Doriti ca profesorul Dedea Alina Ioana sa ramana profesor de limba și literatura română în Colegul Național "Mihai Eminescu", pe un post permanent?

Semnati aceasta petitie pentru a sustine pe un post permanent in cadrul "Colegiului National Mihai Eminescu Bucuresti", un profesor implicat, dedicat, un pedagog desavarsit care se dedica intru totul copiilor astfel incat acestia sa devina adultii de care fiecare parinte poate fi mandru. Nu taiati “aripile” copiilor care urmeaza a deveni persoane responsabile in societate. In orice scoala din Romania ar fi bine sa existe profesori dedicati precum doamna profesoara, Dedea Alina Ioana!!!

Daniela Pruteanu    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Daniela Pruteanu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.