Târgoviștea vrea Parcări

ANUNTfaraText.jpg

Cu toții ne dorim un oraș civilizat, în care să putem circula decent și să avem infrastructură modernă, în acord cu vremurile. Problema parcărilor din zona centrală este una care ne afectează calitatea vieții și chiar bunul mers al economiei locale. Solicităm pe această cale o dezbatere deschisă cu privire la construirea unor facilități moderne și implementarea unui sistem inteligent pentru gestionarea acestora.

Campania #TârgovișteaVreaPARCĂRI este o inițiativă a organizației PRO România Târgoviște și urmărește strângerea de semnături de susținere pentru inițierea unor proiecte de construire a unor parcări supraterane în centrul Municipiului TÂRGOVIȘTE.

Fosta Cetate de Scaun cunoaște în ultimii ani o dezvoltare accelerată, care generează aglomerarea zonei centrale, pâna la blocarea acesteia, la orele de vârf. Solicităm pe această cale o dezbatere asumată a acestui subiect pentru identificarea de soluții împreună cu administrația publică locală, pentru decongestionarea zonei centrale, în interesul comunității și al mediului de afaceri local.

Odată ce va întruni un număr important de semnături de susţinere, cauza se va concretiza într-un proiect de hotărâre care va fi prezentat administraţiei publice locale.


PRO România Târgoviște    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe PRO România Târgoviște să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook