Vrem poliție pe străzi, nu în birouri! In memoriam Ionela Huluță


  1. Ne mor tinerii. Ne mor prietenii. Mor oameni nevinovați. Nu de cancer, nu de vreo boală incurabilă, nu de Covid. Mor în accidente care ar putea fi prevenite. Romania e pe locul 1 în Uniunea Europeană, dar nu la vreun sport național. Suntem pe locul 1 la accidente mortale. Oare să fie lipsa autostrăzilor motivul ? Drumurile proaste? NU, cred cu tărie ca este vina polițiștilor  care iartă prea des (de multe ori contra cost ), care stau în birouri în loc să fie pe străzi, printre șmecherii care se cred mereu într-o cursă contra cronometru. Este vina celor care permit utilizarea stațiilor emisie-recepție, astfel că dacă vreau să merg lejer de la Suceava pana la București, nu trebuie decat sa pornesc stația și binevoitorii (din pacate atat de mulți) mă informează rapid unde trebuie să reduc viteza dacă este poliție in zonă. Personal, cea mai fericită sunt cand aud ca se afla pe drumurile noastre, stiu că toți șoferii reduc viteza de teamă să nu le fie săltat permisul.  Problema e că nu prea sunt polițiști ,mulți șoferi parcurg des acest traseu și mărturisesc că foarte rar le este dat să intalnească o mașină de gardă. Întrebarea este: UNDE SUNT OAMENII LEGII? De ce nu sunteți pe străzi, să faceți ordine printre șoferii scăpați de sub control, care se cred actori în Fast & Furious ? De ce e liniște doar cand se aude că e filtru în zonă? Filtre ar trebui sa faceți zilnic, că pentru asta sunteți plătiți ! 
  2. Astăzi, o familie din Suceava, a fost spulberată pe drumurile noastre de către un șofer inconștient care a intrat pe contrasens. O mămică tanara împreună cu doi din trei copilași, au intrat azi  in Împărăția Cerurilor. Odihnește-te in pace, Ionela Huluța, alături de îngerașii tăi! Din păcate, zilnic mor oameni în accidente rutiere. 
  3. Poate dacă erați pe străzi, dragi polițiști, altfel ar fi stat lucrurile. Poate șoferul de microbuz ar fi condus mai prudent. Dar voi stați la birouri, că munca de teren nu vă place.
  4. Guvernul doarme, alocă fonduri de milioane de euro pentru afaceri fantomă, dar nu se gandește nimeni sa investească în camere de viteză sau sa introducă cateva mii de posturi de polițiști de circulație, care să stea in trafic, unde le este locul. Nu ar opri accidentele, dar cu siguranță le-ar reduce. 
  5. Iar noi...muritorii de rand...stăm și privim cu nepăsare. Pornim stația să auzim daca putem accelera și ne continuăm drumul liniștiți și grăbiți spre a ajunge nicăieri. 
  6. Știu că această petiție nu va ajunge probabil prea departe, pentru că toți am devenit la fel...la fel ca și CORUPȚII care ne conduc , ca pe o turmă de oi. Ne dorim o țară ca afară, dar trecem pe roșu la semafor pentru că nu vine nimeni din sens opus. Depășim pe linia continuă pentru că ne grăbim, suntem mereu pe fugă fără să conștientizăm câ cea care ne grăbește este moartea......

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Mary să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...