Lipsa Timbrelor pentru psihologi=Prostitutie Intelectuala!

Quoted post

psiholog

#467 Re: paiul si barna

2012-04-07 12:23

#466: no comment - paiul si barna

aceasta "petitie" a fost creata cu buna stiinta pentru a improsca cu noroi prin pentru atacuri la persoana la adresa celor care nu sunt de acord cu dispozitia cu timbrele.

Faptul ca dl. Laurentiu Stefan nu e incantat ca i se raspunde fix cu aceeasi moneda este problema lui. Daca aveti rabdare sa vedeti comentariile de la inceput o sa vedeti cam care e istoricul atacurilor la persoana.

Nu poti sa improsti cu noroi in jur si sa te astepti ca ceilalti sa se poarte politicos cu tine. Pe mine nu ma deranjeaza nici mediocritatea dlui Laurentiu Stefan (cine a avut ocazia sa il cunoasca stie despre ce vorbesc), nici faptul ca este semi-agramat, nici povestile lui cu nevestele altora, nici problemele pe care le are cu legea din cauza traficului de droguri ci faptul ca ne face de ras profesia si prin comportament si prin mizerabila lui campanie pe internet de denigrare a psihologilor.

Daca ar fi dupa mine eu as initia o petitie pentru concedierea domnului Laurentiu Stefan, indiferent cine va veni la conducerea Colegiului pentru aceasta mizerabila campanie de denigrare a multor psihologi. Iar poate cei calomniati chiar sa se sesizeze si sa faca plangeri. Iar domnul presedinte Anitei daca are un pic de demnitate si de instinct de supravietuire ar trebui sa se desolidarizeze de acest personaj insalubru, Laurentiu Stefan, care s-a ratacit prin breasla psihologilor.

Se poate dovedi destul de usor dupa IP-uri ca dl. Laurentiu Stefan este autorul posturilor denigratoare la adresa multor psihologi, vointa sa fie.

Despre asta e vorba.

 

 

 

 

Raspunsuri

no comment

#468 Re: Re: paiul si barna

2012-04-08 19:36:36

#467: psiholog - Re: paiul si barna

Daca citim sau recitim istoricul comentariilor, cu totii suntem vinovati de acest lucru!