Lipsa Timbrelor pentru psihologi=Prostitutie Intelectuala!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Lipsa Timbrelor pentru psihologi=Prostitutie Intelectuala!


Musafir

#451 Re: Re: Re: remember

2012-04-06 16:41

#446: no comment - Re: Re: remember 

 Piramida nevoilor a lui Maslow,de la asta ai chiulit mata.Sunt 5 nivele ale nevoilor:1  Nevoi elementare biologice (fiziologice)2.Nevoi de securitate, protecţie 3.Nevoi sociale 4.Nevoi de individualizare   5.Nevoi de auto-realizare     

 Există o relaţie de dependenţă între aceste 5 trepte. Atâta vreme cât nu ţi-ai satisfăcut nevoile inferioare ierarhic de pe treptele unu şi doi, nu vei putea accede la sistemul motivaţional dat de treptele superioare trei, patru şi cinci.

Acu pricepi de ce respectul de sine trece prin stomac?


Musafir

#452 Cine poate sa creada imbecilitatea cu "securizarea actului psihologic"?

2012-04-06 16:50

Gresit. Nici unul dintre cei din lista de mai sus nu este salariatul colegiului. Anitei, Hiera, retardelul ala "juridic" astea sunt capusele cele lacome. Restul mai ciugulesc cate ceva din cand in cand poate. Dar astia iau salarii grase in fiecare luna din banii nostri.

Problema lui Anitei e ca e mult prea lacom. Daca i-ar ajunge deplasarile in strainatate pe banii nostri, leafa mare, servitorul Laurentiu platit tot din banii nostri (ca doar nu l-o plati din banii lui) inca ar mai fi ok. Dar nu, el vrea mai mult, vrea sa cotizam suplimentar la fiecare gest pe care il facem.

Cine poate sa creada imbecilitatea cu "securizarea actului psihologic"? Daca voia sa il securizeze era suficient un timbru sec sau un formular special. Dar din acelea "baronul" nu capata nimic...

In doare pe Anitei la 'laurentiu' de cate avize elibereaza policlinicile. Banu', asta il intereseaza, spaga, partea leului, Anitei vrea o taxa suplimentara din tot ceea ce muncesc psihologii. Vesnic flamand si nesatul.

no comment

#453 Re: Re: Re: Re: remember

2012-04-06 17:03

#451: - Re: Re: Re: remember

:))))))))))))))))))))))))))

Doamne, ce poate sa doara foamea...

 

bibliotecarul colegiului:)

#454 invitatie la lectura

2012-04-06 17:04

Comitetul Director al Colegiului Psihologilor din Romania
Componenta
art. 31 legea 213/ 2004
Art. 31. - Comitetul director este constituit din preşedintele Colegiului, care deţine şi calitatea de preşedinte al Comitetului director, preşedinţii comisiilor prevăzute la art. 35 şi membrii acestora.
Atributii
art. 33 legea 213/ 2004
Art. 33. - Comitetul director are următoarele atribuţii:
a) eliberează atestatul de psiholog cu drept de liberă practică;
b) eliberează avizul pentru metodele şi tehnicile de evaluare şi asistenţă psihologică, precum şi modul de utilizare a acestora;
c) propune instituţiilor abilitate cursuri şi alte forme de educaţie permanentă în domeniul psihologiei, în conformitate cu prevederile legale;
d) elaborează Regulamentul de organizare şi funcţionare internă;
e) elaborează Codul deontologic al profesiei de psiholog cu drept de liberă practică;
f) elaborează, împreună cu Ministerul Educaţiei şi Cercetării, normele metodologice de aplicare a prezentei legi;
g) elaborează Codul de procedură disciplinară şi urmăreşte aplicarea acestuia;
h) elaborează Normele de avizare a metodelor şi tehnicilor de evaluare şi asistenţă psihologică;
i) întocmeşte, reactualizează şi face public Registrul unic al psihologilor cu drept de liberă practică din România;
j) mediază litigiile dintre psihologi cu drept de liberă practică, dintre aceştia şi beneficiarii serviciilor psihologice, precum şi dintre psihologi şi angajatorii acestora, în probleme legate de exercitarea profesiei de psiholog cu drept de liberă practică;
k) sesizează organele în drept în cazurile de exercitare ilicită a profesiei de psiholog cu drept de liberă practică;
l) propune nivelul taxelor pentru serviciile prestate, precum şi al cotizaţiei anuale.
no comment

#455 Re: Cine poate sa creada imbecilitatea cu "securizarea actului psihologic"?

2012-04-06 17:06

#452: - Cine poate sa creada imbecilitatea cu "securizarea actului psihologic"?

Dragul meu, te imbeti cu apa dulce! Acestia "are" salarii, diurne si cheltuieli de deplasare si cazare


Musafir

#456 "bibliotecare" eu te inteleg ca iti aperi stapanul

2012-04-06 17:09

"bibliotecare" eu te inteleg ca iti aperi stapanul, doar de acolo traiesti. Dar tu stii in sufletul tau mic si negru ca esti un inutil, nu-i asa ca stii?

Nu-i asa ca stii ca esti hranit din banii psihologilor pe care ii balacaresti aici?

no comment

#457 Completare

2012-04-06 17:10

Membrii Comisiei au dreptul la indemnizaţii de şedinţă şi la decontarea cheltuielilor de deplasare legate de îndeplinirea atribuţiilor funcţionale stabilite prin Regulamentul de organizare şi funcţionare internă al Comitetului Director, aprobat de către Convenţia Naţională a Colegiului Psihologilor din România.
acelasi bibliotecar :)))

#458 Re: "bibliotecare" eu te inteleg ca iti aperi stapanul

2012-04-06 17:12

#456: - "bibliotecare" eu te inteleg ca iti aperi stapanul

Este un titlul autoatribuit; deci  nu traiesc din banii nimanui


Musafir

#459 Re: Re: Cine poate sa creada imbecilitatea cu "securizarea actului psihologic"?

2012-04-06 17:12

#455: no comment - Re: Cine poate sa creada imbecilitatea cu "securizarea actului psihologic"?

"n-are", dragul meu, "n-are", acestia "n-are" salarii. Poate ca ar fi totusi o idee buna ca cineva sa publice pe internet lista cu angajatii colegiului si salariile. Asa, ca sa stim si noi, cotizantii...

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2012-04-06 17:24


no comment

#461 Re: Re: Re: Cine poate sa creada imbecilitatea cu "securizarea actului psihologic"?

2012-04-06 17:27

#459: - Re: Re: Cine poate sa creada imbecilitatea cu "securizarea actului psihologic"?

Membrii Comisiei au dreptul la indemnizaţii de şedinţă şi la decontarea cheltuielilor de deplasare legate de îndeplinirea atribuţiilor funcţionale stabilite prin Regulamentul de organizare şi funcţionare internă al Comitetului Director, aprobat de către Convenţia Naţională a Colegiului Psihologilor din România.

Indemnizatia de sedinta este o forma de salariu? Sau iti este greu sa o recunosti pe fluturasul pe care il primesti? O fi mica si prapadita aceasta indemnizatie, neindestulatoare :((((((((((((((((((((((((((((((((((

xx

#462 Re: Cine poate sa creada imbecilitatea cu "securizarea actului psihologic"?

2012-04-06 19:14

#452: - Cine poate sa creada imbecilitatea cu "securizarea actului psihologic"?

Cel mai bine ar fi sa se afiseze pe site, listele cu salariile si indemnizatiile de comisii? Asa, de la inceput, sau macar pe 2011!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2012-04-06 22:23


Manole C. student an 3 T.M.

#464 recurs la prostie ,recte Romeo, briceag, duvac , miclea, b. cezar etc...

2012-04-07 01:42

Domnule Romeo Mocanu, observ cu tristete ca ati facut o obsesie pentru Directorul juridic al CPR, domnul Laurentiu.

Eu m-am gandit sa va ajut, si am intocmit o lista de trei supozitii referitoare la natura obsesie dumneavoastra pentru Laurentiu.

1.Laurentiu este o reprezentare a unui profesor din copilaria dvs. care atunci cand copiati, faceati pipi pe dvs. sau ramaneati corigent va punea sa stati in coltul clasei pentru a va face de ras.

2. Faceti o indentificare cu un comportament dezagreabil care se gaseste si la dvs si la dansul(putin probabil,)

3.Sunteti poponar, si sunteti indragostit pana peste cap(lulea) de Laurentiu, sunteti gelos pe faptul ca si-a parasit sotia pentru alta femeie si nu pentru dumneavoastra.(cel mai probabil)



Nu fiti dezamagit domnule Romeo Mocanu, stiu ca treceti printr-un monent greu, datorita fizicului dvs. Asociatia Pederasilor

(Pederasty) din Romania va refuzat cererea de membru, iar Miclea si cu mustacioasu de la cluj nu au limbuta dvs.(experienta isi spune cuvantul).

Nu va lasati prada depresiei domnule Romeo, faceti parte dintr-un grup de elita, alturi de Odett Dumitriu care si-a inceput cariera de psiholog(e drept in supervizare la Holdevici) print-o relatie amoroasa cu un sportiv care ii era pacient. Este drept trebuie si recunoscut faptul ca nemaiputand scapa de acesta a trebuit sa se mute cu domiciliu.(gurile rele sustin ca nu avea suficienti pacienti oe zi in acea zona)

De altfel in universitatea Titu Maiorescu, Odett Dimitriu mai este cunoscuta si ca ''domnisoara scorburica''. Din aceasta pleiada de eminete face parte si ilustra doamna Irina Holdevici o tunatoare ordinara: http://bataiosu.wordpress.com/2011/02/23/psihologul-irina-holdevici-o-turnatoare-ordinara/ .

Aceasta triada:poponar,tarfa,turnatoare (P.T.T.) pe numele lor: Mocanu Romeo, Odett Dimitriu, Irina Holdevici, va face sa va ganditi ca sunteti pe cai mari dle. Romeo, si cum calul este simbol falic, acest lucru va produce si mai multa placere.

Ne pare rau dle Romeo pentru faptul ca desi ati incercat din rasputeri sa fiti :Prostul Prostilor ,Scarba Scarbelor, pana si aici la colegiu nu ati scapt de titulatura de ''Gaozel Imparat''

Referitor la obsesia dvs pentru Laurentiu, va spun sincer ca singura sansa pe care o aveti cu dansul in dragoste ar fi aceea de a va face un transplant de creer, deoarece am auzit ca Laurentiu nu iese decat cu persoane destepte.

Cu parere de rau:M.C.

Ps. Mirela Zivari iti transmite salutari, primestele acum cat se mai afla in libertate

Musafir

#465 Laurentiu draga esti cu capul rau de tot

2012-04-07 10:17

Laurentiu draga esti cu capul rau de tot. Nu stii si tu nici un psiholog care sa te ajute? Pentru probleme ca acestea ale ale exista solutii, medicamente, psihoterapie etc.

Hai concentreaza-te un pic. Aa, si Laurentiu draga, mai lasa-le dracului de amfetamine, ca vezi ca iti fac rau. Iti dau delir, fantezii homosexuale cu psihologii aratosi si tot asa.

Hai cauta si tu ajutor, ca ai nevoie
no comment

#466 paiul si barna

2012-04-07 12:01

Ce pot sa mai zic...
Decat sa ne comportam ca niste copii, suspectandu-l pe "tata lor" (aici ma refer la Anitei sau Laurentiu, pt unii), alergand dupa stampila colegiului...mai bine lasati instanta sa se manifeste si sa decreteze. Este clar ca noi, ca si psihologi, nu ne putem erija in judecatori/instante superioare (poate doar cei care ne-am facut dezvoltarea personala inainte de 2005 cand nu era obligatorie sau...doar pe hartie sau sub anonimatului pierderii in grupul de dezvoltare, prin spatele vreunor colegi de grup)!
Noi aici am incalcat multe din regulile de baza ale unei bune comunicari, cat si a respectului fata de celalalt...am aratat cat de "falsi" psihoterapeuti sau consilieri putem fi in practica vietii personale.
psiholog

#467 Re: paiul si barna

2012-04-07 12:23

#466: no comment - paiul si barna

aceasta "petitie" a fost creata cu buna stiinta pentru a improsca cu noroi prin pentru atacuri la persoana la adresa celor care nu sunt de acord cu dispozitia cu timbrele.

Faptul ca dl. Laurentiu Stefan nu e incantat ca i se raspunde fix cu aceeasi moneda este problema lui. Daca aveti rabdare sa vedeti comentariile de la inceput o sa vedeti cam care e istoricul atacurilor la persoana.

Nu poti sa improsti cu noroi in jur si sa te astepti ca ceilalti sa se poarte politicos cu tine. Pe mine nu ma deranjeaza nici mediocritatea dlui Laurentiu Stefan (cine a avut ocazia sa il cunoasca stie despre ce vorbesc), nici faptul ca este semi-agramat, nici povestile lui cu nevestele altora, nici problemele pe care le are cu legea din cauza traficului de droguri ci faptul ca ne face de ras profesia si prin comportament si prin mizerabila lui campanie pe internet de denigrare a psihologilor.

Daca ar fi dupa mine eu as initia o petitie pentru concedierea domnului Laurentiu Stefan, indiferent cine va veni la conducerea Colegiului pentru aceasta mizerabila campanie de denigrare a multor psihologi. Iar poate cei calomniati chiar sa se sesizeze si sa faca plangeri. Iar domnul presedinte Anitei daca are un pic de demnitate si de instinct de supravietuire ar trebui sa se desolidarizeze de acest personaj insalubru, Laurentiu Stefan, care s-a ratacit prin breasla psihologilor.

Se poate dovedi destul de usor dupa IP-uri ca dl. Laurentiu Stefan este autorul posturilor denigratoare la adresa multor psihologi, vointa sa fie.

Despre asta e vorba.

 

 

 

 

no comment

#468 Re: Re: paiul si barna

2012-04-08 19:36

#467: psiholog - Re: paiul si barna

Daca citim sau recitim istoricul comentariilor, cu totii suntem vinovati de acest lucru!

psiholog

#469 Re: Re: Re: paiul si barna

2012-04-08 20:34

#468: no comment - Re: Re: paiul si barna

Nu. Este vinovat cine a inceput campania aceasta de murdarire a psihologilor. Si e destul de transparent cui ii foloseste.

no comment

#470 Re: Re: Re: Re: paiul si barna

2012-04-08 23:52

#469: psiholog - Re: Re: Re: paiul si barna

S-a inceput undeva pe facebook cu multe zile inainte si s-a continuat! Mai are importanta cine a inceput? Important este sa ne oprim!

psiholog

#471 Confidentialitatea actului psihologic este in pericol

2012-04-09 09:37

Corect, si eu cred la fel, important este sa se termine cu atacurile mizerabile la persoana initiate de dl. Laurentiu Stefan pe net si sa continuam cu popularizarea civilizata in randul psihologilor si a publicului larg a neajunsurilor si pericolelor dispozitiei 1/2012 cu timbrele si registrele. Pana cand va fi istorie. O istorie trista.

Confidentialitatea actului psihologic este in pericol prin aceasta hotarare aberanta si opinia publica trebuie sa stie ca a merge la psiholog a devenit un lucru riscant din punctul de vedere al confidentialitatii.

Psihologul este in acest moment prins intre loialitatea pe care i-o datoreaza clientului sau de a-i apara confidentialitatea si hotararile aberante date de actualul presedinte CPR.

Poate ca a venit timpul sa initiem un sindicat al psihologilor care ne apere de abuzurile rasarite din grandomanie, incompetenta, foame de bani si de putere.

Jeni

#472 COPSI a luat

2012-04-09 10:30

Ma aflu in situatia de a constata ca :
Colegiul este un fel de Caritas, a luat multi bani si nu a dat nimic. Ba, mai mult, situatia mea financiara ca psiholog s-a deteriorat si mai grav, in momentul de fata incasarile de la cabinet nu acopera cheltuielile cabinetului daramite cele facute anterior. Deci dupa mine cei de la copsi m-au furat si asta vor sa faca in continuare.

no comment

#473 Re: COPSI a luat

2012-04-09 10:35

#472: Jeni - COPSI a luat

Premisa gresita, stimabila colega....

Banuiesc ca practic COPSI nu este singura asociatie la care platesti cotizatie...ce ai primit in schimb de la celelalte?

Aveti grija cu asteptarile...

no comment

#474 Re: Confidentialitatea actului psihologic este in pericol

2012-04-09 10:39

#471: psiholog - Confidentialitatea actului psihologic este in pericol

Confidentialitatea este departe de a fi pusa in pericol. Lamureste-ma prin ce...registrele raman in custodia ta, in cabinet...deci ce violare? In plus, multi dintre psihoterapeuti tipa neamintindu-si contractul terapeutic care nu este verbal cu in scris cu un client si care exista fizic in cabinete sau ar trebui sa existe...

Remember si chitanta...sper ca lucrati si legal dpdv fiscal - altfel daca fiscul ne cerceteaza comentariile de aici, de la cealalta petitie sau pe facebook, incepe controale serioase...nu toti sunteti SRL-uri sa aveti "case de marcat"


Musafir

#475 Re: Re: Confidentialitatea actului psihologic este in pericol

2012-04-09 12:07

#474: no comment - Re: Confidentialitatea actului psihologic este in pericol 

 Confidentialitatea actului psihologic, timpul nostru, sentimentul de inutilitate,ineficienta,faptul ca meseria asta e mai mult despre cum si ce sa scriu in registre si mai putin despre oameni.

Serios acuma, nu mai am incredere in nimeni, nu sunt de partea nimanui. Dar nu s-ar putea sa vorbim incer, devotat cu clientul, dorind din toata inima sa-l ajutam si netraind perpetuuu cu frica ca n-am completat nu stiu ce registru, nu stiu ce arhiva.

De ce un psihiatru poate sa-si faca treaba in 5 min.iar psihologul, pentru o treaba similara se incarca cu maculatura inutila.

Psihologul testeaza omul in minim doua ore, consemneaza evaluarea in registrul de evidenta a actelor profesionale, elaboreaza raportul, completeaza contractul de prestari servicii psihologice, il ia in evidenta in registrul de evidenta al contractelor (...) aplica eticheta "de tip timbru",consemneaza in registru seria si numarul acestuia...

De ce nu putem fi ca medicii? Care este hiba sistemului de suntem functionari mai mult ca terapeuti??????

Ne trebuie niste manecute cum aveau gramaticii, ne tocim, coatele pe masa de scris in loc sa ne folosim cunostintele ca sa ajutam oamenii. Pentru asta am facut atata scoala?