Taxa pentru circulația căruțelor

Scopul acestei petiții este de a reduce semnificativ numărul accidentelor petrecute din cauza căruțelor care circula pe drumurile, nu doar  naționale și europene ci și locale. 

Având în vedere faptul ca acestea nu respectă reglementările legale în vigoare în privința circulației pe drumurile publice,  consider ca impunerea unei taxe de aceasta natura ar duce la o potențială responsabilizare și chiar renunțarea la acestea. 

 


Andreea Borontea    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Andreea Borontea să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )