Vrem pasarela pietonala la trecerea de pietoni de pe DN5-Calugareni

Avand in vedere traficul pietonal intens datorat prezentei Scolii Generale cu clasele I-VIII, a Gradinitei Calugareni si a Stadionului Comunal Calugareni, si luand in considerare numarul accidentelor rutiere ce se produc la trecerea de pietoni de pe DN5 in acea zona, a numarului de victime, slaba semnalizare a trecerii de pietoni, si amplasarea ei intr-un punct mort pe un drum european cu trafic intens al autovehiculelor de mare tonaj, Solicitam Primariei Comunei Calugareni și CNADNR evaluarea rapida a situatiei si constructia unei pasarele pietonale.

Tinand cont de ultimul eveniment in urma caruia un copil in varsta de 11 ani si-a pierdut viataîn timp ce se afla pe trecerea de pietoni, dupa ce i se acordase prioritate de trecere, prin semnarea petitiei si constructia unei pasarele pietonale la trecerea de pietoni, salvam vieti!

initiatori Alexandra Daianu si Ioana Badana    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez initiatori Alexandra Daianu si Ioana Badana să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face numărul dvs. de telefon public pe internet.