Toti executantii directi la intretinerea plandemie si vaccinarii sa raspunda penal!

DACA CEI CE AU EXECUTAT ORBESTE DIRECT ORDINUL UNOR SLUGOI OCULTEI GLOBALISTE REFUZAU ASTA NU SE AJUNGEA LA ACEST HAOS NATIONAL ! MEDICII TREBUIAU SA SE INTERESEZE DE CE CONTINE VACCINUL SI CE EFECTE SECUNDARE ARE SA INFORMEZE PACIENTII DAR AU PREFERAT SA TACA SI SA EXECUTE ACEST VACCIN IN SCHIMBUL MITEI ! LA FEL POLITIE JANDARMERIE SERVICIILE SI ARMATA NU AU FACUT NIMIC SA OPREASCA ACESTE NELEGIURI CE SINT IMPOTRIVA POPORULUI ROMAN! DIN CONTRA  AU AMENDAT BABE CE VINDEAU O CEAPA DEGERATA SI cINE NU PURTA MASCA S AU ISI CEREA DREPTUL PROTESTIND IN STRADA!

Prin semnătura mea, autorizez Elia Rousa să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.