Transport in comun ruta Podu Oltului-Brasov si retur

Dorim sa facem o sesizare deoarece transportul in comun, pe ruta Podu Oltului-Brasov si retur este groaznic. Programul autobuzelor este haotic, deoarece niciunui navetist nu i se pliaza programul pe acest program, fiind doar cateva curse pe zi, sambata fiind doar doua, iar duminca niciuna.

Autobuzele sunt vechi, nesigure. Sunt 19 locuri pe scaun, dar pasageri in picioare mai urca inca 19, deoarece patronul firmei nu asigura conditii. Calatorii stau ca sardinele in conserva. Vara este o caldura insuportabila in autobuz, iar iarna ingheti de frig. Cand ploua, picuri de apa intra in autobuz si cad din plafon.

In aceasta perioada, cand cursele sunt rare, iar autobuzul este plin, nu se pot respecta masurile de distantare sociala.

Calatorii stau cu masca dar din cauza caldurii abia se poate respira.

Elevii nu beneficeaza de nicio reducere iar tarifele sunt prea mari pentru conditiile asigurate.

Dorim introducerea traseului Podu Oltului-Brasov pe lista de trasee metropolitane ale RATBV.

Prin semnare, autorizez pe Mocanu Adela să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.