VREM LIMITATOARE DE VITEZĂ ȘI RESTRICȚIONAREA TRAFICULUI GREU PE STRADA MATEI BASARAB

Solicităm Direcției Tehnice a Primăriei Municipiului Brăila montarea limitatoarelor de viteză pentru siguranța circulației auto și pietonale pe strada Matei Basarab din cartierul Pisc, municipiul Brăila. De asemenea, solicităm restricționarea traficului greu pe această stradă,. De ce sunt aceste lucruri importante? Montarea limitatoarelor de viteză ar micșora posibilitatea producerii de accidente pe  strada Matei Basarab,  unde locuiesc multe familii cu copii. Considerăm că evitarea accidentelor reprezintă în acest caz o prioritate absolută, viteza cu care circulă majoritatea șoferilor în zona respectivă reprezentând un factor major de risc. Pe de altă parte, traficul greu din zonă duce, pe lângă deteriorarea vizibilă a locuințelor și drumului în sine, și la degradarea accentuată a calității aerului. Mașinile de mare tonaj dislocă o cantitate foarte mare de praf, care provoacă un disconfort major locuitorilor din zonă, aceștia fiind deosebit de expuși la efectele nocive ale poluării aerului.  Zgomotul este de asemena un alt impact al traficului greu care poate cauza problem grave de sănătate.

Marius Mardale, voluntar ,,Problema de pe strada mea”    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Marius Mardale, voluntar ,,Problema de pe strada mea” să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.