Susțineți conducerea legală a Partidului Mișcarea Populară

1. Domnule președinte al Partidului Popular European, doamnelor și domnilor membri ai corpului executiv PPE,photostudio_16536752792711.jpg

Noi, membri ai Partidului Mișcarea Populară din România, simpatizanți și susținatori ai principiilor stipulate in rezoluția "EPP Political Assembly, Brussels, 4th-5t December 2017", vă rugăm să luați act de Hotararea Civila nr 69/2023, definitivă, din data de 1 februarie 2023, a Curții de Apel București , care constată că președinte al Partidului Mișcarea Populară este domnul Cristian Diaconescu, așa cum este înscris în Registrul Partidelor Politice din România. În opinia noastră,orice alta persoană sau grup de persoane, nerecunoscute de lege, nu pot reprezenta conducerea unui partid membru PPE.
Pe această cale, vă rugăm să luați în discuție în cadrul Comisiei de Etică aceste aspecte relevante, care pot aduce atingere valorilor pe care le promovam si le sustinem in cadrul Uniunii Europene și să luați deciziile care se impun pentru recunoașterea conducerii legale a Partidului Mișcarea Populară din România.

Cu respect și considerație.

Prin semnătura mea, autorizez George Neagu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.