SUSTINE MOASELE DIN ROMANIA PENTRU A NU FI DISCRIMINATE PROFESIONAL

Dragi colege & prieteni,

Ultima lege a maririi salariilor personalului medical exclude moasele, asimilandu-le asistentelor medicale (sora medicala, tehnician radiolog, altele). Este o mare nedreptate. care se face in acest moment moaselor din Romania.

Se pare ca cei cu putere de decizie de la Sindicat si Comisia de Munca si Protectie Sociala de la Camera Deputatilor nu stiu inca cine este moasa ca profesionista si legea care reglementeaza statuTul si practicarea acestei profesii in Romania. 

Recunoasterea acestei profesii prin legislatie si educatie in conformitate cu Directivele UE pentru Moase, dar si a titulaturii de MOASA, a fost una dintre cerintele obligatorii ale aderarii Romaniei la UE. 

Pentru a putea se ne adresam Comisiei Nationale pentru Combaterea Discriminarii, dar si altor organizatii nationale si internationale care ne-ar putea ajuta, avem nevoie de o lista de semnaturi.

Semnati si dati mai departe la toate colegele voastre, dar si la prietenii care vor sa sustina moasele.Petitie8.jpgCu cat vom fi mai multe cu atat vom fi mai convingatoare ! 


Vania Limban - Purtator de cuvant Asociatia Moaselor din Romania (AMsR)    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Vania Limban - Purtator de cuvant Asociatia Moaselor din Romania (AMsR) să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...