Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Musafir

#4876 sfat

2013-07-14 14:27

Retragetiva din sindicat si veti pleca in septembrie cu buza umflata ,si vor rade de voi cei care au plecat iar ceilalti o vor ramane o sa va condamne toti salariatii iar daca aveti sange in instalatie veniti maine in fata la 14,30 cand se va decide plecarea in somaj tehnic.
CURIOSUL.

#4877 Re:

2013-07-14 14:51

#4875: Rumors -

bravo. mai limba de lemn fa-te ca lucrezi. eu oricum te ignor de acum incolo.

disponibilizat

#4878 Rumors #4867 Second Hand News

2013-07-14 16:01

Ce spui, Rumors = Alain Prost = Eugen Patru? Tu chiar bati campii si, asa cum spunea cineva pe aceasta petitie - citandu-l pe I.I., te cam joci cu "meandrele concretului si sinergia faptelor!

Cine esti tu si pe cine reprezinti de afirmi "Ionele, tu si trupa ta, pe care o sa o aducem in curand in discutie, nu de alta, dar anonimitatea naste monstrii"? Esti de la SRI, DNA, centrul de calcul sau autorul petitiei ca sa stii cine a postat pe aceasta petitie ca anonim (de fapt ca si tine)?

Esti cumva vechi salariat Oltchim de afirmi "... si zau, as vrea ca Platfroma oltchim sa mai mearga si pentru noi, astia marunti, sa avem locuri de munca si un oarecare viitor aici..." sau esti un emanat al "revolutiei" din septembrie? Care voi? Nu cumva aceiasi emanati ai "revolutiei" din septembrie?

Noi, astia care suntem in Oltchim de peste 20 de ani, nu mai avem nevoie de locuri de munca si de aia am fost disponibilizati; de aia suntem trimisi in somaj tehnic si tot de aia vor urma noi disponibilizari ca sa aveti voi - "noii veniti" (parvenitii) - "locuri de munca si un oarecare viitor aici".

Termina cu amenintarile si ascunde-te, pentru ca ora judecatii se apropie iar, voi tradatorilor, vanzatorilor, ve-ti plati cu varf si indesat! Nu va bazati ca PNL-ul va fi pururea la putere si la supt in Oltchim! Deja PNL-ul si-a aratat limitele, atat la primaria Ramnicului Valcii cat si la nivel guvernamental (vezi cazul R. Fenechiu si ce va mai urma).

Ce ati facut voi in septembrie 2012 au fost fapte de mare "avant patriotic" si ati dat dovada de un "mare civism"!

Protestele noastre din noiembrie si din aceasta primavara au fost, dupa cei de teapa ta, lipsite de temei, fara a avea aceiasi valoare (platita de PCC si de Coclet) ca protestele voastre din septembrie si octombrie!

Daca totul este roz de ce nu suntem cu salariile la zi si avem o groaza de restante marunte plus 5 chenzine salariale neplatite sau partial platite (avans ianuarie, diferenta lichidare aprilie, diferenta lichidare mai, avans iunie, lichidare iunie)? De ce suntem trimisi in somaj tehnic dupa ce au fost disponibilizati 1.200 salariati (cca. 900 de la Rm. Valcea plus cca. 300 de la Pitesti)?

revolutia

#4879 Re: De neinteles ...

2013-07-14 17:12

#4845: - De neinteles ...

pai si noi ce asteptam ? putem sa il bagam singuri in faliment ... de ce sa mai asteptam ca sa isi ia unii banii

Rumors

#4880 Re: Rumors #4867 Second Hand News

2013-07-14 17:50

#4878: disponibilizat - Rumors #4867 Second Hand News

domnu' Ionel Patrut intrebarea care se pune este cine esti dumneata sa injuri niste oameni pe care nu-i cunosti; daca ai avea cei sapte ani de-acasa probabil ai fii un pic mai decent si sigur nu am fi ajuns la discutii din astea - dar nu-i ai, asa ca e greu sa-ti imaginezi - se pare ca oricum am da-o cu discutiile astea ajungem tot la a ne injura si a ne contrazice, in ideea ca detinem cine stie ce adevaruri;

ei bine, eu, oricare as fi eu, vreau sa aflu adevarul asta, dar de fiecare data cand va intreb de el ajungem la chestii de genul: "a mea e mai mare si mai tare" sau "ba tu, ba alaltul"

asa ca pierdem timpul, eu intreb, voi nu ne lamuriti cu nimic - si in ceea ce priveste trupa cu pricina, mi se pare jenant sa fii prin posturi de conducere (si atunci si acum) si sa compui diverse pe aici, nu-i asa mai Mihaita tata....

Alain

#4881 Re: Rumors #4867 Second Hand News

2013-07-14 17:56

#4878: disponibilizat - Rumors #4867 Second Hand News

ma confunzi, vorbesti discutii, chiar esti pe langa subiect - sunteti principalii vinovati pentru situatia asta - nu trebuie sa ma ameninti pe mine cu ziua judecatii pentru ca nu ati iesit voi la inaintare inca de acum 5-6 ani - asa ca las-o balta ca nu tine; ca sa nu te mai intreb, unde dreaq ai fost tu atunci X ani, cand se inventau Centrele de profit (capusele adica) peste gard, platite din banii vostri - nu ti s-a parut nimic aiurea? Ha... ce-ai zis, lasa sa fure, da' sa-mi mearga si mie bine.... deci, unde erai tu atunci? Te dai rotund? Esti revolutionar pe aici si ma ameninti si injuri cum ai facut pe toata petitia? Jmecherule ce esti....

am tradat eu, ce vorbesti bai baiatule... am tradat cauzele voastre de jmecheri care nu faceati decat sa sifonati banii din societate? ca sa vezi ce chestie... cine iti sopteste tie treburile astea?

Mai sunt si altii pe-aici

#4882 Alain/Rumors

2013-07-14 18:10

E evident ca e vb de aceeasi persoana, care s-ar zice ca este Eugen Patru (cine o mai fi si asta, nu stiu).
Pe de alta parte Rumors, tin sa iti spun cu tristete, sic, ca esti destul de prost, precum spunea un coleg mai devreme. Eu am scris acel topic (4865) si nu, nu sunt Ionel Patrut, cu (,) care te duelezi tu p-aci. Daca ai impresia ca din miile de angajati Oltchim, doar tu si Patrut postati pe aici, te inseli cam tare; de-asta iti spun ca te supra-apreciezi, ar fi bine sa te re-evaluezi, sa vezi exact pe unde te afli.
Gigel

#4883 Stai jos

2013-07-14 18:19

sau poate inseamna ca esti la fel de eminent ca si el (a se citi ca pe amandoi va duce mintea la fel cand e vorba de injurat si nu numai), sau, ca sa fiu in asentimentul tau, as putea sa spun cate ceva despre originile tale, sau alte chestii...dar, observi, nici macar nu-ti raspund cu aceeasi moneda - nu ma prea interesezi... pa,

daca ai ceva constructiv poti sa evoluezi in continuare

si inca ceva, citeste cu atentie ce ti s-a raspuns acolo, cred ca te supraevoluezi si tu....rau de tot....

disponibilizat

#4884 Rumors #4880 Re: Rumors #4867 Second Hand News

2013-07-14 19:15

Ma confunzi si nu stiu unde vezi tu injuraturi pe aceasta petitie. Reciteste comentariile si vino la modul concret cu nr. comentariului sau comentariilor in care gasesti injuraturi!

Si, ca sa te ajut, iti dau doua definitii ale verbului a injura:
- din DEX '98 - ÎNJURÁ, înjúr, vb. I. Tranz., intranz. și refl., recipr. A spune cuvinte injurioase sau de ocară la adresa cuiva; a (se) sudui. – Lat. injuriare;
- din ARGOU 2007 (dictionar neoficial) - A ÎNJURA a împărți urări de mamă, a înjura ca un birjar / ca la ușa cortului / de mama focului / de toți sfinții, a lua cu huideo, a se p....i, a trece Dunărea pe cineva, a trimite (pe cineva) la origini, a trimite pe cineva la urmă.

NU sunt Alain ...deh

#4885 Re: Stai jos

2013-07-14 19:33

#4883: Gigel - Stai jos

Iar tu gigele esti la fel de prostanac precum alain/rumors. Nah, ca te doare, nu?

Si nici macar nu ma interesezi, iti dai seama ce superb e? :)))) Apropo ... nick-name-ul gigel ti-a venit acum in minte ... mai alain/rumors? :))) Esti atat de funny .... cand nu esti prost!

SALVATI OLTCHIM

#4886 Si, pentru ca maine incepe o noua zi - o zi lipsita de sperante, sa ne reamintim... !

2013-07-14 19:48

Nu suntem cu salariile la zi - nici noi cei care am ramas in Oltchim - Arpechim si nici cei disponibilizati!
Suntem "furati" de catre administratorii si conducerea Oltchim care prin faptul ca se intind cu diverse drepturi salariale (multe si marunte) din luna decembrie 2012 pana in luna iulie 2013 pot fi catalogati ca "hoti de buzunare", "gainari" si "borfasi de cea mai joasa speta". Nu pot sa inteleg de ce nu platesc restantele si nu inchid aceste pozitii lasate deschise fara nicio logica.
Nu pot sa ne ceara noua sa fim cu ei solidari atata timp cat zi de zi ei isi arata limitele si isi etaleaza neputinta.
Trebuie sa plece cu totii (administratori, ministru, conducere si yesmenii din Oltchim) iar guvernul sa numesca altii in locul lor care au capacitatea sa redreseze Oltchim si sa plateasca salariile la timp.

Si, drepturile noastre salariale nu trebuie uitate, nu trebuie lasate “in plata Domnului”!
Intarzieri la plata a drepturilor noastre salariale sunt urmatoarele:
1. valoare transport luna DECEMBRIE 2012 (max. 80 lei / salariat - functie de timpul efectiv lucrat in luna DEC. 2012);
2. avans luna IANUARIE 2013 (40% din salariul tarifar aferent lunii IANUARIE 2013);
3. prima de 8 martie pentru salariatele OLTCHIM (50 lei / salariata);
4. valoare transport luna APRILIE 2013 (max. 80 lei / salariat - functie de timpul efectiv lucrat in luna APRILIE 2013);
5. cca. 10,5% drepturi salariale aferente lunii APRILIE 2013 neplatite in 13-14.05.2013 de catre AJOFM;
6. o suma de bani de platit de catre Oltchim - ca diferenta intre drepturile salariale cuvenite conform state plata si sumele platite sau in curs de plata de catre AJOFM, aferenta drepturilor salariale ale lunii APRILIE 2013;
7. valoare transport luna MAI 2013 (max. 80 lei / salariat - functie de timpul efectiv lucrat in luna MAI 2013);
8. lichidarea lunii MAI 2013 (cu transport inclus): 20% - pt. muncitori si 50% - pt. TESA;
9. tichetele de masa aferente lunii MAI 2013;
10. avansul lunii IUNIE 2013 - pentru salariatii ramasi in Oltchim;
11. lichidarea lunii IUNIE 2013 (cu transport inclus) - pentru salariatii ramasi in Oltchim;
12. tichetele de masa aferente lunii IUNIE 2013 - pentru salariatii ramasi in Oltchim.

In plus, pentru disponibilizati, urmatoarele drepturi salariale, care trebuiau platite in momentul disponibilizarii alaturi de drepturile salariale comune salariatiilor ramasi si ai celor disponibilizati (cele mentionate mai sus la punctele de la 1 la 9):
1. lichidarea aferenta perioadei 01 – 13.06.2013;
2. tichetele de masa aferente perioadei 01 – 13.06.2013;
3. o suma de bani aferenta concediilor de odihna neefectuate in anul 2013 sau rest. anterioare anului 2013;
4. salariile compensatorii datorate de OLTCHIM.

Sa nu uitam si despre deturnarile de fonduri facute de catre conducere Oltchim - retinerea CAR-ului pe statele de plata si nevirarea acestor sume la CAR, retinerea ratelor bancare pe statele de plata si nevirarea acestora la banci, retinerea "garantiilor" pe statele de plata si nevirarea acestor sume in depozitele bancare de garantii, etc.

Iar criza se adanceste si datoriile cresc. Cat sa mai asteptam? Au facut disponibilizari si se lauda ca sunt bancabili dar acum ne trimit in somaj tehnic. Se aude ca in luna iulie o sa mai luam doar restantele din mai iar in august nu o sa mai luam nimic, pentru ca nu mai sunt bani. Cat putem sa mai rabdam?

Musafir

#4887 ....

2013-07-14 19:55

Atata timp cat exista restante salariale atat de mari, cat nu exista premise clare de redresare a activitatii, e clar ca individul alain/rumors samd ori are vreo functie de conducere ori e total indobitocit de altii, incat sa creada ca la Oltchim este bine si frumos.
CURIOSUL.

#4888 Re: ....

2013-07-14 19:58

#4887: - ....

-Nu cred ca are vreo functie. e doar un latrau naimit sa invrajbeasca.

Ignorati-l ca asta-l doare cel mai tare.Sa nu mai aiva cu cine polemiza,  probabil e platit pt fiecare comentariu.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-07-15 04:57

2013-07-15 05:06

2013-07-15 05:42

Musafir

#4892 Re: Rumors #4880 Re: Rumors #4867 Second Hand News

2013-07-15 06:28

#4884: disponibilizat - Rumors #4880 Re: Rumors #4867 Second Hand News 

Ma confunzi si nu stiu unde vezi tu injuraturi pe aceasta petitie. Reciteste comentariile si vino la modul concret cu nr. comentariului sau comentariilor in care gasesti injuraturi!

Glumesti?

Anti

#4893 Re: PT TINE 4890

2013-07-15 06:44

#4891: FRANCISC - PT TINE 4890

Nu te prinzi deloc agramatule, te asteapta pe tine cu mare drag sa intregesti familia de dobitoci!

Musafir

#4894 Lipsa de bun simt

2013-07-15 06:55

Multi dintre voi sunteti niste imbecili care nu stiti decat sa injurati, in momentul in care nu mai aveti argumente logice si de bun simt! Niste nesimtiti, precum cel care posteaza la 4889, 4891 samd. Oare atat va duce capul? Ati descoperit o noua jucarie - calculatorul si va ejectati refularile aici.
Asta dovedeste inca o data ce cantitate mare de prostie aveti in capatana.

Exista un moderator, daca mai exista, care ar trebui sa curete acest forum de postarile pe langa subiectul de baza (injurii, atacuri la persoana etc).

2013-07-15 07:46

Musafir

#4896 Re: PT TINE 4893

2013-07-15 07:46

LUTE

#4897 PT TINE LINGAULE 4894

2013-07-15 08:54

MODERATORU CARE STERGEA DE PE ACEASTA PETITIE CE NU AI CONVENEA LUI FACEA PARTE S-AU MAI BINE SPUS ERA PARTAS CU ECHIPA CARE A DUS OLTCHIMU LA FALIMENT.
DACA IL CAUTI ITI SPUN EU,IE LA JILAVA SI TARE SUPARAT CA EL E PRIVAT DE LIBERTATE SI TU ESTI LIBER.
Gramatica, bat-o vina!

#4898 Lute - Handibelule

2013-07-15 09:11

Lute, esti inca unul ce a descoperit calculatorul; pana acum 3-4 luni iti curgea bala din gura; acum tastezi cu nesat numai balarii si iti joaca ochii in cap de bucurie cand mai scuipi cate o jegosenie!
Lasa-te de sportul asta! Presupune in primul rand un minim de cunostinte lingvistice, gramaticale etc etc...
Si sa iti prezint cateva mostre de-ale tale de prostie crasa:
MODERATORU corect Moderatorul
AI CONVENEA corect Ii convenea
A DUS OLTCHIMU corect A dus OLTCHIMUL
IE LA JILAVA corect E la Jilava
Pe scurt, ocupa-te de altceva. Esti prea prost pt secolul asta!

Musafir

#4899 Re: PT TINE 4893

2013-07-15 09:13

#4895: - PT TINE 4893

Se vede in ochii tai ca minti, parasuta mica ce esti! :))

b1tv

2013-07-15 09:49

Ba proasta satului de SPIRU vezi cazu PETROM cu externalizarile ,acolo nu sant capuse nu mai prostiti oameni si dati cifrele de afaceri de la aceste capuse si pe urma stam de vorba.