1SECTOR de VERDE

PNL Filiala Sector 1 dorește extinderea proiectului pilot "1SECTOR de VERDE" inițiat și depus de Viceprimarul liberal al sectorului 1 - Ramona PORUMB.
Proiectul pocket - parcul (parcul de buzunar) va oferi locuitorilor un spațiu reamenajat peisagistic-urban în proximitatea locuinței. Astfel, vor avea un spațiu de odihnă, recreere și socializare unde vor petrece timpul liber.
PNL Filiala Sectorului 1, prin viceprimar și consilierii locali, susțin, promovează și doresc implementarea proiectului '1SECTOR de VERDE', oferind locuitorilor Cartierului Domenii o soluție pentru terenul situat pe Aleea Locotenent Gheorghe Stâlpeanu.

Pentru implementarea acestui proiect este necesară introducerea lui de către Primarul Sectorului 1 pe ordinea de zi a unei ședințe de Consiliu Local, aprobarea acestuia, urmând ca ADP Sector 1 să realizeze amenajarea.

Susține amenajarea pocket park-ului din cartierul tău!

Astfel, îi spunem împreună Primarului Sectorului 1 că ne dorim 1 SECTOR DE VERDE!


Ana Cobîrlie - lider zona Cireșarii PNL sector 1    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Ana Cobîrlie - lider zona Cireșarii PNL sector 1 să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...