Vrem rastel de biciclete in incinta statiei Dimitrie Leonida si supraveghere video

Stimati reprezentanti METROREX,

 Avem reale neplaceri cauzate  de hotii de biciclete care fura de la rastelul de biciclete de langa statia de metrou Dimitrie Leonida. 

 Chiar eu am fost victima unei tentative de furt a bicicletei, care, din fericire a fost dejucata de catre politistii de la sectia 26 de politie. Acestia din urma, au fost nevoiti, in urma zecilor de plangeri adresate, sa risipeasca o cantitate enorma de resurse, atat de timp, cat si umane, pentru a putea prinde un hot.

 Precizez faptul ca domnii politisti au incercat sa ceara acordul Metrorex pentru instalarea unui sistem de camere pentru a fila si a prinde hotii, dar s-au lovit de refuzul Metrorex.

 Va rugam sa luati in considerare faptul ca singura prevedere GDPR in cazul montarii camerelor de supraveghere in spatiile publice prevede ca acestea sa fie SEMNALATE.

 Ca rezultat al numeroaselor furturi de biciclete, va propunem urmatoarele:

 1. Instalarea unui sistem de supraveghere video pentru zona de rasteluri de biciclete. In acest fel, prin semnalarea camerelor, furtul va fi puternic descurajat.

 2. Montarea unuia sau mai multor rasteluri de biciclete IN INTERIORUL statiei de metrou, acolo unde, angajatii de la paza pot tine sub observatie bicicletele + sistem de supraveghere video semnalat.

 Noi, locuitorii din Popesti-Leordeni, nu intelegem de ce aceste rasteluri s-au aflat la un moment dat in incinta statiei, apoi au fost mutate afara. Spatiu este suficient.

 Avand in vedere ca traim intr-o capitala gatuita de poluare, credem ca incurajarea mijloacelor de transport in comun cat si a celor alternative(biciclete, trotinete electrice, etc), se poate face si cu ajutorul Dvs. 

 hot-bicicleta.jpgVa multumim si asteptam un raspuns.


Alin-Paul Popa    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Alin-Paul Popa să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...