Vrem să facem un after-school public în clădirea fostului Liceu Oltchim!

Vrem să facem un after-school public în clădirea fostului Liceu Oltchim!
235432-8d6043c9-22fd-4739-9334-86f00a781946.jpg


     Municipiul Râmnicu Vâlcea suferă de o lipsă acută de locuri în unitățile de învățământ de tip creșă, grădiniță și after-school. Vorbim fix de acele unități care permit tinerilor părinți să desfășoare o activitate productivă economic, în timp ce copiii lor sunt supravegheați și îngrijiți într-un mediu adecvat.

     Voi iniția, în Consiliu Local al municipiului, un proiect de Hotărâre de Consiliu Local, care să transforme clădirile fostului Liceu Oltchim în unități de învățământ primar de tip afterschool, în parteneriat cu Fundația Soul to Soul.
children-06-832x475.jpg     Locația propusă are deja toate dotările necesare funcționarii: unități de cazare, cantină, săli de clasă, sala de sport, spațiu de joacă în aer liber protejat de trafic si, mai ales, este libera de sarcini.


     Programul de funcționare propus este de luni până vineri, de la 11:00 la 18:00, astfel ca toți copiii înscriși în program să poată fi aduși, direct după ore,  la locație cu autobuzele ETA, fără a mai fi necesar ca părinții să își facă timp în program pentru a îi ridica de la școală. 

     Supravegherea elevilor va fi efectuată de către cadre didactice ce vor dori să se implice în acest proiect, împreună cu personalul auxiliar necesar și care, pentru activitatea desfășurată, vor fi remunerați.

     Copiii înscriși la acest after-school vor servi masa de prânz în incintă, se vor putea odihni, juca și face temele asistați în permanență de cadre specializate. Toate spațiile și zonele din incinta campusului vor fi monitorizate video, astfel încât părinții vor avea acces permanent asupra modului în care își desfășoară copiii activitatea.

Back_To_School_Blog.jpg
     Pentru înființarea acestui after-school, este necesară demonstrarea oportunității investiției publice, motiv pentru care este nevoie de cât mai mulți vâlceni să semneze și să distribuie această petiție de susținere a proiectului, că să ajungă în dezbatere pe Ordinea de Zi a Consiliului Local.

     Vă mulțumesc și vă voi ține, pe toți semnatarii petiției, informați de desfășurarea procedurilor administrative!

P.S. Așa arată clădirile fostului Liceu Oltchim în acest moment, locația lăsată în paragină se degradează pe zi ce trece și fără intervenția rapidă la nivel administrativ poate deveni un focar periculos:


Virgil Pirvulescu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Virgil Pirvulescu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAUPublicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...