UNITATE IN BOLI INFECTIOASE- CALITATE PENTRU BRASOVENI

POZA_1.jpg               Se vorbeste, in ultimul timp, tot mai mult de restructurarea spitalelor din Brasov. In colimatorul Institutiilor conducatoare Brasovene a intrat si Spitalul Clinic de Boli Infectioase, singurul Spital de boli infectioase din judetul Brasov, Centru Regional pentru Programul National HIV-SIDA si Hepatite cronice si, sub pretextul conditiilor neadecvate si unor standarde neconforme, se doreste desfiintarea lui.                Care e pretul „restructurarii” pentru brasoveni? Sectia de adulti devine sectie a Spitalului Judetean, sectia de pediatrie, ajunge pe platforma Marzescu, sectie a Spitalului de Pneumoftiziologie.

             Colectivul Spitalului de Boli Infectioase a facut demersuri pentru a arata conducerii interimare a spitalului si autoritatilor , faptul ca aceasta scindare va afecta mult pacientul cu patologie infectioasa, atat adult cat si copil, calitatea actului medical ar putea fi afectata prin imposibilitatea, pe viitor,  de a asigura continuitatea serviciilor medicale in cele doua sectii separate, de imposibilitatea internarii mamei bolnave alaturi de copilul bolnav, de imposibilitatea continuarii normale a programnului HIV-SIDA si hepatite cronice, de absenta unui centru antirabic in sectia de copii, de absenta unei camere de garda pentru pacientul pediatric cu patologie infectioasa, etc... dar fara rezultat.

           De-alungul timpului Spitalul Clinic de Boli infectioase Brasov a trecut prin numeroase epidemii, in sectia de pediatrie au fost tratate numeroase cazuri grave (sepsis, meningite, encefalite, meningococemii, rujeola, tuse convulsiva, gripa complicata). In anul 2019 au fost externati 1600 de pacienti doar din sectia de pediatrie a Spitalului de Boli infectioase.

         “Spitalul Clinic de Boli Infectioase ar trebuie sa fie o emblema pentru acest gen de patologie si pe care ne-am dori sa il facem “ca o floare” in urmatorii ani… “ e declaratia directorului DSP. Il facem “ca o floare”… rupta in doua… ?

          Colectivul de Boli Infectioase Brasov doreste dezvoltarea Spitalului Clinic de Boli Infectioase,  dar asta inseamna INVESTIRE in cresterea lui , nu decimarea sectiilor. Tocmai ce s-a renovat o parte a Spitalului ce deserveste sectia de pediatrie si camera de primiri urgente a Spitalului Clinic de Boli Infectioase, Consiliul Judetean a investit in asta… de ce vreti sa mutati sectia de copii in conditii mai vitrege, mai neconforme?

         “Pana cand pacientii nostri vor umple Faceboock-ul de reclamatiile in spitale?”…   “Cred ca suntem in fata unor decizii importante si sigur, toata comunitatea trebuie sa aiba o opinie….” sunt alte declaratii ale directorului DSP.

         Exista pacienti brasoveni si nu numai, foarte multumiti de calitatea actului medical, de tratamentul primit in Spitalul de Boli infectioase Brasov, chiar in conditii mai precare fata de cele de acum. Haideti sa aratam autoritatilor ca exista o multime de mesaje de multumire, nu doar reclamatii!!...

         COLECTIVUL SPITALULUI DE BOLI INFECTIOASE BRASOV va solicita, voua, COMUNITATII, pacientilor care ati trecut pragul spitalului, parintilor copiilor tratati, sa NE SUSTINETI  in demersurile de a ramane O UNITATE, SPITAL DE BOLI INFECTIOASE, sa aveti o opinie in legatura cu aceasta restructurare, pentru a nu permite distrugerea a ceea ce functioneaza , ci pentru a investi in dezvoltare si calitate.

        Semnati petitia daca sunteti PENTRU pastrarea Spitalului Clinic de Boli Infectioase, o unitate vitala pentru sanatatea brasovenilor.  


COLECTIVUL SPITALULUI DE BOLI INFECTIOASE BRASOV    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe COLECTIVUL SPITALULUI DE BOLI INFECTIOASE BRASOV să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...