Sustine decorarea fatadelor blocurilor reabilitate intr-o maniera demna de orice capitala europeana!

În urma reabilitării termice a blocurilor, cu sprijinul primăriilor de sector, ne-am trezit la finalizarea lucrărilor, surprinși de culorile țipătoare ale fațadelor, total nepotrivite, aproape revoltătoare, care rănesc privirea. Nu ne plac nici blocurile gri, dar nici perspectiva de-a trăi într-un cartier ca un bazar, mai cu seamă când e vorba de capitala unei țări europene. Dorim să cerem autorității locale, primăriilor de sector, să se consulte cu specialiști arhitecți, alții decât cei din primărie, pentru a aduce un plus valoare comunității în care trăim, să ne fie drag când venim sau plecăm de-acasă. Să se elaboreze un regulament pentru fațadele blocurilor reabilitate, de care să se țină cont, indiferent cine va face acum sau pe viitor vreo reabilitare/ renovare.

Ana Preda, 0730094700    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Ana Preda, 0730094700 să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.