Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Invitat

#4776 Re: - Ai un pai in ochi. - Da stiu. - Tu ai o barna. - Unde??? - Tot in ochi

2013-07-10 08:20

#4767: Arhipelagul Gulag - - Ai un pai in ochi. - Da stiu. - Tu ai o barna. - Unde??? - Tot in ochi

Musafir 4710# ai dreptate “nu se poate unul fara altul”….dar parka astia prin sectii s-au tot imputinat, iar in pavilion parka sunt tot asa de multi. “Daca nu am fi noi, astia din pavilion, v-ati prinde urechile, voi, astia din sectii!”? …..Asa greu e cu hartiile?........ cati din pavilion au habar de unde pana unde tine o sectie?(nu detalii tehnice). Banii in Oltchim se fac prin vanzarea produselor noastre. Care produse? Care sectii? Ce urechii?
Este etaj care sa nu aiba cel putin 10 sefi?

Vorba aia: "eu ma pricep mai bine la ce faci tu" asta e probelma noastra

 

 

Trebuie sa intelegem ca, acele instalatii si sectii de care vorbim, nu au crescut din pamant sau au cazut din cer (precum stalgmitele sau stalactitele); ele nu functioneaza doar pentru ca exista niste oameni in sectii. Nici macar doar cu ajutorul Sfantului Duh (Amin) nu se intampla acest fenomen. Nu invartim de un buton si iese fumul pe cos. Deci, cand spunem ca nu se poate unii fara altii, asta nu inseamna ca suntem unii mai destepti ca altii !

 

Exista specialisti in sectii asa cum exista si in Pavilion! Sunt oameni care au gandit, au proiectat au intretinut, au optimizat instalatiile in discutie. Credeti voi cei din sectii ca in Pavilion sunt multi care stau degeaba? Credeti voi cei din Pavilion ca in sectii e asa viata usoara? Mai bine sa ne vedem lungul nasului si sa ne bucuram ca aici, pe platforma insa mai suntem angajati si mai luam cate un ban.... se putea muuuult mai rau.

OMV

#4777 Somaj tehnic

2013-07-10 08:26

De somaj tehnic se stie din mai (declaratii Piperea :1050 disponibilizati si 500 somaj tehnic)
De ce va acuzati degeaba? Aveti impresia ca mai are cineva bani sa va plateasca nemunca si injuriile? De ce nu va comportati civilizat ? Daca erati in locul Administratorului ce faceati? Tineati 2400 de oameni (dintre care 500 muncesc efectiv) degeaba? Si cu ce ii plateati ! S-a stigat ca nu mai sunt bani de naveta ! Acum stati acasa pe bani mai putini pana isi revine societatea ca doar nu vreti sa aduca dl.Piperea bani din firma sa va plateasca! Altii (la privat) muncesc pe banda 8 ore, la ture ,sambata si dumineca si iau tot cat veti lua voi ca stati acasa !
De ce nu va duceti acolo? De ce maraiti si nu va-ti trecut pe lista de disponibilizare ! Nu vedeti ca sunteti idioti ? Vreti sa nu munciti, dar sa incasati salariul si cand se intarzie va comportati ca niste barbari ? Asa o sa faceti si la privat ? De dialog constructiv voi nu ati auzit ? In afara de circ stiti si altceva ? In afara de acuzatii va ganditi si voi la solutii ! Aveti noroc ca nu sunt eu in locul Administratorului ca acum munceati singuri, fara sa va roage nimeni. Si faceati din proprie initiativa tot ceeea ce trebuie facut intr-o companie! Acasa aveti menajere ? Sa va fie rusine !
oltchim,

#4778 de ce

2013-07-10 09:33

urmeaza mult mai rau nu va imbatati cu apa rece, credeti ca s-a rezolvat ceva, cine da Oltchimului imprumut, parca era vorba sa scapam de datorii, nu sa facem altele si cine mai plateste salarii ca AJOFM nu mai poate da nimic decat acea restanta de cam 10%, nu vedeti ca nu sunt bani pentru nimic in fabrica,
MULTI VAD LA FEL

#4779 IE FOARTE GREU DAR NU IMPOSIBIL

2013-07-10 09:45

DOPA ATITIA ANI DE HOTII CARE AU FOST IN OLTCHIM ESTE IMPOSIBIL SA IL REDRESEZI IN CITEVA LUNI.
SPUN ASTA PENTRU CEI CARE AU CAPU PE UMERI SI IUBESC CU ADEVARAT ACEST FRUMOS ORASI,JUDET SI OLTCHIM.
UNU.....ALTU....

#4780 FELICITARI OMV-4777

2013-07-10 09:54

MARE ADEVAR AI POSTAT....LA PRIVAT MUNCESTI PE SALARIU MINIM PE ECONOMIE DIN CARE PLATESTI NAVETA SI MANINCI.
OAMENI ASTIA CARE SINT ORBI SINT SI CRETINI...VAI MAMA LOR ..LA PRIVAT SIGUR SE VOR SINUCIDE
Menajer sau manager?

#4781 Re: #4741: FOSTI TAI COLEGI - PT.TINE 7119 DRAGA GABI MIHAI

2013-07-10 10:46

#4758: Nelutu - #4741: FOSTI TAI COLEGI - PT.TINE 7119 DRAGA GABI MIHAI

Lasati.... aiurea este cand stii ca una ca asta nu e in stare sa scrie asa elevat si te gandesti cine naiba scrie in numele ei? Sa fie un fost director care o angajase ca menajera?

cacarau in ...

#4782 Re: Somaj tehnic

2013-07-10 12:29

#4777: OMV - Somaj tehnic

pai de ce nu stai tu acasa. ori ai impresia ca tu esti miezul?

CURIOSUL.

#4783 Re:

2013-07-10 12:35

#4771: asa-i cinstit -

De acord cu tine . Sa confiste. Dar cui? managerii aia au fost inscaunati si supervizati de cineva . Ia ghici de cine ?

musafir

#4784 ITM

2013-07-10 12:39

S-a sesizat ITM-ul in legatura cu masura discriminatorie legata de acordarea diferentiata a procentului de lichidare a lui MAI. Sa vad acum ce explicatii mai dau istetii nostri conducatori....
A venit vacanta

#4785 Concediu placut

2013-07-10 12:44

Pentru cei ce doresc vacante subventionate se pot adresa Sindicatului Liber ca si pana acum. Oferta speciala pentru o vacanta de 10 zile la Cernobil, cu vizitarea sarcofagului care adaposeteste zona avariata in explozie - se asigura cazare gratuita acolo si un drum, dus, ca de intors nu o sa vreti sa va mai intoarceti. Tot gratis. Ghizi si insotitori vor fi Prisacaru si Diculoiu. Va vor astepta acolo si alte surprize care mai de care, posibil Mandica deja sa fie cazat la fata locului.
CURIOSUL.

#4786 Re: Concediu placut

2013-07-10 13:00

#4785: A venit vacanta - Concediu placut

A APARUT SI OFERTA SINDICACATULUI INFRANGEREA OLTCHIM

SindiCACA INFRANGEREA ofera sejur virtual in POLONIA. Povestit de tambalagiul sef . iar in surdina se aude celebrul slagar,

PUSCA SI CUREAUA LATA CE LIDER AM FOST ODATA.

 

 

 

Zaremba

#4787 PCC

2013-07-10 13:10

Daaaa, ce vremuri domnule.Cand te gandesti ca am cheltuit o gramada de bani cu astia.Dar macar ne-am distrat.

Musafir

#4788 Re: PCC

2013-07-10 13:15

#4787: Zaremba - PCC

Daaaa, ce vremuri domnule.Cand te gandesti ca am cheltuit o gramada de bani cu astia.Dar macar ne-am distrat.

 

daaa dar a meritat.

TUN

#4789 Cont secret caut beneficiar

2013-07-10 13:22

A meritat, normal, unii sunt cu turul virtual si altii cu tunurile... reale, de cateva sute de milioane; basca ca se mai gaseste cate un cont secret in care se cotizau unele comisioane de exclusivitate - se cauta beneficiarii. Cine ghiceste care-s aia are un bilet castigator la LOTO din partea SindiCatului Liber.
QED

#4790 Re: ITM

2013-07-10 13:24

#4784: musafir - ITM

S-a sesizat ITM-ul in legatura cu masura discriminatorie legata de acordarea diferentiata a procentului de lichidare a lui MAI. Sa vad acum ce explicatii mai dau istetii nostri conducatori....

 

Nu trebuie sa dea nicio explicatie, sa nu-ti faci probleme - eventual se va plati o amenda. De catre societate, pe care in loc sa ne-o dea la salarii o vor da catre stat.

CRISTI

#4791 REALITATEA

2013-07-10 16:04

Stimati domni,
As vrea sa intervin in disputele dumneavoastra pe urmatoarele probleme:
1.Asa cum am mai scris in interventiile anterioare, nu este vina nimanui ca unii suntem TESA iar altii MUNCITORI. Fiecare a muncit in felul lui pentru a atinge un anumit nivel de pregatire si un statut social, dar acest lucru nu da dreptul nimanui sa-si bata joc de munca noastra, pentru ca toti avem acelasi tel: functionarea OLTCHIM-ARPECHIM-RAFINARIA ARPECHIM (actual proprietate zeroMV prin bunavointa PSD-Nastase). In aceste conditii trebuie sa fim uniti (TESA+MUNCITORI) si sa luptam pentru interzicerea distrugerii Petrochimiei Romanesti sau mai bine zis definitivarea planului PSD-ului sub aripa USL-lui de a distruge tot si sa devenim importatori de aceleasi produse prin firmele "lor", facand astfel buzunarele lor pline pana la glezne.
2.Nu trebuie uitat ca atat TESA cat si MUNCITORII au tinut aceste fabrici in functiune si nu se puteau pastra in felul in care sunt astazi decat cu efortul tuturor, fiecare cu aportul lui functie de postul pe care isi desfasura activitatea.Ce este clar pentru cei care gandesc rational este ca unii fara altii nu se poate.Ce au facut si fac toate sindicatele din OLTCHIM (Valcea si Pitesti) nu este decat dezbinarea salariatilor (salariati Oltchim-salariati Arpechim; salariati la un sindicat-salariati la alt sindicat; TESA-MUNCITORI, etc.), iar sefii sindicatelor primesc facilitati pentru aceste dezbinari de la adm.judiciari/speciali/ conducere,etc sau de la concurenta (zeroMV), sau liniste....
3.Imprumuturile facute de cei care spun ca au revigorat OLTCHIMUL sunt facute prin girarea la acele banci cu instalatiile de la Pitesti (care parca nu erau decat un morman de fiare vechi!!!), banii se investesc in partea functionala de la OLTCHIM (care o va prelua PCC), iar Pitestiul si parte din Oltchim va fi dat la fier vechi pentru recuperarea banilor sau a unei parti de bani de catre creditori.BUNA AFACERE,NU?
4.In alta ordine de idei s-a afirmat ca se disponibilizeaza personal ca sa se poata revigora Oltchim,si ca personalul ramas (cel putin la Pitesti) se va ocupa de conservarea instalatiilor conform adresei 10414/13.05.2013, insa acum se debalaseaza si de bruma de personal ramas.Oare vor raspunde in fata cuiva de ce instalatiile sunt, neconservate neavand personal suficient pentru executarea si urmarirea acestor lucrari datorita deciziei luate de acesti domni care se umplu de bani de pe urma insolventei???? Sub aceasta umbrela apar noii ciocoi si parveniti!!!
5.Stiu oare sindicatele ca dupa ce sub umbrela d-lui dr. Balan si a d-lui dr.Coclet s-au diminuat salariile pentru schimbarea din functie, dupa disponibilizarea celor cca 900 de salariati s-au diminuat iar salariile, dar pentru aceeasi functie fara sa se respecte legislatia in vigoare (L53/2011, CCM la nivel national si CCM-Oltchim)????Nici dl'Ponta nu a facut asa ceva , dar acesti domni sunt ca pe mosia dumnealor unde legile sunt facultative.
FITI UNITI SI NU VA MAI LASATI DEZBINATI!

Musafir

#4792

2013-07-10 16:23

FELICITARI doamna Mardare,toata stima! un sfat DACA SE POATE :)
nu va mai anuntati vizitele ca fug toti ca sobolanii si se echipeaza,incep sa faca curatenie,etc
MIHAITA

#4793 De la Cernev minciuni ... de la Cernev citire ... de presa adunate.

2013-07-10 16:56

http://rnews.ro/2013/07/10/c-cernev-oltchim-ar-putea-ajunge-la-o-cifra-de-afaceri-de-22-milioane-de-euro/

C. Cernev: Oltchim ar putea ajunge la o cifră de afaceri de 22 milioane de euro (articol postat de Iulia Marginean)

“În două, trei săptămâni din momentul semnării ar trebui să intre banii în conturi şi după, urmează ciclul normal de producţie, o săptămână pentru pornire, vinderea produselor, încasarea banilor. Probabil că într-o lună, o lună şi jumătate ar trebui să crească cifra de afaceri de la 11 milioane de euro, la 22 de milioane”, a declarat Corneliu Cernev.

Se lucrează la lista personalului care face parte din secţiile oprite şi din serviciile care nu au grad de acoperire sută la sută. Prin rotaţie, vor intra în şomaj tehnic, în perioada 22 iulie – 31 august. La nivel de servicii, aşa se va proceda, prin rotaţie, la nivel de secţii, probabil vor fi aceeaşi oameni. Vor intra aproximativ 500 de oameni de pe platforma Râmnicul Vâlcea şi 100 de la platforma de la Piteşti, de la Bradu”, a declarat liderul de sindicat, Corneliu Cernev.

Angajaţii care intră în şomaj tehnic vor primi 80% din salarii, adică 55% net. Oficial, nu au existat, însă, discuţii între patronate şi liderii de sindicat privind listele sau propunerile patronatului, spune Corneliu Cernev.

 

OFICIAL NU AU EXISTAT DISCUTII ... DAR NEOFICIAL, CINE CU CINE A DISCUTAT?
CINE ARE MINTEA DUSA ... CU SORCOVA SA CREADA CA CIFRA DE AFACERI VA FI DE 22 MILIOANE DE EURO? CARE ESTE CIFRA DE AFACERI A OLTCHIM LA O FUNCTIONARE DE 100% - POATE SAU ARE CURAJ SA SPUNA ACEST INDIVID PE NUME CERNEV?

EU POT SA SPUN CA OLTCHIM POATE SA SE RIDICE LA O CIFRA DE AFACERI DE 100 MILIOANE DE EURO / LUNA LA O CAPACITATE DE FUNCTIONARE A OLTCHIM - ARPECHIM DE 100%. ATUNCI DESPRE CE VORBIM? CE INSEAMNA O CIFRA DE AFACERI DE 11 SAU 22 MILIOANE DE EURO / LUNA? O FUNCTIONARE DE 11 SAU 22 % DIN CAPACITATEA OLTCHIM.

matolu

#4794 un om turmentat

2013-07-11 10:17

hîc hîc baaaaa ieu cu cine vodez????? cu s_au cu,ori ramîn asa cui pe cui se scoate as ca,spuneti ca ieu mai am ceva de beut ieu pa cine voturez????

Musafir

#4795 Re: un om turmentat

2013-07-11 10:51

#4794: matolu - un om turmentat

Esti prost! Du-te acasa!

Nelamuritu'

#4796 Re: De la Cernev minciuni ... de la Cernev citire ... de presa adunate.

2013-07-11 11:18

#4793: MIHAITA - De la Cernev minciuni ... de la Cernev citire ... de presa adunate.

CINE ARE MINTEA DUSA ... CU SORCOVA SA CREADA CA CIFRA DE AFACERI VA FI DE 22 MILIOANE DE EURO? CARE ESTE CIFRA DE AFACERI A OLTCHIM LA O FUNCTIONARE DE 100% - POATE SAU ARE CURAJ SA SPUNA ACEST INDIVID PE NUME CERNEV?

EU POT SA SPUN CA OLTCHIM POATE SA SE RIDICE LA O CIFRA DE AFACERI DE 100 MILIOANE DE EURO / LUNA LA O CAPACITATE DE FUNCTIONARE A OLTCHIM - ARPECHIM DE 100%. ATUNCI DESPRE CE VORBIM? CE INSEAMNA O CIFRA DE AFACERI DE 11 SAU 22 MILIOANE DE EURO / LUNA? O FUNCTIONARE DE 11 SAU 22 % DIN CAPACITATEA OLTCHIM.

 

Pe mine m-ai pierdut cu rationamentul, poti fii un pic mai explicit?

M

#4797 Bai fratilor!!!!

2013-07-11 12:15

Voi nu gasiti DELOC tasta aia Caps Lock de pe tastatura???? E in stanga, sigur o vedeti! Ce dracului scrieti cu MAJUSCULE, credeti ca sunteti mai impunatori in exprimare daca scrieti asa?? Sau ideile voastre sunt STRIGATE mai clar astfel???? Scrieti dracului cu litere mici, ca tot omul.

Arhipelagul Gulag

#4798 Citeste cu mai multa atentie

2013-07-11 14:48

#4773: Licuriciul pavilionist - Re: - Ai un pai in ochi. - Da stiu. - Tu ai o barna. - Unde??? - Tot in ochi 

 Daca citesti cu mai multa atentie o sa te prizi si tu daca eu am luat 80% (cu vad ca ai inteles tu) sau doar 50% (ca si tine). Reactiile mele sunt doar la aia care, ............. intotdeuna se pricep mai bine la ceea ce face altul.


Musafir

#4799 Scandal

2013-07-11 14:57

Fratilor, sunteti linistiti de nu iesiti afara sa facem scandal ? Nu va mobilizati sa iesim din nou afara ? Ce aveti de gand ? Se vede treaba ca voi aveti cu ce trai ! Asteptam sfarsitul lunii sa mai primim ceva "firimituri" ?
Petrochimistul

#4800 Pentru doamna Mardare

2013-07-11 15:32

Văd că la Vâlcea băgaţi frica-n chiulangii şi beţivi, la Piteşti de ce nu veniţi? că s-au înmulţit ai dracu de când nu-i mai întreabă nimeni de sănătate.