500 pentru Zoom

Domnule rector profesor doctor arhitect Moiceanu, după cum știți, în data de 2 iulie 2021 a fost organizată sesiunea de susținere publică a tezei de doctorat "Conceptul de organizare a procesului proiectare. Metodologie. Management." a domnului Virgil Profeanu.

Deoarece ne aflăm încă în stare de alertă, susținerea a fost organizată pe Zoom.

Contul de Zoom de pe care a fost organizată sesiunea este unul care permite maxim 100 de participanți și unii dintre colegii arhitecți nu au putut participa.

Dat fiind interesul major al arhitecților pentru această teză, pentru autorul său, pentru activitatea sa în ultimii ani în domeniul urbanismului și al arhitecturii și pentru ce ar putea însemna pentru renumele și onorabilitatea profesiei și a Universității eventuala acordare a titlului de doctor domnului Profeanu, vă rugăm ca pentru susținerea din august să modificați abonamentul de Zoom pentru a permite accesul unui număr de 500 de participanți.

Vă mulțumim pentru înțelegere


arhitect Mihai Munteanu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez arhitect Mihai Munteanu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...