Semnează și taie cu 50% prețul la apă în Constanța!

Ești constănțean? Atunci află că ești unul dintre cei peste 700.000 de cetățeni români care plătesc prețuri de lux la apă rece în fiecare lună!

 

Cât plătești pentru apa rece de la robinet?

În prezent S.C. R.A.J.A. S.A. Constanța  practică cele mai mari tarife din România, cu aproximativ 30% mai mari decât tarifele medii pe țară și cu 52% mai mari decât tarifele de la București.

S-a ajuns aici chiar dacă TVA-ul pentru apa rece a fost redus la 9%, deci cu 11 procente.

Semnează și taie cu 50% prețul la apă în Constanța!

Solicităm Consiliului Județean Constanța adoptarea hotărârii pentru modificarea programului  ”Creșterea calității vieții în județul Constanța” astfel:

Art.1. Se aprobă reducerea cu 50% a tarifelor pentru serviciile de apă și canalizare-epurare practicate de S.C. R.A.J.A. S.A. Constanța începând cu 01.01.2017 după cum urmează: preț nou fără TVA la serviciul de apă 2,05 lei/mc, la serviciul de canalizare 1,82 lei/mc.

Prețul la apă este o bătaie de joc la adresa cetățenilor județului Constanța! Trebuie să spunem STOP hoției și incompetenței și să readucem prețul apei la un nivel decent.

Ajută la ieftinirea apei în județ! Semnează petiția PNL pentru apă mai ieftină în Constanța!

Fiecare semnătură contează pentru a pune presiune pe Consiliul Județean și pe conducerea RAJA S.A.

 

Vino alături de noi! Semnează și taie prețurile la apă cu 50% în tot județul!

Pentru mai multe detalii intră pe site-ul www.apamaiieftina.ro


Grupul de consilieri județeni PNL Constanța Boroianu Aurel-Robert Baiazid Memiș Zahariuc    Contactați autorul petiției
Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )