Vrem sectie de votare in Pensacola, Florida!

Petiție către Comisia Electorală Centrală și Guvernul Republicii Moldova în legătură cu hotărîrea nr. 1080 din 26 septembrie 2016.

Noi cerem ca CEC să deschidă o secție exteritorială de vot în orașul Pensacola, din SUA. 

Suntem cetățeni ai Republicii Moldova cu drept de vot, protejat de Constituție. Locuim în statele Florida, Alabama, Mississippi, Louisiana (orasele Destin, Pensacola, Orange Beach, Gulf Shores, Foley, Daphne, Mobile, Biloxi, New Orleans).

Cea mai apropiată secție de vot în turul 1 a fost în orașul Atlanta, care se află la sase ore de drum cu mașina (600km). În timp ce Constituția RM garantează dreptul nostru la vot și ne permite să plecăm de la serviciu ca să votăm, angajatorii noștri din SUA nu sunt obligați să ne ofere timp pentru a vota.

Iată de ce, pentru a ne asigura dreptul constituțional la vot și a ne oferi o posibilitate rezonabilă de a ne exprima votul, este imperativ ca CEC să deschidă o secție de vot în orașul Pensacola, statul Florida.

 

Cu respect,

subsemnații.

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Radu Tincu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...