Lipsa Timbrelor pentru psihologi=Prostitutie Intelectuala!

Quoted post

psiholog

#471 Confidentialitatea actului psihologic este in pericol

2012-04-09 09:37

Corect, si eu cred la fel, important este sa se termine cu atacurile mizerabile la persoana initiate de dl. Laurentiu Stefan pe net si sa continuam cu popularizarea civilizata in randul psihologilor si a publicului larg a neajunsurilor si pericolelor dispozitiei 1/2012 cu timbrele si registrele. Pana cand va fi istorie. O istorie trista.

Confidentialitatea actului psihologic este in pericol prin aceasta hotarare aberanta si opinia publica trebuie sa stie ca a merge la psiholog a devenit un lucru riscant din punctul de vedere al confidentialitatii.

Psihologul este in acest moment prins intre loialitatea pe care i-o datoreaza clientului sau de a-i apara confidentialitatea si hotararile aberante date de actualul presedinte CPR.

Poate ca a venit timpul sa initiem un sindicat al psihologilor care ne apere de abuzurile rasarite din grandomanie, incompetenta, foame de bani si de putere.

Raspunsuri

no comment

#474 Re: Confidentialitatea actului psihologic este in pericol

2012-04-09 10:39:32

#471: psiholog - Confidentialitatea actului psihologic este in pericol

Confidentialitatea este departe de a fi pusa in pericol. Lamureste-ma prin ce...registrele raman in custodia ta, in cabinet...deci ce violare? In plus, multi dintre psihoterapeuti tipa neamintindu-si contractul terapeutic care nu este verbal cu in scris cu un client si care exista fizic in cabinete sau ar trebui sa existe...

Remember si chitanta...sper ca lucrati si legal dpdv fiscal - altfel daca fiscul ne cerceteaza comentariile de aici, de la cealalta petitie sau pe facebook, incepe controale serioase...nu toti sunteti SRL-uri sa aveti "case de marcat"