Vrem Parcul Pantelimon inapoi

Rugam Primaria Sectorului 3 si pe cea a Municipiului Bucuresti sa incheie cat mai rapid santierele din Parcul Pantelimon si sa nu aduca sau sa ridice aici nicio alta constructie sau masinarie de tip tiribomba, sa nu il transformam in "parc de distractie" sau alte sinonime. 

Va rugam gasiti alte terenuri parasite pentru aceste lucruri, sunt unele chiar in aproperea parcului.

Este de ajuns ca o mare parte a fost afectata de constructia parcului acvatic, va rugam sa readuceti la starea de parc intreg restul terenului, fara altceva decat locuri de joaca sau mini terenuri de sport, inclusiv muntele de pamant din capatul spre iesirea din oras.

Va reamintim ca nu asta ati promis in campanie, este singurul parc maricel din sector , dupa parcul Al.I. Cuza/fostul IOR si ca ar trebui sa marim spatiile verzi, nu sa le reducem.tiribomba.jpg

 

Multumim, comunitatea din zona Industriilor(fost 23 August), Pantelimon, Garii Catelu.


https://www.facebook.com/cartierul23    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe https://www.facebook.com/cartierul23 să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...