Sesiunea de primăvară în regim online!

       Mult stimată conducere ULIM am recurs dinou cu solicitarea ca decurgerea orelor si a sesiunii de primavara sa fie in format online , din cauza situației epidemiologice care la moment in țară este foarte critica , și pe linia unu cu grad ridicat de infectare cu covid 19 și alte viroze sunt copii !
Datele actualizate în tara noastră da dovada ca stare epidemologică din țară se înrăutățește pe zi ce trece, în fiecare zi apar noi cazuri de COIVD-19, precum alte gripe sezoniere. Astfel punem în evidenta că marea majoritate a studenților noștri sunt mămici care sunt predispuse sa fie purtator de virus si sal aduca acasa copilasilor si este un risc foarte mare de infectare a copilașilor!
      Un alt motiv important ar fi că majoritatea studenților s-au bazat pe faptul că și acest an se va fi finisa  cu studierea în regim online, respectiv mulți colegi sunt plecați peste hotare și nu pot renunța la locul de muncă deoarece alte surse de venit nu au și nu vor putea să-și întrețină cheltuielile aferente situației , o alta problema este găsirea unui loc de trai pentru perioada sesiunii pentru 2-3 săptămâni deoarece este foarte costisitor și cu criza financiara care este la moment este foarte greu ! Va rugam sa luați în considerare aceasta petiție și sa ne oferiti șansă de a susține sesiunea online ! Cu mult respect studenții facultății Drept FR . ULIM


Studenți Facultăți Drept fără frecvență(anul I)    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Studenți Facultăți Drept fără frecvență(anul I) să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.







Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...