Susțineți conducerea legală a Partidului Mișcarea Populară

  1. Domnule președinte al Partidului Popular European, doamnelor și domnilor membri ai corpului executiv PPE,photostudio_16536752792711.jpg

Noi, membri ai Partidului Mișcarea Populară din România, simpatizanți și susținatori ai principiilor stipulate in rezoluția "EPP Political Assembly, Brussels, 4th-5t December 2017", vă rugăm să luați act de Hotararea Civila nr 69/2023, definitivă, din data de 1 februarie 2023, a Curții de Apel București , care constată că președinte al Partidului Mișcarea Populară este domnul Cristian Diaconescu, așa cum este înscris în Registrul Partidelor Politice din România. În opinia noastră,orice alta persoană sau grup de persoane, nerecunoscute de lege, nu pot reprezenta conducerea unui partid membru PPE.
Pe această cale, vă rugăm să luați în discuție în cadrul Comisiei de Etică aceste aspecte relevante, care pot aduce atingere valorilor pe care le promovam si le sustinem in cadrul Uniunii Europene și să luați deciziile care se impun pentru recunoașterea conducerii legale a Partidului Mișcarea Populară din România.

Cu respect și considerație.

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că George Neagu va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...