UNTOLD ÎN AFARA ORAȘULUI!

1. Pentru toți clujenii ("băștinași") care sunt dezgustați de muzica peste normele legale, peste orele legale , de încălcarea cu nonșalanță și fără urmă de respect a legii de către primăria Cluj cu binecuvântarea primarului urbei
2. Pentru cei care în fiecare an iau calea exilului din propriul oraș pentru a avea liniște și ca alții din alte orașe să vină aici la distracție
3. Pentru cei care au mers la muncă cu ochii în piuneze de la nesomn.
4. Pentru cei din spitale care oricum suferă dar nu se pot odihni din cauza serilor "magice".
5. Pentru cetățenii Clujului care încearcă să adoarmă copilul și nu pot de zgomotul repetitiv.
6. Pentru cei care consideră că interesul general al populației este sacrificat pentru un interes privat al unor persoane.
7. Pentru cei care s-au săturat să ocolească orașul timp de 3 săptămâni și să suporte restricții de circulație în mod gratuit.
8. Pentru cei care au parte de 3 săptămâni "magice" de aglomerație, restricții de circulație și muzică asurzitoare.                                                                            9. Pentru cei ce s-au săturat de declaratii politicianiste " Orașul nu e pentru profit, ci pentru oameni", dar oamenii dispar de Untold vreo 4 saptamani cand economia " nu mai poate fi oprita" de nimic si reapar in fiecare an cand ne trimite hartia in posta ca taxele trebuie platite!

Votați petiția "Untold în afara Clujului" prin care noi, plătitorii de taxe și impozite care considerăm că nu orice sacrificiu pentru promovarea orașului este benefică în interesul general al cetățenilor din Cluj-Napoca, dorim să fim respectați 365 de zile pe an de către Primaria Cluj, de primar, si de autoritățile mandatate să respecte și să impună legea.

Votează petiția, votează normalitatea.

Prin semnătura mea, autorizez ALIN POP să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.