Testarea pentru depistarea infectarii cu COVID-19 a tuturor pacientilor care intra in spitalele din Romania pentru a preintampina transmiterea virusului catre cadrele medicale!

Având în vedere evoluția din ultimele zile a infectării cu noul coronavirus COVID -19, este imperios necesar a se proteja cu prioritate tot efectivul medical existent!

Una din măsurile urgente ce trebuie luate este efectuarea de testări pentru depistarea infectării cu COVID-19 a tuturor pacienților care se prezintă pentru orice fel de consult la oricare spital din România, indiferent dacă prezintă sau nu simptome. S-ar realiza astfel două fluxuri de intrare bine separate pentru fiecare tip de pacient: infectat sau nu. Pacienții infectați ar fi preluați de clinicile pregătite pentru tratarea lor iar cei neinfectați ar fi conduși spre alte clinici.

Singurul mod în care se poate face trierea este testarea! 

În contextul actual de lipsă acută a echipamentelor de protecție ar fi de preferat ca personalul medical care își desfășoară activitatea în clinicile care tratează alte specialități să nu intre în contact cu pacienții infectați.

Trebuie să evităm repetarea experienței Spitalului de Urgență Profesor Doctor Dimitrie Gerota sau cea a Spitalului Județean de Urgență "Sfântul Ioan cel Nou".

 


Cristina Dascălu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Cristina Dascălu să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook