Vrem onorarea comenzilor de pe gamerland.ro

În ultima săptămâna, site-ul gamerland.ro a oferit în mod eronat anumite produse la prețul de 0 RON. Astfel, mai mulți utilizatori au făcut comandă de asemenea produse. Noi avem factură/bon/chitanță cu totalul produselor, așa că ar trebui onorate comenziile.

Din punct de vedere legal, ei sunt obligați să le onoreze.

În schimb, deținătorii site-ului se eschivează de acest fapt, motivând că au inchis site-ul si au anumite probleme cu serverele(care defapt încă este online și nici nu au anunțat acest lucru pe site) și de aceea au existat problemele cu prețurile. Ei refuză onorarea comenziilor în condițiile date. Din punct de vedere tehnic, e imposibil să se ca aceste prețuri să fie din vina serverelor(dacă erau serverele, site-ul numai funcționa deloc: adică nu ne puteam creea conturi, nu primeam email-uri de confirmare a comenziilor,etc)

Acesta este mesajul postat pe pagina lor de Facebook:

Buna seara,
Avand in vedere ca din data de 20.12.2014 nu functioneaza siteul nostru si nu se actualizeaza preturile care apar pe site sunt eronate, si asa cum am mai scris pana in data de 6 ianuarie nu se proceseaza si nici nu se trimit comenzile, facem tot posibilul sa reparam erorile de pe serverele noastre dar inca nu am reusit, este posibil sa nu putem onora comenzile nici dupa data de 6 ianuarie. Pana la noi infromatii va rag sa aveti rabdare.
Din partea noastra a fost inchise serverele si siteul oprit temporar dar din cauza erorilor nu se actulaizeaza preturile. Drept urmare preturile de zero lei sunt eronate si nu sunt preturi de vanzare.
Nu se trimit colete de la noi pana in data de 6 ianuarie si nici nu este site-ul online. Apare onlien din cauza unor erori de sistem.

Va multumim pentru intelegere si rabdare.
Oseara frumoasa si sarbatori fericite!

Echipa Gamerland.ro

 

Înțelegem faptul că unii au comandat cantități uriașe de produse, astfel dorim ca să ne livreze măcar un produs la alegerea noastră dintre cele comandate.

Au existat situații similare la alte magazine online și ei au onorat comenziile,așa că dorim și noi acest lucru.

Cam așa arată emailul de confirmare:

 

Produse
ProdusPlatformăStatusPreț
Lei/buc
Cant.
Buc
Total Preț
Lei
Call of Duty: Ghosts Prestige Edition PS3 PlayStation3 Pe stoc Necunoscut deocamdată 2 Necunoscut deocamdată
Final Fantasy X / X-2 HD Remaster Limited Edition PS3 PlayStation3 Pe stoc Necunoscut deocamdată 1 Necunoscut deocamdată
FIFA 14 Xbox One Xbox One Pe stoc Necunoscut deocamdată 1 Necunoscut deocamdată
Diablo III Reaper of Souls (Diablo 3) Gyűjtői Kiadás PC PC Pe stoc Necunoscut deocamdată 1 Necunoscut deocamdată
Nascar 14 PC PC Pe stoc Necunoscut deocamdată 1 Necunoscut deocamdată
Battlefield 4 Limited Edition PS3 PlayStation3 Pe stoc Necunoscut deocamdată 1 Necunoscut deocamdată
Beyond: Two Souls PS3 PlayStation3 Pe stoc Necunoscut deocamdată 1 Necunoscut deocamdată
Call of Duty: Ghosts PS3 Day One Free Fall Edition PlayStation3 Pe stoc Necunoscut deocamdată 1 Necunoscut deocamdată
Call of Duty: Ghosts PS3 PlayStation3 Pe stoc Necunoscut deocamdată 1 Necunoscut deocamdată
Dark Souls 2 Collectors Edition PS3 (Dark Souls II) PlayStation3 Pe stoc Necunoscut deocamdată 1 Necunoscut deocamdată
Dead Island Riptide PS3 Gyűjtői Kiadás PlayStation3 Pe stoc Necunoscut deocamdată 1 Necunoscut deocamdată
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn PS3 (FF 14) Előrendelői extrákkal PlayStation3 Pe stoc Necunoscut deocamdată 1 Necunoscut deocamdată
Sony Playstation Vita (PS Vita) Slim WiFi Akció Mega Pack 8 GB-os memóriakártyával PS Vita Pe stoc Necunoscut deocamdată 1 Necunoscut deocamdată
Total 14 buc produs, 0,00 Lei.
Dintre produse de pe stoc 14 buc produs, 0,00 Suma de Lei se plăteşte la preluarea comenzii prin metoda aleasă de dumneavoastră.
Taxă curierat: 21,90 Lei 
Total 21,90 Lei

 


Buna ziua,
Stimati cumparatori!

Ne cerem scuze de inconvenienta dar comanda dvs plasata intre data de 20 si 31 decembrie . va putea fi livrata numai intre data de 6 ianuarie si 9 ianuarie..


Va multumim frumos pentru intelegere!
Si va dorim sarbatori fericite!

Cu stima
Echipa Gamerland.ro


Vă mulțumim frumos.

Cu stimă,

Gamerland.ro

 

Astfel, pe această cale invit toți cei care au făcut comenzi să semneze petiția. Inițial o vom trimite la cei de la gamerland.ro. Dacă acestă problemă nu se soluționează pe cale amibială, vom trimite petiția la autoritățiile compentente. În ultimă instanță, vom deschide un proces comun.