Vrem Ziua Fara Masini în Timisoara! - 14 iulie 2019

Dupa ani de zile in care traficul auto din Timisoara a devenit tot mai aglomerat, un ONG din Timisoara s-a hotarat sa organizeze, intr-o zi de duminica, un eveniment care se intampla de zeci de ani in intreaga lume: Ziua Fara Masini. 

Nici macar nu vor sa opreasca traficul auto pe cine stie ce distanta, este vorba de 3km, in zona centrala, cu devierea traficului auto intr-un mod cat se poate de civilizat. 

Problema este ca li se pun bete-n roate de catre diversi sefi care trebuie sa semneze autorizatii si nu vor s-o faca pentru ca: ”Nu se poate face asa ceva in Timisoara, mai avem mult pana cand oamenii vor fi atat de educati, ”ca afara”, sa accepte un astfel de eveniment.”

Nu ne-am nascut in masini, iar o zi pe an nu o sa murim daca mergem prin zona centrala a orasului pe jos, cu bicicletele, rolele etc. (mai ales ca organizatorii promit tot felul de activitati la care vom putea participa).

Hai sa nu lasam niste ”sefi” sa decida pentru noi, hai sa aratam ca NOI vrem!

Semneaza si distribuie, nu mai avem mult timp la dispozitie!!!

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Andrei Mitran să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )