Vrem un transport în comun civilizat în Dumbrăviţa și Vlădeni! Spune-ţi părerea şi semnează petiţia!

Locuitorii din Dumbrăvița și Vlădeni folosesc în mod frecvent și depind de mijloacele de transport în comun pentru a se deplasa dinspre Dumbrăvița sau Vlădeni spre Brașov și retur. 

De ani de zile ne plângem fără să ne audă nimeni de nerespectarea graficului de circulație, de nerespectarea capacității de transport a operatorului care deservește cele două localități, de lipsa afișajelor cu programul orar al acestuia, dar și de lipsa unei amenajări stradale care să asigure protecția minimală a călătorilor împotriva intemperiilor.

Într-o localitate civilizată, transportul în comun este modernizat şi promovat, pentru a fluidiza traficul, pentru a reduce gradul de poluare şi pentru a da un aspect mai îngrijit localității. Pe când la noi, tot ceea ce ţine de Transbus Codreanu denotă lipsă de interes, proastă informare, lipsă de investiţii şi nu în ultimul rând... lipsă de respect!

 

!!!Solicităm Consiliului Judetean, Consiliului Local, Primăriei şi companiei Transbus Codreanu să pună la punct în cel mai scurt timp un plan de investiţii pentru a aduce transportul local în era civilizației.  

  • Vrem autobuze dotate cu aer condiţionat şi căldură;
  • Vrem o igienă mai bună, să nu mai vedem mizerie pe podele, scaune şi ferestre;
  • Vrem hărţi afişate în staţii şi vrem ca toate anunţurile Transbus Codreanu să fie afişate în staţii, și pe site’ul companiei;
  • Vrem un program de transport care să se respecte;
  • Vrem încurajarea transportului în comun şi condiţii civilizate de transport!
  • Vrem stații de autobuz conforme, cu acoperiș de protecție împotriva intemperiilor și cu scaune pentru odihna călătorilor;
  • Vrem să se ia măsuri împotriva celor ce disturbă liniștea și ordinea publică în timpul călătoriilor;
  • Vrem să se asigure transportul în comun și după ora 19:30!

Merităm un transport comun civilizat!


USR Dumbrăviţa    Contactați autorul petiției
Facebook