Terminarea lucrărilor de demolare/surpare până la începerea anului școlar 2022-2023

Conform graficului de lucrări, nerespectat până acum, de către constructorul angajat de către primăria Pitești, pentru reabilitarea Colegiului Național "Zinca Golescu" - Pitești, doresc măcar începerea noului an școlar 2022-2023, în condiții de lucru normale, fără praf, zgomot, manele, etc. În acest sens, constructorul ar trebui să se apuce de acum de demolat, spart, etc, în așa fel încât nici noi, nici elevii și nici procesul de predare să nu aibă de suferit.

Prin semnătura mea, autorizez Marius Costi să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.