Unirea celor două state românești, R. Moldova cu România

Către autoritățile competente ale Republicii Moldova și ale României: Președinte, Guvern, Parlament

Noi, cetățenii Republicii Moldova, alături de românii din România, susținem și promovăm ideea unirii Republicii Moldova cu România, doi frați istorici și lingvistici, uniți de aceleași valori, cultură și istorie.

Suntem conștienți că această decizie va avea nevoie de un proces lung și complex de negocieri, dar suntem hotărâți să luptăm pentru unirea Moldovei cu România, având în vedere avantajele economice, politice și culturale pe care le-ar aduce această unire.

Înțelegem că există divergențe și opinii diferite cu privire la această chestiune, dar suntem convinși că unirea este în interesul tuturor cetățenilor ambelor țări.

Prin această petiție, ne exprimăm dorința de a fi uniți cu frații noștri de peste Prut și de a construi împreună un viitor mai bun pentru noi și generațiile viitoare.

Semnează petiția noastră pentru unirea Republicii Moldova cu România și susține această idee îndepărtată de multe ori, dar care rămâne încă vie în inimile noastre.

Cu respect și speranță, Semnatarii petiției


Lucreția Berzintu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Lucreția Berzintu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAUPublicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...