Vrem Salvamar la Sulina!

Posturi de Salvamari și Posturi de Prim Ajutor pe Plaja Sulina - Protejând vieți și asigurând siguranță localnicilor si turistilor.


Stimati membri ai comunității Sulina,

Asociatia Heartland, in parteneriat cu Primaria Sulina si ARBDD va adreseaza această petiție cu speranța că veți sprijini eforturile noastre de a aduce îmbunătățiri vitale în ceea ce privește siguranța și protecția pe Plaja Sulina. Considerăm că instalarea unor posturi de prim ajutor și angajarea salvamarilor profesioniști sunt măsuri necesare și urgente pentru a va asigura că toți vizitatorii plajei, atat localnicii cat si turistii, se pot bucura în siguranță de aceasta minunata destinație de vacanță.

Sulina, cu nisipul său fin, apele albastre și peisajele de coastă pitorești, atrage anual un număr mare de turiști. Cu toate acestea, o zonă cu atât de multă frumusețe naturală poate fi, în același timp, periculoasă pentru cei care nu sunt familiarizați cu elementele specifice ale mediului marin. Prin implementarea unui serviciu de salvamari profesionist și amplasarea de posturi de prim ajutor pe întreaga plajă, putem reduce riscul de accidente și intervenții medicale de urgenta, asigurând astfel siguranța și bunăstarea tuturor vizitatorilor Plajei Sulina.

Iată câteva motive cheie pentru care solicităm sprijinul vostru în această chestiune:

  1. Salvarea vieților: Marele potențial de înec și accidente în apă face necesară prezența salvamarilor pe plajă. Acești profesioniști antrenați pot oferi asistență imediată și intervenție de urgență în cazul în care cineva se află în pericol.
  2. Acordarea primului ajutor: Incidentele și accidentele pe plajă pot include răniri, arsuri solare severe sau alte afecțiuni medicale. Posturile de prim ajutor, echipate corespunzător și personalul instruit pot oferi îngrijire medicală de bază și acordarea primului ajutor în situații de urgență, asigurând că fiecare victimă primește asistență promptă și adecvată.
  3. Educarea și prevenirea: Salvamarii și personalul de prim ajutor nu numai că răspund la situații de urgență, dar pot și educa vizitatorii despre măsurile de siguranță în apă și pe plajă. Această educație preventivă poate contribui la reducerea numărului de accidente și incidente nefericite.
  4. Îmbunătățirea imaginii și atracției turistice: Instalarea unor posturi de prim ajutor și prezența salvamarilor pe plajă demonstrează că ne preocupăm de siguranța și bunăstarea localnicilor si turiștilor. Aceasta va îmbunătăți imaginea Orasului Sulina ca destinație turistică responsabilă și va atrage mai mulți vizitatori, ceea ce va avea un impact pozitiv asupra economiei locale.
  5. Respectarea standardelor internaționale: Multe destinații turistice populare și plaje de pe întreg globul au implementat deja măsuri de siguranță similare, cum ar fi salvamari și posturi de prim ajutor. Prin urmare, este important să ne aliniem și cu standardele internaționale și să ne asigurăm că localnicii si vizitatorii Orasului si Plajei Sulina beneficiază de aceleași niveluri de siguranță și protecție.

Prin semnarea acestei petiții, veți arăta sprijinul vostru pentru implementarea serviciilor de salvamar și instalarea posturilor de prim ajutor pe Plaja Sulina. Vă rugăm să vă alăturați nouă în eforturile noastre de a face plaja noastră mai sigură și de a proteja viețile celor care o vizitează.

Împreună putem face o schimbare pozitivă și ne putem asigura că toți vizitatorii Plajei Sulina, fie ei localici sau turisti, se pot bucura de întreaga lor experiență de vacanță în siguranță și liniște.

Vă mulțumim pentru sprijinul vostru!

Cu sinceritate,

Asociația Heartland, in parteneriat cu Primaria Sulina si ARBDD

A37148F7-6D55-4945-A557-9CEEFD22456C.jpeg


Asociatia HeartLand    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Asociatia HeartLand să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAUPublicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...