Răspândiți vorba și distribuiți această petiție!

Spuneți cât mai multor oameni despre această petiție. Cu cât semnează mai mulți oameni această petiție, cu atât ea va primi mai multă atenție din partea mass-mediei și a factorilor de decizie.

Spațiu publicitar pentru sponsorul acestei petiții care va fi afișat în partea de jos a site-ului. Avem mii de vizitatori în fiecare zi, lucru care ne face un mod eficient și ieftin de a scoate în evidență petiții.