Votanții din 29 iulie, se autodenunță pentru ”fapta” lor!

Frați români,


Statul de drept nu mai funcționează în România, fiind înlocuit cu statul securist, corrupt, polițienesc și mafiot al lui Traian Băsescu.
Cu toate că noi am ieșit în număr foarte mare pentru a ne exercita dreptul democratic fundamental de a vota la Referendumul din 29 Iulie, și am decis într-o proporție covârșitoare că nu îl mai vrem pe Traian Băsescu la conducerea țării, slugile acestuia din CCR, CSM, Procuratura Generală, Serviciile de Informații și PDL, împreună cu stăpânii lui din SUA și UE, cărora le-a vândut țara, vor sa nesocotească și să calce în picioare voința poporului roman.
Soarta românilor pentru următorii doi ani se află în mâinile uneltei băsiste în care s-a transformat Curtea Constituțională a României.
Curtea Constituțională a fost fățiș de partea lui Băsescu de la suspendare și până acum.
Anunțăm Curtea Constituțională că Luni și Marți vom organiza ample manifestații de protest la sediul ei. Nu îi vom lăsa pe membrii Curții să plece acasă până nu vor lua o hotărâre conformă cu legile țării și cu voința poporului român.
Facem apel la Ministrul Interimar al Justiției, Procuratura Generală a României, Consiliul Suprem al Magistraturii, Direcția Naționale Anticorupție și la Serviciile Secrete să înceteze de urgență prigoana stalinistă împotriva cetățenilor care și-au exercitat dreptul legal și democratic la vot și împotriva dizidenților regimului Băsescu și a familiilor acestora.
Facem apel la Președintele suspendat al României Traian Băsescu și la liderii PDL să înceteze de urgență presiunile asupra CCR, Justiției, Serviciilor secrete și denigrarea României peste hotare.
Facem un apel de urgență către Președintele suspendat al României să își dea de urgență demisia pentru a opri haosul în care a aruncat țara.
Facem apel la toți românii din București, țară și din Diaspora care au votat DA la Referendum și care nu îl mai vor președinte pe Traian Băsescu să participe la protestele de la CSM de Luni dimineața, CCR Luni la ora 18:00 și Marți la ora 9:00 și să își anunțe și cheme familiile, rudele, prietenii, cunoscuții și colegii.

Anunțăm că nu vom înceta protestele până când Traian Băsescu nu își va da demisia sau va fi demis.
Așa să ne ajute Dumnezeu!

Vasile Băescu    Contactați autorul petiției