Susținem proiectele de legi propuse de către Ministrul Justiției, domnul prof. univ. dr. Tudorel Toader

Tudorel_Toader1.jpg

Depășind afinitățile politice ale fiecăruia,  noi, semnatarii prezentei petiții, credem că nu degeaba românii nu au încredere în Justiție. S-a ajuns ca 80% dintre români să fie dezamăgiți.

Sunt cunoscute numeroasele erori judiciare dintre care amintim: cazurile Țundrea, Constantin Mornea, Gheorghe Hogaş etc.

Multe cazuri au fost înscenări pentru a satisface diverse comenzi politice și a elimina adversari politici ca  Dan Radu Rușanu, Paul Păcuraru, Dan Voiculescu și mulți, mulți alții.

În alte situații s-a mers până acolo încât au fost scoși, din complete, judecători. Cazul Mustață este revelator.

Toți oamenii de bună credință care au avut de-a face cu  Justiția au putut constata pe propria lor piele abuzuri, arbitrariu și nedreptate. Pe bună dreptate oamenii constată că Justiția a fost pervertită și este departe de a ceea ce ar trebui să fie. Adică un serviciu public de administrare a dreptății în care oamenii să aibă încredere.

S-a ajuns până acolo că Justiția a devenit o armă în mâna unor politicieni aflați la butoanele puterii. Situația a devenit intolerabilă și nu mai poate continua astfel.

În acest context, propunerile de proiecte de legi făcute de ministrul Tudorel Toader sunt necesare și binevenite. Acestea vin să repare modul de funcționare al Justiției și să recredibilizeze actul de administrare a dreptății în România.

Este un moment de maximă oportunitate implementarea acestor proiecte.

Noi considerăm că propunerile de proiecte ale ministrului sunt făcute cu bună credință și sunt bune. De aceea au sărit atâția pe el.

Noi, semnatarii acestei Petiții, susținem proiectele de legi propuse de ministrul Tudorel Toader și ne manifestăm încrederea în acțiunile ministrului privind adoptarea acestor proiecte de legi.  

Proiectele de legi pot fi consultate la link-urile de pe site-ul Ministerului Justiției.

 

http://www.just.ro

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Ion Corbu va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...