Prelungirea liniei 102 până în KM 4-5

Regia Autonomă de Transport Constanța (R.A.T.C.) are o istorie de mai bine de 100 de ani, iar cu noul nume adoptat în 2019, CT Bus S.A. are în vedere și o schimbare a paradigmei. Mai precis, aceasta urmărește să asigure eficiența și optimizarea transportului în comun deja existent. Într-o perioadă scurtă de timp, ne-am bucurat de autobuze noi, de linii noi, de autobuze electrice și de stații modernizate.

Cum tot efortul este îndreptat către călători, deci pentru mobilitatea rapidă a acestora, am făcut petiția de față pentru continua îmbunătățire!

Cerem companiei CT Bus S.A. să prelungească linia 102P și/sau 102N până în KM 4-5.

Majoritatea călătorilor coboară la stația Cumpenei și fac transferul cu linia 101. De foarte multe ori autobuzele nu sunt sincronizate și călătorii așteaptă și 7-8 minute! Linia 13 care deja face legătura cu KM 4-5, nu face față fluxului de călători, microbuzele având și capacitatea mică și frecvența de circulație mică.

De altfel, CET, Bd. Aurel Vlaicu, Km 4-5 sunt zone rezidențiale cu densitate mare! Sunt mulți oameni care fac naveta între nordul orașului (Tomis 3, City Park) și sudul orașului, elevi care fac naveta, etc.

Linia 102 urmează în mare parte linia de tramvai cu același nume desfințat acum 15 ani (în 2008), dezvoltarea orașului necesită rețelei de transport să se adapteze nevoii acestuia!

Vă invit să semnați petiția și să o distribuiți mai departe!
În final, o idee cum ar putea arăta liniile 102N, 102P și 13 (dar nu neapărat!):

Varianta 1, ambele linii 102 merg spre KM 4-5:
102nou.gif
Varianta 2 ar arata asa, 102N -> KM 4-5, 102P -> Industriala102varianta22.gif

 


Marin Florin-Daniel    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Marin Florin-Daniel să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...