Vrem AUTOBUZE în satul Măgdăcești

Stimate Domnule Viceprim-ministru, Andrei Spînu,


Prin prezentă, solicităm implicarea Dumneavoastra în soluționarea problemei transportului public din satul Măgdăcești, raionul Criuleni. Este o problemă veche, de ani de zile, care așa și nu-și gasește rezolvarea.

Suntem o comunitate de peste 7000 de locuitori, în majoritate persoane tinere, active, familii cu copii, angajate în municipiul Chișinău.

Zi de zi, călătoria cu transportul public a devenit un mare chin. Suntem la mila șoferilor de maxi-taxi de prin alte localităti, care dacă binevoiesc- se opresc pentru a lua pasageri, dacă nu, așteptăm în stații și cîte 40 de minute. Nu mai vorbim despre zilele de weekend, când stăm în stații câte o oră pentru a ajunge la destinație. 

La moment, transportul public este asigurat de către SRL CREV- TRANS prin microbuze care nu corespund fluxului de pasageri, îndeosebi în orele de vârf :

/NU este respectat orarul rutelor

/Circula doar UN MICROBUZ din 10, câte ar fi trebuit să fie pe linie.

/Microbuzele sunt INVECHITE si nu asigură un serviciu calitativ de transportare a pasagerilor.

Satul Măgdăcești dispune de infrastructură inelară în interiorul localității care ar asigura transportul cu autobuzul.

De altfel, prin această petiție, solicităm:

- Asigurarea transportului de pasageri cu AUTOBUZE, cu un program și trasee clare, respectate zi de zi, cu șoferi competenți și responsabili, care să respecte programul și traseele.

- Un răspuns din partea autorităților - o promisiune clar formulată, un termen clar de implementare a soluțiilor și respectarea acestora în timpul stabilit.

Această petiție va fi depusă la Cancelaria Guvernului, de asemenea va fi disponibilă și în format online.

Contăm enorm pe sprijinul dumneavoastră.

Vă mulțumim anticipat!


Primaria Magdacesti    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Primaria Magdacesti să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...