Susținem introducerea TRICOLORULUI pe noile carduri de identitate

MAI a mințit românii prezentând anterior emiterii primelor buletine cu cip specimene care nu includeau segmentul important al propagandei homosexuale - „gen/gender” în loc de „sex”.

Pe scurt, anexa la Hotărârea de Guvern 295/2021 ar recunoaște expres doar cele două genuri naturale, masculinul și femininul. Ar exista și posibilitatea înlocuirii cuvântului „gen” cu „sex”. Cât despre scoaterea steagului național de pe cardul de identitate, explicația oficială este că noul format obligă la introducerea steagului U.E., în timp ce tricolorul românesc n-ar mai fi încăput ... din lipsă de spațiu.
Tricolorul românesc e simbol de libertate la 1848 și de unitate la 1859. Îi însoțește pe ostașii care aduc independența României în 1877. Spre el au privit cu speranță românii în lupta pentru unitate, încununată la 1918.
Un simbol care întruchipează trecutul, prezentul și viitorul României.
Nouă ne revine misiunea și obligația să sădim în sufletele generațiilor viitoare spiritul respectului față de simbolurile naționale.
Indiferent de vârstă, statut social, etnie sau credință, suntem români, ne înclinăm în fața drapelului național și spunem cu toată mândria întregii lumi că am fost, suntem și vom fi o națiune puternică și demnă.
Avem încredere în capacitatea poporului roman de a fi solidari, iar împreună putem construi o Românie, în care , fiecare să-și găsească locul, rolul și împlinirea personală.
Pe tricolor e scris unire,
Când toți românii il purtăm
În lunga noastră devenire
Și-n fața lui ne înclinăm.FB_IMG_1628255675968.jpg


Marius Nicolaescu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Marius Nicolaescu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAUPublicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...