Sustine si tu desființarea grădinilor zoo

unnamed90.jpgDupa interzicerea dresajului de animale in scop comercial si de divertisment, mai exact a circurilor si a spectacolelor cu animale, este timpul sa luam atitudine privind conditiile imorale si de tortura la care sunt supuse necuvantatoarele in cadrul acelor inchisori denumite gradini zoo. Cei direct raspunzatori de soarta acestora invoca tot timpul motivul conservarii speciilor contrar numarului mare de decese in randul animalelor crescute in custi. Propun pe aceasta cale desfiintarea acestor inchisori si mutarea tuturor animalelor in rezervatii naturale, iar celor care isi doresc sa vada "pe viu" cum arata un animal salbatic le recomand sa mearga in jungla/savana sau sa urmareasca programe tv dedicate acestora, realizate in libertate.

Carmela Pagarini    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Carmela Pagarini să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.