Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

CURIOSUL.

#4851 Re: Re: valceni

2013-07-13 15:15

#4850: Rumors - Re: valceni

Am inteles bla, bla, bla,.................. ALAIN iar o dai dupa cires, vino si tu cu ceva concret. de exemplu statutul ala inventat de diculoiu in care s-a gandit la copii si nepoti. si pune aici pe forum sa vada si ochiul nostru. ca altfel nu mai merge. prea ne-ati facut din vorbe si atat, restul apa chioara,


Musafir

#4852 un bagator de seama

2013-07-13 15:19

baii Rumors tu ori esti prost ,ori esti pupincurist din doua una cum dracu zici tu ca merge cand n-au banii nici sa dea bonurile pe luna Mai ,ingratu-le nu m-ai intoxica lumea.

Musafir

#4853 un bagator de seama

2013-07-13 15:22

poate merge la tine treaba ca probabil esti sef ceva cu lefa mare de i-ti permiti sa traiesti cu 50% di salariu o luna de zile ca eu 550 RON nu-mi permit, pupincuristule!!!!!!!
disponibilizat

#4854 #4850 sa mai mearga si pentru noi, astia marunti, sa avem locuri de munca si un oarecare viitor...

2013-07-13 17:49

Ia mai lasa-ne zvonacule (sau mai bine zis Alain cu iPhon de la Oltchim) cu aburelile tale; poate vrei sa spui "sa mai mearga Oltchim si pentru noi, astia angajati de cernev".

Noi, astia care suntem in Oltchim de peste 20 de ani, nu mai avem nevoie de locuri de munca si de aia am fost disponibilizati; de aia suntem trimisi in somaj tehnic si tot de aia vor urma noi disponibilizari ca sa aveti voi - "noii veniti" (parvenitii) - "locuri de munca si un oarecare viitor aici".

Sa mergeti! Sa mergeti toti tradatorii acolo unde duceti voi Oltchimul: la "fier vechi".

HEAD HUNTER

#4855 pana la urma ... cati mai suntem?

2013-07-13 18:07

Cati salariati mai sunt la Oltchim - Arpechim?
AJOFM Arges spune ca, la DPB, Oltchim a disponibilizat 326 salariati.
AJOFM Valcea spune ca, la Ramnicu Valcea, Oltchim a disponibilizat 909 salariati.

Rumors

#4856 Re: Re: Re: valceni

2013-07-13 19:10

#4851: CURIOSUL. - Re: Re: valceni

pai, asteptam sa vii tu cu ceva concret, adica sa ne spui ce ati vrut voi sa faceti si nu v-a lasat Cernev ! nu despre asta era vorba? Ca voi doriti in continuare un leader ca dl Diculoiu... no problemo, e alegerea membrilor....

 

deci?

a, si inca ceva, daca poti sa zici ceva concret apropos de ce te-am rugat anterior okei, daca nu, chiar nu am chef sa o dam iar in flaim-uri iar pe aici....


Musafir

#4857 un bagator de seama

2013-07-13 19:30

gata Rumors m-am lamurit ce esti tu,nu esti nici prost si nici pupincurist esti mancator de cacat pentru altii.
Rumors

#4858 Second Hand News

2013-07-14 04:46

Se poate sa ai dreptate, intrebarea este: ce sunteti voi, de fapt? Si deci, concret, se poate raspunde la intrebarea pusa?
meandrele concretului

#4859 Re: Second Hand News

2013-07-14 05:12

#4858: Rumors - Second Hand News

Noi nu sîntem zdrenţe. cumparate de zaremba de la second hand. cu care încearca sa deformeze realitatea.

noua ne pasa de oltchim , zdrenţelor nicidecum. pentru ca au buzunarul plin de zloţii polonezului.


Musafir

#4860 Rumors = Alain Prost = Eugen Patru

2013-07-14 08:07

Lasa-ne, lasa-ne tradatorule!

ARPE

#4861 Adio Oltchim, adio Arpechim!

2013-07-14 08:23

http://www.jurnaluldearges.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=6852:cum-ii-bate-vosganian-joc-de-petrochimitii-argeeni&catid=3:administratie&Itemid=4

Cum îşi bate Vosganian joc de petrochimiştii argeşeni

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a purtat, vineri, 5 iulie, discuții aprinse cu liderii sindicali de la Oltchim și Arpechim. Organizată la Prefectura Vâlcea, întâlnirea a avut pe ordinea de zi analiza situației combinatului și plata salariilor restante. Ca de fiecare dată când nu vrea să-și asculte și să-și respecte partenerii de dialog sau nu are soluții pentru problemele discutate, și de data aceasta Vosganian i-a luat la mișto pe reprezentanții petrochimiștilor încercând să ducă în derizoriu disperarea oamenilor. Dar mai bine să-i dăm cuvântul: „Stimați colegi, eu zic să împărțim discuția în două. În primă fază, în care precum Hamlet, domnul Diculoiu (n.r liderul Sindicatului Oltchim) să vorbească cât dorește, după care domnul Diculoiu să tacă, tot precum Hamlet, și noi să discutăm despre Oltchim, după care, cu domnul Diculoiu, să tragem concluzii. Sunteți de acord? Continuați-vă monologul!” Mai mult, când liderul sindicaliştilor argeşeni a dorit să aducă vorba şi despre Arpechim, Vosganian a avut o reacție care nu le mai dă petrochimiștilor nicio speranță: „Lăsaţi-mă cu Arpechimul! Întâi să rezolvăm cu Oltchim, să-l restructurăm, să-l vindem şi apoi mai vedem”.
Scris de Florin Silvestru


Musafir

#4862 Faliment

2013-07-14 09:50

Voi va certati aici pe probleme de sindicate si combinatul se indreapta cu pasi repezi spre faliment! Mai bine ne-am aduna cu mic cu mare in fata pavilionului, toata ziua, indiferent de sindicatul din care faceti parte ( eu sunt nesindicalist, nu ma intereseaza sindicatul ) zi de zi pana la rezolvarea problemelor ! Ce castigati daca va certati aici ?

Musafir

#4863 un bagator de seama

2013-07-14 10:01

are dreptate colegul haideti fratilor sa fixam o zi si s-a ne strangem toti in fata pavilionului ,ca daca ne strangem decat 100 de insi nu rezolvam nimica,nu vede-ti ca asti fac misto de noi.

Musafir

#4864 Re: un bagator de seama

2013-07-14 10:17

#4863: - un bagator de seama

Nu o zi, in FIECARE zi ! Adica ziua de "munca" sa fie in fata pavilionului, nu in alta parte ! De luni pana vineri !

Mi-e scarba de SINDICATE!

#4865 ...

2013-07-14 11:39

Atata timp cat administratorii astia vin cu fel si fel de comunicate in care ne anunta cu emfaza .. ca nu sunt bani, ca aceia care sunt, ii vom lua cu "ritmicitate", in 2 transe lunare, un avans sau vreo lichidare, atata timp cat se creeaza discrepante intre personalul TESA si sesctorul productiv, iar liderii de sindicate (si nu putine la numar - 3 (TREI) nu au nici o reactie, ce pretentii sa mai avem? Niste jeguri sindicalistii astia, incepand cu diculoiu, care pe timpul lui roibu a tacut malc, cat timp i se ofereau de toate, de la angajari de rude, baze sportive samd, pana la panarama aia de cernev, alta pramatie care e mai degraba parte a patronatului, decat a sindicatului. Jenant ... si din pacate de indivizi de speta asta suntem reprezentati!

Inteleg ca oamenii sunt scarbiti sa mai iasa in fata, atata timp cat aceste initiative ar trebui sa le aiba liderii de sindicat, insa de ce acesti indivizi (liderii de sindicat) nu stau la usile administratorilor, nu ii preseaza zi de zi, intrebandu-i ce planuri CONCRETE de redresare au, de unde atrag bani pt productie, NU PROMISIUNI! Ca de promisiuni privind fel si fel de imprumuturi de pe la Transilvania, CEC, Piraeus...suntem toti satui.

Avea dreptate un coleg intr-un topic precedent, daca liderii de sindicate nu au organizat manifestari la prefectura, cand a venit jegul ala de vozganian, ce pretentii sa mai ai de la ei!

De ce nu mai da interviuri omul-interviu: cernev, cu eterna lui mapa atarnata dupa el??? Nu mai stie ce sa minta pe la tv sau sufera de cultul personalitatii, ii place sa se auda vorbind? Ca la vorbe .... toti sunt experti ...

Ce tot abereaza alain si ce dracului nickname-uri o fi mai avand ca cernev e painea lui Dumnezeu si ca de fapt lucrurile la Oltchim merg foarte bine, cand de fapt astia nu stiu pe ce lume se afla? Lucrez in pavilion, intamplarea face sa am contact cu multe informatii pe linie financiar-contabila si credeti-ma oameni buni, treaba nu e deloc roz! Nu au nimic concret, doar variante de lucru fara nici o baza reala de sustinere, variante facute la trecerea timpului.

De ce nu se urca frumos in masini liderii de sindicat, opresc la ORICE televiziune de stiri din Bucuresti si participa la o emisiune de profil, sa spuna ADEVARUL despre productia realizata, despre salariile restante, despre lista unor programe coerente de relansare a activitatii??? E atat de greu??? E foarte usor, va spun eu si altfel este cand vb despre toate aceste ADEVARURI un lider de sindicat! Ma rog...la ce simulacre de lideri avem noi ....

CURIOSUL.

#4866 aveti perfecta dreptate REGELE E GOL

2013-07-14 12:02

#4865: Mi-e scarba de SINDICATE! - ...

Dar cozile de topor ne susura mereu  in urechi .ca e foarte bine imbracat . si incearca sa ne asmuta unii impotriva altora.

-Pe lideri a venit timpul sa-i luam noi de guler. si sa mergem cu ei la televiziuni, ca de aia sunt lideri sa fie portavocea noastra nu doar yesmeni. asa cum exceleaza un anumit lider,

Rumors

#4867 Second Hand News

2013-07-14 12:08

Ionele deci la injuraturi sunteti al dracului de buni (tu si trupa ta, pe care o sa o aducem in curand in discutie, nu de alta, dar anonimitatea naste monstrii), se pare insa ca nu ai niciun argument concret. Pai eu zic asa, hai sa ne injuram in continuare pe aici si sa facem pe desteptii. Cum naiba vine treaba asta mai? Voi nu ati fost lasati sa faceti treaba? Ce vorbiti voi acolo? Cine nu v-a lasat? Ce treaba? Care?

Fosta conducere Oltchim nu a fost lasata sa duca Oltchim pe cele mai inalte culmi? Asta ziceti voi? Pai ziceti mai concret care e adevarul, pentru ca uite, eu vreau sa-l stiu! Putem discuta concret si la obiect? sau doar vorbim discutii pe forumuri?
Rumors

#4868 Re: ...

2013-07-14 12:15

#4865: Mi-e scarba de SINDICATE! - ...

Ce tot abereaza alain si ce dracului nickname-uri o fi mai avand ca cernev e painea lui Dumnezeu si ca de fapt lucrurile la Oltchim merg foarte bine, cand de fapt astia nu stiu pe ce lume se afla? Lucrez in pavilion, intamplarea face sa am contact cu multe informatii pe linie financiar-contabila si credeti-ma oameni buni, treaba nu e deloc roz! Nu au nimic concret, doar variante de lucru fara nici o baza reala de sustinere, variante facute la trecerea timpului.

 

Te prostesti, nu am spus asa ceva, nu cred ca esti atenta la ce spun eu. Daca scrii doar de dragul de a ne contrazice, atunci da-i inainte, dar nu pune in dreptul meu afirmatii ce nu-mi apartin. O spun insa inca o data: se putea si mult mai rau!

 

In rest iti dau oaresce dreptate.... dar, de ce nu luati masuri? daca nu va place de oamenii astia care au iesit in fata si s-au expus, de ce nu iesiti voi? Pai, daca ajunge sa va reprezinte la discutiile cu ministrul Ilinescu si cu Vancea, atunci, de ce naiba va mai plangeti atat?


Musafir

#4870 Rumors esti prost ... ti-o spun cu .. simpatie

2013-07-14 12:22

Se pare ca prostia te recomanda; ce injuraturi ai gasit tu in topicul omului, el a spus negru pe alb care e situatia reala in Oltchim; te cam doare sufletul, cand vezi ca haita iti este atacata, nu? Ce face idolul tau - cernev, in apararea angajatilor? Depaseste momentul cu diculoiu, probabil ii va veni si lui randul cat de curand, ca prea a facut multe matrapazlacuri, dar zi-ne de idolul tau - cernev? Cu ce este el mai breaz? Cu ce esti tu mai breaz decat restul? Ca scrii o idee mai curat decat ceilalti interlocutori? Nu ajunge, trebuie sa apari cu ceva mult mai inteligibil si mai credibil, crede-ma!
Ce tot o dai cu concretul, absolutul samd??? Lucrurile sunt mai mult decat clare, tie iti place sa te scarpini in cap printre picioare; arata-ne ce fac liderii de sindicat in a proteja oamenii, de ce nu vine niciunul periodic sa ne prezinte starea natiunii? Ce tot o dai cu concretul si obiectul? tare-ti mai place sa iti dai cu parerea pe forumul asta. Cum ai vazut ca restul sunt o idee mai in urma cu lingvistica, hop si tu cu vorbaraia....
Inca sindicalist ...

#4871 Retragere din sindicat ...

2013-07-14 12:25

Baieti, i-a retrageti-va voi din sindicate si sa vedeti apoi ce fibrilatii au liderii nostri! :))))

Musafir

#4872 Re: Retragere din sindicat ...

2013-07-14 12:34

#4871: Inca sindicalist ... - Retragere din sindicat ...

Buna idee. chiar extraordinara. hai sa vedem care face primul. infarct. de bucurie.

Rumors

#4873 Re: Rumors esti prost ... ti-o spun cu .. simpatie

2013-07-14 13:17

#4870: - Rumors esti prost ... ti-o spun cu .. simpatie

fiecare, in functie de cum ne duce capul (cu aceeasi simpatie ti-o spun) - iar in ceea ce te priveste, ca sa-ti dau un raspuns la ceea ce m-ai intrebat ar trebui sa fac un efort prea mare ca sa ma cobor la nivelul tau - deci, mai citeste o data ce am scris eu si dupa aia incepi sa postezi pe aici.... - iar in ceea ce priveste injuraturile in discutie, las' ca stie el despre ce e vorba....

 

...poate nu ai sesizat cum se pune problema si crede-ma ca nu trebuie sa-ti dau eu nici o explicatie; voi trebuie sa sesizati si sa procedati ca atare; Cernev nu e idolul meu si nu e cazul sa vorbim de chestii din astea, insa, daca iti spun ca parte din actiunile lui sunt la baza neinchiderii platformei... o sa incepem cu diverse pe aici.... asa ca, las-o asa, astept sa vad daca ma lamureste careva cu ceea ce am intrebat...dar, na....

 

si da, retrageti-va din sindicate, oricum, multi habar nu aveti ce cautati pe acolo, ca sa nu mai spun ca foarte multi sunt in SLO inscrisi cu japca (sau pentru vacante subventionate de societate, sic) - si ce interesant era cand indrazneai sa ceri sa te retragi... hehe, ce vremuri dom'le....

CURIOSUL.

#4874 vezi ALAIN cum singur te dai de gol.

2013-07-14 13:37

Obiectivul vostru principal este. Usurarea muncii groparilor oltchim. daca nu ati reusit spargerea SLO.si modificarea contractului de munca intr-o forma convenabila stapanilor tai. care s-a facut asa cum s-a facut. altfel acum am fi fost someri mai mult de 50% dintre noi.
-Incercati macar desfiintarea. poate va iese.

Rumors

#4875

2013-07-14 14:25

nu stiu cu ce zici cu datul de gol, dar, in sfarsit, e un punct de vedere...

nu pricep insa care e faza cu CCM - sper ca esti constient ca existau toate parghiile legale sa se umble la el; mai concret, daca doreau sa nu tina seama de CCM si sa nu dea acele compensatorii sa fii sigur ca o faceau - vezi modelul Hidro; nu are nici o legatura reprezentativitatea SLO cu acest aspect.... asta e o gaselnita (asa cum a fost si cererea de despagubiri pentru neincasarea cotizatiei pe cele 3 luni);

nop, eu iti spun si mai pe scurt, ca daca se dorea inchiderea, pana acum se facea fara discutii; aveau toate motivele si toate pargiile legale;

astept insa sa ma uimesti cu actiunile voastre, care au fost obstructionate de Victoria.... se poate?