VREM METROU IN SECTORUL 5

Ministerul Transporturilor

București, România

Subsemnații,

Noi, Partidului Forța Dreptei - Organizația Locală Sector 5,  locuitorii Sectorului 5 și susținătorii progresului urban, vă adresăm această petiție în speranța de a vă convinge să susțineți construirea unei linii de metrou în Sectorul 5, în cadrul magistralei 7 Bragadiru - Voluntari.

Petiția noastră se numește "Vrem Metrou în Sectorul 5".

Motivația noastră se bazează pe convingerea că metroul modern, economic și practic este o necesitate esențială pentru transportul eficient și rapid al locuitorilor din Sectorul 5. Având în vedere creșterea rapidă a populației și traficul intens din această zonă, considerăm că este imperativă construirea unei linii de metrou care să deservească nevoile noastre de mobilitate.

Propunerile pentru stații in Sectorul 5:   Bragadiru Centru Sos. Alexandriei Sos. de Centură Cartierul Independenței Intersecția Sos. Alexandriei cu Str. Antiaeriană Piața Rahova Piața Regina Maria Piața Unirii

Aceste stații sunt strategice și ar acoperi zonele dens populate și centrele comerciale importante din Sectorul 5. Ele ar facilita accesul rapid și convenabil al rezidenților și vizitatorilor către principalele destinații din sector, precum și spre alte zone ale orașului.

Partidului Forța Dreptei - Organizația Locală Sector 5,  consideră că realizarea acestei linii de metrou ar reprezenta un pas semnificativ în modernizarea și dezvoltarea sectorului nostru.

Fiecare semnătură adăugată pe această petiție ne va duce cu un pas mai aproape de dezideratul unui transport modern și eficient în Sectorul 5.

Vă rugăm să acordați atenție vocii noastre și să acționați în concordanță cu dorințele și nevoile comunității noastre.

Vă mulțumim pentru timpul și considerația acordată. Contăm pe sprijinul dumneavoastră pentru a face din Sectorul 5 o zonă mai accesibilă și mai atractivă pentru toți locuitorii săi.

Partidului Forța Dreptei - Organizația Locală Sector 5    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Partidului Forța Dreptei - Organizația Locală Sector 5 să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face numărul dvs. de telefon public pe internet.