Trecere semaforizata/cu buton Bdul Bucurestii Noi zona Parc Bazilescu

Cerem semaforizarea unei treceri de pietoni in zona Parc Bazilescu care sa permita traversarea in siguranta a Bulevardului Bucurestii Noi (intersectie cu Strada Subcetate). 

Fiind foarte multe scoli si gradinite in zona accesul la parc, piata si zonele rezidentiale se face pe treceri nesemaforizate, riscul de producere a accidentelor fiind foarte mare.

Au fost nenumarate accidente in zona cauzate de viteza excesiva de circulatie pe acest bulevard:

-31.05.2022 - accident la trecerea de pietoni intersectia cu Str. Berveni  https://www.google.com/amp/s/www.realitatea.net/amp/stiri/ultimele-stiri/video-un-copil-spulberat-pe-trecerea-de-pietoni-la-doar-cativa-metri-de-locul-in-care-a-fost-accidentata-mortal-raisa_62962fb720b5c52927337176 

-29.12.2022 -accident intersectia Str. Subcetate https://www.google.com/amp/s/newsbucuresti.ro/o-masina-a-fost-proiectata-in-intrarea-de-la-metrou-dupa-un-accident-in-bucurestii-noi/%3famp

 

 

 


Laura Chirtoaca    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Laura Chirtoaca să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...