Titlu: Stop plasarea câinilor fără stăpân pe străzi - Protejați comunitatea și animalele de companie!

      Stop plasarea câinilor fără stăpân pe străzi!! Protejați comunitatea și animalele de companie!"

Către: Autoritățile locale ale comunei Siminicea

Scop: Ne propunem să strângem semnături pentru a atrage atenția asupra problemei câinilor fără stăpân și pentru a solicita autorităților locale să ia măsuri eficiente pentru gestionarea lor responsabilă.

           Petiția:

   Noi, cetățenii comunei Siminicea, suntem profund îngrijorați de prezența crescută a câinilor fără stăpân pe străzile noastre. Această situație nu numai că pune în pericol siguranța comunității noastre, dar și starea de bine a animalelor de companie și a celor fără stăpân. De asemenea, creșterea numărului de câini poate duce la probleme de igienă publică și transmite un mesaj negativ despre comunitatea noastră.

Prin această petiție solicităm autorităților locale să ia măsuri urgente pentru a soluționa această problemă în mod responsabil și uman. Propunem implementarea unui program eficient de sterilizare, vaccinare și adopții responsabile, în colaborare cu asociațiile de protecție a animalelor și cu comunitatea locală. De asemenea, cerem intensificarea eforturilor de identificare a stăpânilor neglijenți și impunerea unor sancțiuni corespunzătoare.

Această petiție reprezintă voința comunității noastre de a proteja atât locuitorii umani, cât și cei non-umani, și de a crea un mediu sigur și armonios în comuna noastră. Prin semnarea acestei petiții, susținem demersurile de a găsi soluții durabile și umane pentru gestionarea populației de câini fără stăpân.

Vă rugăm să luați în considerare aceste preocupări ale comunității noastre și să acționați în consecință.

Mulțumim pentru sprijinul acordat!


Halita Adriana    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Halita Adriana va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...