Vrem canalizare functionala in Otopeni!

Scopul acestei petitii este de a cere autoritatilor locale transparenta si termene clare de rezolvare a acestei probleme extrem de presante. Nu suntem nici impotriva, nici pentru autoritati. Dorim o colaborare intre toate partile implicate, colaborare care sa duca la o rezolvare cat mai rapida a problemei. Cerem autoritatilor sa ne prezinte ce actiuni s-au intreprins pana acum si ce planuri exista pentru viitor. Vrem ca fiecare locuitor al acestui oras sa stie la ce data va avea serviciu de canalizare functional. Suntem in anul 2021 si credem ca rezolvarea acestei probleme trebuie sa devina prioritara!

Vrem Canalizare    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Vrem Canalizare să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.