Vrem comentatori pregătiți în baschetul românesc

În urma ultimelor comentarii dezastruoase, realizate în special de domnul Bogdan Socol, dar nu numai - dorim să ne arătăm indignarea la adresa lipsei de respect cu care este tratat sportul pe care îl iubim. Înțelegem că nu este sportul cel mai iubit când vine vorba de audiențe, însă asta nu înseamnă cu putem accepta să auzim sintagme de genul ”CSM Oradea conduce cu 4 goluri avans” , nu putem accepta ca numele jucătorilor favoriți să fie frământate după lipsa de interes a unora. Nu îi cunoaștem nici pe Christopher Williams, nici pe Omar Mulumba. Suntem siguri că nu există termenul de joc pasiv, dar s-ar putea ca acea abatere la care faceți uneori referire să fie de fapt expirarea timpului de atac. 

Credem că sportul nostru merită puțin respect. Merită măcar puțin timp studiat înainte de a fi comentat, iar numele jucătorilor nu sunt atât de greu de pronunțat, cu puțin interes și o oarecare informare premergătoare jocurilor. Ne dorim comentarii care să ne facă și mai atenți la joc, să ne captiveze - nu să ne facă să dăm pe mut televizoare.

Până una alta, ne dorim să fie meciuri frumoase. Cu multe ”goluri”!


Suporterii Baschetului Românesc    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Suporterii Baschetului Românesc să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook